Як зробити перлинні сережки

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 2 Лютий 2021
Дата Оновлення: 28 Червень 2024
Anonim
Как сделать простые и красивые жемчужные серьги в домашних условиях / Сделай сам
Відеоролик: Как сделать простые и красивые жемчужные серьги в домашних условиях / Сделай сам

Зміст

1 Виберіть для сережок красивий, Натуральні перли. Справжні перли володіє трохи шорсткою поверхнею. Також він не ідеально круглий. Переконайтеся в тому, що придбані вами перлини підходять вам за розміром і формою. Також в них має бути присутнім отвір, щоб можна було пропустити через нього штифт.
  • 2 Використовуйте в роботі чисті перлини. Якщо вам потрібно почистити перли, то існують ефективні і прості способи зробити це, не пошкодивши перлини. Вам будуть потрібні засоби для чищення для біжутерії і м'яка ганчірочка. Утримайтеся від застосування нашатирю, їдких хімікатів, ультразвукових ванн, зубних щіток та інших абразивів. Використовуйте тільки чистячі засоби, призначені для біжутерії, з відміткою про безпеку для перлів.
  • 3 Виготовляйте обидві сережки одночасно крок за кроком. Це не обов'язково, але дуже корисно. Одночасна збірка обох сережок спростить для вас всі кроки роботи, особливо в тому випадку, якщо у вас не так багато досвіду. Також це дозволяє забезпечити ідентичність виконання кожного етапу на обох сережках.
  • 4 Підготуйте інструменти, включаючи захисне спорядження. Не забудьте надіти захисні окуляри, щоб захистити очі від травм. Також вам будуть потрібні два ювелірних штифта, дві швензи для сережок, круглогубці і кусачки по металу. Штифти і швензи можна знайти в магазині товарів для творчості та рукоділля.
    • Штифти представляють собою пряму дріт з кулькою, петелькой або капелюшком на кінці, яка не дозволяє перлам або звичайним бусинам зіскакувати. Вирішіть, який тип штифтів вам необхідний (з кулькою, петелькой або капелюшком), а також визначитеся з їх кольором (вони можуть бути золотистими або сріблястими).
    • Швензи представляють собою вигнуту у вигляді гачка дріт, яка втягається в вухо і висить сама по собі. Для швензи не потрібні додаткові застібки.
  • Частина 2 з 2: Виготовлення перлинних сережок

    1. 1 Нанижіть перлину на штифт. Вона не зіскочить з протилежного кінця, а затримається на наявному там кульці або капелюшку. Просто дозвольте перлині ковзнути до протилежного кінця штифта.
    2. 2 Зігніть штифт. Зігніть дріт штифта близько до перлини (приблизно в 5 мм від неї). Просто руками зігніть дріт над перлиною до кута приблизно в 80 градусів.
    3. 3 Візьміться за штифт круглогубцами. Візьміть круглогубцами вигнуту дріт штифта безпосередньо над перлиною.
    4. 4 Сформуйте петельку. Почніть формувати петлю, згинаючи штифт за годинниковою стрілкою навколо носика круглогубцев. Якщо потрібно, відповідним чином поправте положення круглогубцев.
    5. 5 Зігніть штифт до утворення повної петлі. Вона не повинна бути дуже великою. Перевірте, щоб вона пролягла рівно по колу носика круглогубцев.
    6. 6 Ображати надлишок дроту. Скористайтеся кусачками по металу, щоб обрізати надлишок дроту, який не увійшов до петлю. Зріжте штифт безпосередньо у петлі, залишивши тільки саму петлю. Відрізаючи дріт, обов'язково використовуйте захисні окуляри.
    7. 7 Злегка відкрийте петлю. За допомогою круглогубцев злегка відкрийте петлю, щоб за неї можна було зачепити петлю на швенза.
    8. 8 Знову заблокуйте петлю. Ще раз повністю зімкніть петлю, щоб перли не міг зіскочити зі швензи. Ваші сережки готові!

    попередження

    • Відрізаючи дріт кусачками по металу, обов'язково працюйте в захисних окулярах.

    Що вам знадобиться

    • Два штифта завдовжки по 5 см
    • Дві або більше перлин за своїм вибором
    • Дві швензи для сережок
    • Круглогубці
    • Кусачки по металу
    • Захисні окуляри