Як завантажувати пісні з Google Play Музики на ПК або Mac

Автор: Gregory Harris
Дата Створення: 16 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как скачивать музыку на флешку?
Відеоролик: Как скачивать музыку на флешку?

Зміст

З цієї статті ви дізнаєтеся, як скачувати музику з Google Play Музика на комп'ютер Windows або Mac. Це стосується лише куплених і попередньо завантажених пісень на аккаунт Google Play Музика.

кроки

Метод 1 з 2: На сайті Google Play Музика

  1. 1 Пройдіть за цією адресою: https://music.google.com.
    • Увійдіть в обліковий запис Google. Якщо ви не ввійшли автоматично, введіть свою адресу електронної пошти і пароль.
  2. 2 Перейдіть на вкладку фонотека. Ця вкладка розташована в стовпці зліва і схожа на стос пластинок з музичної нотою вгорі.
  3. 3 Натисніть на вкладку треки у верхній частині сторінки, під пошуковим рядком.
  4. 4 Натисніть на . Наведіть курсор на пісню або альбом і натисніть на іконку з трьома вертикальними точками, яка з'явиться в правому верхньому куті.
  5. 5 Натисніть на завантажити або завантажити альбом.
    • Якщо цієї опції немає, можливо, у вас немає прав на скачування цієї пісні. Натисніть Купити, щоб купити цю пісню.

Метод 2 з 2: За допомогою Менеджера завантаження

  1. 1 Пройдіть за адресою Менеджера завантаження. Відкрийте браузер і пройдіть за адресою https://play.google.com/music/listen?u=0#/manager, щоб завантажити Менеджер завантаження.
  2. 2 Натисніть на Встановити менеджер завантаження. Це помаранчева кнопка внизу сторінки. Після цього почнеться завантаження «Менеджера завантаження».
  3. 3 Двічі натисніть на інсталяційний файл, щоб встановити «Менеджер завантаження». На Windows дотримуйтесь вказівок, щоб завершити установку. На Mac перемістіть іконку «Менеджер завантаження» в папку «Програми», щоб завершити установку.
    • За замовчуванням встановлені файли можна знайти в папці «Завантаження».
  4. 4 Запустіть «Менеджер завантаження». Двічі натисніть на іконку з помаранчевими навушниками в розділі «Нещодавно додані» в меню «Пуск» (на Windows) або в папці «Програми» (на Mac).
  5. 5 Увійдіть в свій Google аккаунт. Введіть свій Gmail адресу і пароль, щоб увійти в обліковий запис, який ви будете використовувати для роботи з Google Музикою.
  6. 6 Оберіть Завантажити пісні з Google Play на мій комп'ютер. Натисніть на перемикач «Завантажити пісні з Google Play на мій комп'ютер», щоб вибрати його, а потім натисніть «Продовжити».
  7. 7 Виберіть папку для завантаження пісні. Виберіть папку для музики за замовчуванням або натисніть на перемикач «Вибрати папку», щоб вибрати іншу папку.
  8. 8 Виберіть музику, яку хочете завантажити. Натисніть на кнопку «Завантажити мою бібліотеку», щоб завантажити всі, що у вас є в даному сервісі, включаючи пісні, які ви завантажували. Замість цього можна натиснути на "Завантажити мої безкоштовні і куплені пісні», щоб завантажити тільки ті пісні, які ви купили або безкоштовно отримали з Google Play Маркета.
  9. 9 Натисніть на почати завантаження. Після цього музика почне завантажуватися на комп'ютер.