Як зробити тонер на основі зеленого чаю

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 12 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Работает ли ВОЛШЕБНАЯ ЗЕЛЕНАЯ МАСКА из ТИК ТОК?
Відеоролик: Работает ли ВОЛШЕБНАЯ ЗЕЛЕНАЯ МАСКА из ТИК ТОК?

Зміст

Зелений чай - це трав'яний напій, відомий впродовж століть. Він перш за все відомий своїми антиоксидантними властивостями і стимулюючим ефектом. Зелений чай містить поліфеноли, які виводять вільні радикали і токсини, а також є профілактичним засобом проти раку! Також зелений чай містить ряд речовин, що сприятливо діють на шкіру. Тонер на основі зеленого чаю може забезпечити певний захист від ультрафіолетових променів, зменшує запалення, підвищує еластичність шкіри. Зелений чай очищає шкіру, зменшує пори і дарує шкірі сяйво молодості. Тонер на основі зеленого чаю можна приготувати вдома. Це досить дешевий спосіб догляду за шкірою. У цій статті ми розповімо вам, як приготувати тонер на основі зеленого чаю вдома.

кроки

Метод 1 з 2: База для тонера

  1. 1 Додайте 1 пакетик зеленого чаю або 2 столові ложки розсипного зеленого чаю в чашку з кип'яченою водою (236 мл).
  2. 2 Залиште чай на 3-5 хвилин.
  3. 3 Витягніть пакетик чаю і залийте рідину в герметичний контейнер. Якщо ви заварюєте розсипний листової зелений чай, пролийте чай через ситечко в герметичний контейнер.
    • Ви також можете використовувати невелику чисту пляшку від аерозольного розпилювача (пирскавки).
  4. 4 Цей тонер на основі зеленого чаю потрібно наносити на шкіру обличчя і шиї 2 рази в день. Мокніть в чай ​​ватний диск і протріть їм шкіру. Якщо ви використовуєте замість контейнера пляшечку від розпилювача, просто розпорошите тонер на шкіру. Чи не змивайте.
  5. 5 Тонер повинен зберігатися в холодильнику приблизно 3 дні.

Метод 2 з 2: Зелений чай з харчовою содою

  1. 1 Покладіть один пакетик зеленого чаю або 2 столові ложки розсипного листового зеленого чаю (приблизно 30 мл) в стакан з кип'яченою водою (236 мл).
  2. 2 Додайте в чай ​​трохи лимонного соку і 2 столові ложки меду (30 мл). Мед має омолоджуючий ефект, а лимонний сік вирівнює тон шкіри.
  3. 3 Змішайте 1 столову ложку (15 мл) гамамелісу і кілька крапель вітаміну Е і масла чайного дерева. Ці продукти можна знайти в аптеках і деяких супермаркетах. Гамамеліс очищає шкіру, а вітамін Е захищає її від сонячних променів і опіків. Масло чайного дерева володіє антизапальною ефектом.
  4. 4 Додайте 1 ст (15 мл) харчової соди. Харчова сода може спочатку трохи спіниться, її потрібно гарненько завадити.
    • Тонер на основі зеленого чаю з харчовою содою допомагає заспокоїти шкіру від подразників, опіків, порізів. Харчова сода і гамамелис збільшують термін зберігання. Такий тонер може зберігатися при кімнатній температурі приблизно 8 днів, а в холодильнику - близько двох тижнів.
  5. 5 Перелийте тонер в герметичний контейнер або пляшечку з-під розпилювача.
  6. 6 Наносите тонер на шкіру обличчя і шиї приблизно 2 рази на день, щоб очистити пори і захистити шкіру від сонячних променів. Тонер можна наносити за допомогою ватного диска або просто розпорошувати. Після нанесення не змивайте.

Що вам знадобиться

  • 1 пакетик зеленого чаю або 2 столові ложки (30 мл) розсипного листового зеленого чаю
  • Склянку кип'яченої води (236 мл)
  • 1 лимон
  • 2 столові ложки (30 мл) меду
  • 1 столова ложка (15 мл) гамамелиса
  • Кілька крапель олії з вітаміном Е
  • Кілька крапель олії чайного дерева
  • 1 столова ложка (15 мл) харчової соди
  • Контейнер під тиском або невелика пляшка від розпилювача