Як сказати своєму новому партнеру, що у вас є дитина (для матерів одинаків)

Автор: William Ramirez
Дата Створення: 20 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
8 причин, по которым дети не слышат своих родителей. Что делать, если ребенок вас игнорирует?
Відеоролик: 8 причин, по которым дети не слышат своих родителей. Что делать, если ребенок вас игнорирует?

Зміст

Бути матір'ю-одиначкою - це вдячний, хоч і важка праця, проте ситуація може значно ускладнитися, якщо ви вирішите знову ходити на побачення. Якщо ви почали зустрічатися з новою людиною, відразу ж повідомте йому, що у вас є дитина, щоб у нього не виникло відчуття, що ви намагаєтеся щось приховати. На щастя, багато людей не проти будувати відносини з людиною, у якого є діти, а деякі і зовсім віддають перевагу саме таким варіантам!

кроки

Метод 1 з 3: Підніміть цю тему

  1. 1 Повідомте партнера про дитину якомога раніше. Чим довше ви будете тягти з цією новиною, тим важче буде повідомити її. Крім того, людині може здатися, що ви намагаєтеся приховати факт наявності дитини. Звичайно, не варто заявляти про це з ходу, проте слід відверто зізнатися з самого початку.
    • Повідомивши про наявність дитини на ранній стадії, ви також зможете відсіяти будь-яких потенційних партнерів, які не в захваті від відносин з матір'ю-одиначкою. Не переживайте, це всього лише означає, що вони знаходяться на іншому етапі свого життя, відмінному від вашого. Є багато людей, які абсолютно не проти дітей!
  2. 2 Згадайте дитини в жартівливій формі, якщо вам потрібно розтопити лід. Не тисніть на себе занадто сильно і не думайте, що це повинен бути серйозний, виснажливий розмову. Невимушене згадка про наявність дитини покаже людині, що вам подобається бути мамою. Якщо ви не знаєте, як підійти до цієї теми, спробуйте скористатися гумором!
    • Наприклад, якщо бесіда протікає легко, скажіть що-небудь на зразок: «Так здорово вести дорослі розмови. Я провела весь день, обговорюючи з моїм трирічним сином, яка маска найкрутіша в мультфільмі «Герої в масках»! »
    • Якщо партнер запитує, чи бачили ви якісь хороші фільми останнім часом, можна сказати: «Ну, зараз моя дванадцятирічна дочка мала мюзиклами, тому я дивилася« Лак для волосся »три рази на цьому тижні, це вважається?»
    • Зверніть увагу на реакцію свого супутника, але не надавайте їй занадто велике значення. Якщо він здається здивованим, змініть тему і дайте йому трохи часу, щоб звикнути до інформацією.
  3. 3 Запитайте супутника, чи є у нього діти, якщо ви боїтеся розповідати про свої. Коли ви розмовляєте, намагаючись пізнати один одного трохи краще, запитаєте: «У тебе є діти?». Можливо, ви здивуєтеся, дізнавшись, що ви не єдиний батько-одинак ​​за столом! Навіть якщо у вашого партнера немає дітей, це простий спосіб підняти цю тему. Так вона більш органічно впишеться в бесіду.
    • Якщо у вашого супутника є діти, скажіть що-небудь на зразок: «Це здорово! У мене теж восьмирічна дитина! »
    • Якщо ваш супутник говорить, що у нього немає дітей, можна відповісти невимушено, наприклад: «А у мене є маленький синочок, і він такий кумедний!»
  4. 4 Відзивайтеся про свою дитину в позитивному ключі. Якщо ви будете говорити, що бути матір'ю-одиначкою - це важкий тягар або що цього потрібно соромитися, вашому супутнику може здатися, що це є негативною частиною вашого життя. Однак, якщо ви будете говорити з упевненістю і оптимізмом, співрозмовник з більшою ймовірністю подивиться на вас як на сильну людину, що справляється з важкою ситуацією.
    • Можна сказати щось на кшталт: «Мені подобається бути мамою! Це не завжди просто, але моя п'ятирічна дочка дуже розумна, і вона дійсно мотивує мене докладати максимум зусиль кожен день! »
  5. 5 Розкажіть докладніше про ситуацію, коли відчуєте себе комфортно. Не варто ділитися до дрібниць, чому ви мати-одиначка, проте надайте трохи деталей про цю ситуацію. Зокрема, якщо ви повідомите партнеру, що друга сторона не приймає участі в вашому житті, це може його заспокоїти.
    • Наприклад, можна сказати: «Батько моєї дочки помер, коли вона була немовлям», - або: «Його батько знову одружився, і вони бачаться через вихідні».
    • Не варто негативно відгукуватися про батька, навіть якщо ви розлучилися на некрасивою ноті. Це негативно позначиться на вашій дитині, а також ваш супутник може подумати, що ви будете погано відгукуватися і про нього, якщо відносини завершаться.
    • Пам'ятайте: ви не зобов'язані розкривати подробиці, якими вам некомфортно ділитися. Тримати своє минуле при собі - це нормально, особливо на ранній стадії знайомства. У міру того, як ви будете ставати ближче, можна буде поступово ділитися історіями про своє минуле.
  6. 6 Будьте відверті щодо того, чого ви чекаєте від стосунків. Якщо ви ходите на побачення, тому що хочете знайти серйозного партнера, вам слід на ранніх стадіях повідомити супутнику, що ви зацікавлені в довгострокових відносинах. Однак якщо в даний момент ви просто хочете відносин без зобов'язань, також чесно заявите про це.
    • Якщо ви сподіваєтеся знайти серйозні відносини, можна сказати щось на кшталт: «Я правда сподіваюся зустріти людину, яка залишиться зі мною надовго», - або: «Я шукаю людину з такими ж довгостроковими цілями, що і у мене».
    • Якщо ви просто хочете періодичних зустрічей, скажіть: «Я не шукаю нічого серйозного. Я просто хочу весело провести час, поки не зрозумію, що робити далі ».
    • Якою б не була мета, варто на ранніх стадіях обговорити з людиною свої очікування, щоб допомогти йому зрозуміти його роль у відносинах. Це також дасть йому можливість відразу відступити, якщо його не влаштовують обставини.

Метод 2 з 3: Рухайтеся далі разом із супутником

  1. 1 Якщо у чоловіка є деякі побоювання, завірте його, що ви нікуди не поспішаєте. Якщо вам здається, що людина не впевнена щодо побачень з матір'ю-одиначкою, але в той же час ви йому подобаєтеся, дайте йому зрозуміти, що ви не поспішайте шукати дитині нового папу і не шукаєте серйозних відносин.
    • Спробуйте сказати щось на кшталт: «Ми прекрасно справляємося самі, але мені правда важливо все ще насолоджуватися дорослими відносинами».
  2. 2 Не приймайте відмову на особистий рахунок. Іноді можна зустріти людину, яка просто не готовий до наявності дітей у своєму житті. Це може бути важко прийняти, особливо якщо вам дуже подобається цей чоловік, проте постарайтеся нагадати собі, що це не означає, що з вами щось не так. Це просто ситуація, в якій ви обоє перебуваєте. Поважайте його вибір і продовжуйте шукати людину, яка підходить саме вам.
    • Якщо відмова викликає у вас невдоволення собою, то підніміть самооцінку, склавши список причин, чому ви - відмінна партія. Перечитуйте список щоразу, коли сумніваєтеся у своїй цінності.
    • Нагадуйте собі, що краще на ранній стадії дізнатися, що людина не зацікавлена ​​в побаченнях з матір'ю-одиначкою. Відмова буде сприйматися набагато болючіше пізніше, коли ви сильніше поринете в стосунки.
  3. 3 Не поспішайте представляти партнера дитині. Навіть якщо ваш супутник абсолютно спокійно ставиться до вашого статусу матері-одиначки, вам все одно слід почекати. Перш ніж знайомити чоловіка з дитиною, вам потрібно переконатися, що ваші відносини стабільні і серйозні. Як правило, слід почекати кілька місяців, і тільки потім представляти супутника дитині.
    • Діти легко прив'язуються до інших людей, і дитині може бути дуже важко справлятися з постійним потоком чоловіків, що входять в його життя і виходять з неї, особливо якщо він вже пережив розлучення батьків.
    • Якщо ви не впевнені, на якому етапі перебуваєте, поговоріть зі своїм партнером, щоб оцінити, наскільки серйозні ваші відносини. Задайте просте питання, наприклад: «Отже, ми - офіційно пара?», - або: "Як думаєш, куди все це зайде?". Це допоможе вам визначити, чи перебуваєте ви на одній хвилі.
    • Коли прийде час, спробуйте організувати зустріч таким чином, щоб дитині було комфортно, наприклад, запросіть супутника додому поїсти піцу і подивитися фільм.
    • Якщо ви живете з колишнім партнером, подумайте про те, щоб організувати знайомство з дитиною на нейтральній території, за межами будинку.
  4. 4 Знайдіть хороший баланс для спільного виховання. Якщо батько дитини присутня у вашому житті, вам потрібно знайти для нього хорошу роль, яку можна порівняти з тією, яку буде грати ваш супутник у вихованні. Хороший спосіб зробити це - сісти з новим партнером і батьком дитини і провести відкрита і чесна розмова, щоб розробити план спільного виховання.
    • Дайте ясно зрозуміти, що ваш новий партнер не замінює батька. Проте, роль кожної людини буде залежати від того, наскільки залучений батько в життя дітей.
    • Наприклад, іноді дитина живе половину часу з батьком або проводить з ним вихідні, відповідно, батько відіграє значну роль в його вихованні. Однак якщо дитина бачиться з батьком дуже рідко, навряд чи можна говорити про серйозний вплив батька на виховання дитини.
    • Будьте обережні і не підпускайте свого супутника до виховання дітей занадто рано, якщо тільки в цьому немає крайньої необхідності.

Метод 3 з 3: Розкажіть своїй дитині про нового партнера

  1. 1 Проведіть короткий, невимушений і відповідає віку розмова зі своєю дитиною. Ніколи не варто брехати дитині про своє особисте життя, але це також не означає, що ви повинні викладати йому всі подробиці. Якщо ви йдете на побачення, повідомте, куди ви йдете. Використовуйте його вік і рівень зрілості в якості керівництва для того, як провести бесіду.
    • Наприклад, маленькій дитині можна сказати: «Мамочко збирається відвідати друга на кілька годин, а ти поки залишишся з бабусею. Я люблю тебе!"
    • Дитині старшого віку можна сказати так: «Хлопець з роботи веде мене в кіно. Поки це несерйозно, але я буду тримати тебе в курсі подій! »
  2. 2 Зберігайте послідовність у вихованні, не дивлячись ні на що. Важливо, щоб ваша дитина знав, що незалежно від присутності інших людей у ​​вашому житті, ваші відносини з ним не зміняться. З раннього етапу позначте чіткі межі і роль, яку відіграватиме ваш партнер в житті вашої дитини. Навіть якщо він буде приходити щодня або переїде до вас, ви все одно повинні бути головним вихователем і керівником в будинку, і саме вам слід приймати важливі рішення, що стосуються вашої дитини.
    • Дотримуйтеся тих же правил по дому і очікувань щодо дітей, які у вас завжди були, і попросіть партнера пристосуватися до цих обставин.
    • Будь-який новий партнер повинен також поважати роль, яку відіграє батько у житті дитини.
  3. 3 Наберіться терпіння, якщо дитина не приймає вашого супутника. Дітям дійсно важко даються зміни, і навіть якщо ви зустрічаєтеся з по-справжньому гарною людиною, ваша дитина може закочувати сцени і грубити вашому партнерові. Справа не в ньому, а в ситуації. Не намагайтеся змусити дитину полюбити цю людину, але попросіть його вести себе ввічливо.
    • Спробуйте поговорити з дитиною, щоб визнати його побоювання і запевнити його, що ви будете любити його, навіть якщо почнете зустрічатися з новою людиною.
    • Можна сказати щось на кшталт: «Я бачу, що ти боїшся, що все зміниться, але я люблю тебе, і так буде завжди. Сподіваюся, ти даси шанс моєму новому другу ».

Поради

  • Якщо ви пробуєте онлайн-знайомства, згадайте про наявність дітей в своєму профілі на сайті. Це допоможе вам відразу відсіяти будь-яких потенційних партнерів, які не зацікавлені в спілкуванні з матір'ю-одиначкою, і підібрати кращу партію.
  • На побаченнях не витрачайте весь час на розмови про свою дитину. Використовуйте можливість зосередитися на своїх інтересах і прагненнях, які не пов'язані з материнством.

попередження

  • Якщо ваш партнер поводиться грубо або образливо по відношенню до вашої дитини, припиніть відносини.
  • Прийміть той факт, що є люди, які взагалі не зустрічаються з батьками-одинакам. Деякі люди вважають за краще залишатися «чайлд фрі». Це означає, що незалежно від причини (причин), вони прийняли рішення зовсім не мати дітей, і це нормально.