Як зробити вії довшими за допомогою вазеліну

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 23 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
5 Лайфхаков С Тушью 👁️👁️
Відеоролик: 5 Лайфхаков С Тушью 👁️👁️

Зміст

Вазелін забезпечує чудову кондиціонування і зволоження сухих і ламких вій. Вазелін також сприяє їх зміцненню. Вони стають не тільки гущі, а й довше. Крім того, вазелін, що володіє зволожуючими властивостями, позитивно впливає на шкіру в області століття. Вона стає гладкою та еластичною. Використовуйте очищену пензлик від туші для вій, щоб нанести вазелін на вії перед сном.

кроки

Частина 1 з 2: Очищення пензлика від туші для вій

  1. 1 Візьміть пензлик від туші. Крім того, підготуйте паперовий рушник. Якщо ви будете використовувати тканинну серветку, це може привести до більшого безладу. Промокніть пензлик від туші паперовим рушником. Якщо вам не вдається швидко очистити пензлик від туші, акуратно покрутіть пензлик в складеному паперовому рушнику. Це також сприяє расправлению щетинок пензлика.
  2. 2 Почистіть пензлик. Тепер занурте пензлик в теплу воду. Залиште її там на 2-4 хвилини, щоб всі щетинки перебували під водою. Завдяки цьому ви зможете видалити будь-яку засохлу туш, що знаходиться на пензлику.
  3. 3 Використовуйте ізопропіловий спирт. Після того, як ви потримали пензлик в теплій воді, між її щетинками все ще можуть перебувати залишки туші. Замочіть пензлик в розчині ізопропілового спирту, щоб видалити залишки туші і продезінфікувати пензлик.
  4. 4 Промокніть пензлик насухо. Використовуйте паперовий рушник, щоб обережно промокнути пензлик насухо. Перш ніж використовувати пензлик для нанесення вазеліну, подбайте про те, щоб вона була повністю сухий. Якщо ви підготували пензлик заздалегідь, зберігайте її в поліетиленовому пакеті, щоб вона залишалася чистою і продезінфікованої.

Частина 2 з 2: Нанесення вазеліну

  1. 1 Видаліть макіяж. Змийте макіяж з очей і вій. Завдяки цьому ви зможете отримати всю користь від зволожуючих властивостей вазеліну.
  2. 2 Перемішайте вазелін. Чистим пальцем перемішайте вазелін. Це збільшить його температуру і вам легше буде його наносити.
  3. 3 Опустіть пензлик від туші в вазелін. Щетинки пензлика повинні бути повністю покриті вазеліном. Слідкуйте за тим, щоб вазеліном не була покрита тільки верхня частина пензлика. Якщо це станеться, просто використовуйте вологе паперовий рушник, щоб рівномірно розподілити вазелін по пензлику.
  4. 4 Нанесіть вазелін на верхні вії. Подібно до того, як ви наносите туш на вії, повторіть цей процес з вазеліном. Слідкуйте за тим, щоб вазелін не попадав в очі. За бажанням можна нанести вазелін на верхню повіку. Завдяки цьому шкіра стане більш гладкою. Якщо у вас чутлива шкіра ви можете зіткнутися з алергічною реакцією, тому не забудьте попередньо нанести вазелін на тильну сторону руки, щоб перевірити його безпеку в вашому випадку.
  5. 5 Нанесіть вазелін на нижні вії. Занурте пензлик знову в вазелін. Пам'ятайте, про те, що вазелін не повинен потрапити в очі. Тому акуратно нанесіть вазелін на нижні вії.
    • Коли ви завдасте вазелін, вії почнуть злипатися. Чи не наносите дуже велика кількість вазеліну. Ваші вії повинні бути покриті рівномірним, тонким шаром.
  6. 6 Залиште вазелін на віях. Якщо ви будете повторювати процедуру щовечора, ваші вії будуть зволоженими, а також менш ламким. Кондиционирующие властивості вазеліну збільшують тривалість циклу кожної вії. Завдяки цьому вони стануть густими і довгими.
  7. 7 Змийте вранці вазелін з вій. Коли ви прокинетеся, змийте вазелін. Якщо вам не вдається змити вазелін, використовуйте засіб для вмивання. Оскільки вазелін - це масло, води може бути недостатньо. Зробіть звичний для вас макіяж. Повторюючи процедуру щодня, ви зможете побачити її ефект вже через три дні.

Поради

  • Можна наносити вазелін кінчиками пальців, але тільки в тому випадку, якщо ваші руки чисті. В іншому випадку мікроби, що знаходяться на руках, можуть потрапити в очі.
  • Якщо у вас немає туші для вій або ви хочете, щоб ваші вії виглядали природно, використовуйте вазелін. Якщо у вас немає вазеліну, можна використовувати бальзам для губ з вазеліном.
  • Якщо у вас немає вазеліну, можна використовувати кокосове масло.

попередження

  • Попадання вазеліну в очній або сльозогінний канал може призвести до перенесення бактерій в око, що, в свою чергу, може викликати дискомфорт або розпливчастість зору. Крім того, це може привести до інфекційних захворювань очей.
  • Слідкуйте за реакцією шкіри. Деякі люди стикаються з алергічною реакцією на вазелін. Тому не забудьте попередньо нанести вазелін на тильну сторону руки, щоб перевірити його безпеку в вашому випадку.