Як зробити залізного голема в грі Minecraft

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 20 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК ПРИРУЧИТЬ ЖЕЛЕЗНОГО ГОЛЕМА В МАЙНКРАФТ? Без Модов
Відеоролик: КАК ПРИРУЧИТЬ ЖЕЛЕЗНОГО ГОЛЕМА В МАЙНКРАФТ? Без Модов

Зміст

Залізні големи є великими сильними мобами, які захищають жителів села. Вони можуть з'явитися в селі, але більшість сіл занадто малі, щоб це відбулося. Але залізного голема можна створити в будь-якій сучасній версії Minecraft, включаючи Pocket Edition.

кроки

Частина 1 з 2: Як створити голема

  1. 1 Скрафтіте чотири залізних блоку. Щоб зробити один залізний блок, на верстак додайте дев'ять залізних злитків. Щоб зробити одного залізного голема, знадобиться чотири блоки заліза (або 36 залізних злитків).
    • Якщо у вас мало заліза, прочитайте цю статтю.
  2. 2 Знайдіть гарбуз. Гарбузи ростуть на землі з травою під відкритим небом (але не у високій траві і не на снігу). Найпростіше гарбуз знайти на рівнині. Щоб зробити одного залізного голема, знадобиться один гарбуз (або світильник Джека).
    • Потрібна тільки один гарбуз, щоб створити гарбузову ферму і виростити хоч греблю гати гарбузів. Спочатку на верстаті з гарбуза скрафтіте чотири гарбузове насіння; тепер посадите їх на грядках біля води (залиште одну незасіяній грядку поруч із кожною засіяної). Гарбузи виростуть на незасіяних грядках.
  3. 3 Знайдіть відкритий майданчик. Її розміри повинні складати не менше трьох блоків в ширину і трьох блоків у висоту, але краще, якщо майданчик буде просторіше - якщо голема створити занадто близько до стіни, є ймовірність того, що він з'явиться всередині стіни і задихнеться там.
    • На майданчику позбудьтеся від високої трави або квітів. Іноді вони перешкоджають появі голема.
  4. 4 Поставте чотири залізних блоку в формі літери «Т». Покладіть один залізний блок на землю; тепер поставте на нього ряд з трьох залізних блоків, щоб вийшла буква «Т». Це буде тіло залізного голема.
  5. 5 Поставте гарбуз або світильник Джека в верхній частині літери «T». Тобто поставте гарбуз / світильник на центральний блок, щоб вся композиція нагадувала хрест. З'явиться залізний голем.
    • Кладіть гарбуз в останню чергу; в іншому випадку залізний голем не з'явиться.

Частина 2 з 2: Як використовувати залізних гальмові

  1. 1 Дозвольте залізного ГОЛЕМу захищати село. Якщо залізний голем знайде село, він буде бродити по ній і патрулювати її будови. Цей захист не так надійна, як хороша стіна і факели, але можна помітити, як голем дарує квіти жителям села.
    • На відміну від залізних гальмові, які з'являються самі по собі, створений вами голем ніколи не нападе на вас, навіть якщо ви заподієте шкоду йому або жителю села.
  2. 2 Побудуйте навколо голема паркан. Зробіть це, якщо хочете, щоб голем залишався на місці, а не бродив і захищав жителів села. Залізний голем також залишиться на місці, якщо оточити свій будинок ліанами.
  3. 3 Посадіть голема на поводок. За допомогою повідця голема можна водити за собою або прив'язати до паркану (в цьому випадку він буде гірше захищатися). Скрафтіть поводок можна з чотирьох ниток і однієї слизу.

Поради

  • Перш ніж створити голема, побудуйте паркан.

попередження

  • Якщо створювати голема біля стіни, він може з'явитися всередині стіни, задихнутися і померти.
  • Останній блок поставте самі - не користуйтеся поршнями; в іншому випадку голем не з'явиться.
  • На верстаті голема створити не можна.
  • Хоча створені гравцями големи не повинні атакувати вас, деякі користувачі мобільної версії Minecraft стверджують, що голем атакував їх у відповідь на удар.

Що вам знадобиться

  • 4 блоки заліза (зроблених з 36 залізних злитків)
  • Світильник Джека