Як сканувати в Windows 8

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 21 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как сканировать в Windows 10
Відеоролик: Как сканировать в Windows 10

Зміст

У Windows 7 і Windows 8 було додано спеціальне програмне забезпечення для сканування. Завдяки цьому у вас буде ще більше можливостей при скануванні зображень, включно з вибором папки, в якій буде збережений готовий файл зображення.

кроки

Перед початком роботи

  1. 1 Переконайтеся, що сканер підключений до комп'ютера і включений. Зазвичай сканери мають два кабелі:
    • USB-кабель для підключення сканера до комп'ютера через USB-порт.
    • Кабель живлення для підключення сканера до розетки.
    • Зверніть увагу, Що деякі нові сканери можуть підключатися по Bluetooth, і їм не потрібно кабель - тільки одна Wi-Fi мережу, до якої буде підключений і сканер, і комп'ютер.
  2. 2 Помістіть документ, який ви хочете відсканувати. Ймовірно, на скляній пластині сканера ви побачите кілька позначок - вони і підкажуть положення скануєте. Документ повинен лежати зображенням вниз.
  3. 3 Якщо на комп'ютері, на якому ви працюєте, цим сканером ніколи раніше не користувалися, то вам знадобиться спочатку встановити сканер. Натисніть тут, щоб дізнатися, як встановити сканер.
  4. 4 Якщо даними сканером вже користувалися на цьому комп'ютері, то Натисніть тут, Щоб пропустити опис процесу установки сканера.

Метод 1 з 5: Установка сканера

  1. 1 Переконайтеся, що ваш сканер сумісний з Windows 8. Натисніть тут, щоб перейти в Центр сумісності Windows. Введіть ім'я продукту, вказане на вашому сканері, а потім натисніть Пошук.
    • Якщо ваш сканер несумісний Windows 8, то ви не зможете скористатися ним.
  2. 2 Переконайтеся, що ваш сканер встановлений. Наведіть курсор миші в правий кут екрану, а потім натисніть «Налаштування». Натисніть «Змінити настройки комп'ютера», натисніть «Комп'ютер і пристрої». Якщо ваш сканер встановлений, то ви побачите його в розділі «Принтери».
  3. 3 Якщо ваш сканер не відображається в списку, натисніть + Додати пристрій.
    • Процес установки сканера такий же, як і процес установки принтера.
  4. 4 Знайдіть свій сканер в списку, а потім натисніть на нього, щоб встановити.

Метод 2 з 5: Відкриття Факси та сканування

  1. 1 Натисніть на кнопку «Пуск».
  2. 2 Напишіть «Сканування».
  3. 3 Виберіть пункт «Факси й сканери Windows».

Метод 3 з 5: Сканування зображення

  1. 1 Почніть нове сканування. Переконайтеся, що ваш сканер підключений до комп'ютера і документ або зображення, яке ви хочете відсканувати, знаходиться всередині сканера.
  2. 2 Натисніть «Нове сканування».
  3. 3 Вкажіть тип документа, який ви бажаєте сканувати. У вікні «Нове сканування», в випадаючому меню натисніть «Профіль» і потім натисніть «Фото», якщо скануєте фотографію. Якщо ви бажаєте сканувати документ, то виберіть «Документи».
  4. 4 Виберіть тип файлу для зображення. Натисніть в випадаючому меню «Тип файлу», і потім натисніть, в якому форматі має бути збережено зображення.
    • Якщо ви не знаєте, який тип файлу вибрати, використовуйте формати PNG і TIF - зазвичай саме ці формати є хорошим вибором для зображень більш високої якості.
  5. 5 Натисніть «Попередній перегляд». Після цього ви побачите зображення або документ, який ви хочете відсканувати.
    • Якщо ви хочете обрізати зображення, натисніть і перетягніть кути полів, що сканується.
    • Якщо на передперегляді зображення здається нечітким, то перейдіть до поля Дозвіл (DPI) і збільште його значення.
  6. 6 Натисніть «Сканування».

Метод 4 з 5: Збереження відсканованого зображення

  1. 1 Перейменуйте файл. Натисніть на сканованому зображенні правою кнопкою, а після цього натисніть «Перейменувати». У діалоговому вікні «Перейменувати файл» в поле «Нове сканування» введіть назву для сканування визначають, а після цього натисніть «OK».
    • Використовується за умовчанням назва файлу «Зображення».
  2. 2 Збережіть файл в новому місці розташування. Клацніть правою кнопкою по сканується, а після цього натисніть «Зберегти як ...». У діалоговому вікні «Збереження файлу» виберіть папку, де ви хочете зберегти файл, і ім'я файлу, а після цього натисніть «Зберегти».
    • За замовчуванням всі скановані зображення зберігаються в папку «Відскановані зображення» в папці «Зображення».

Метод 5 з 5: Відправка зображення по електронній пошті

  1. 1 Надішліть скановане зображення в свою програму електронної пошти. Натисніть правою кнопкою по сканується, натисніть «Відправити», а після цього «Електронною поштою».
    • Після цього відкриється програма для роботи з електронною поштою і автоматично створиться нове повідомлення з відсканованим зображенням у вкладенні.