Як складати лазневі рушники

Автор: Janice Evans
Дата Створення: 25 Липня 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як складати лазневі рушники - Суспільство
Як складати лазневі рушники - Суспільство

Зміст

Існує досить багато способів згорнути лазневі рушники. При цьому вони можуть використовуватися для різних умов зберігання рушників. Ознайомтеся з тим, як можна згорнути рушники в три складання, зустрічними згинами і способом згортання для вузьких полиць, і ви без зусиль зможете вибрати найбільш підходящий метод зберігання рушників при будь-якій ситуації.

кроки

Метод 1 з 3: Згортання рушників в три складання

  1. 1 Візьміть рушник за куточки. Простежте за тим, щоб при цьому прямокутне полотно рушники було розташовано вертикально. Найкраще робити це стоячи.
  2. 2 Загорніть один куточок рушники у напрямку до іншого на третину довжини короткої сторони. По короткій стороні рушники загорніть один куточок до іншого приблизно на третину довжини цього боку. Сформуйте відповідний згин по всій довжині рушника.
  3. 3 Аналогічним чином загорніть другий куточок. Візьміть другий куточок і накладіть його поверх першого згину. Так у вас утворюється ще один часткової згин на рушник. Тепер рушник буде являти собою довгу вертикальну смугу в три складання.
  4. 4 Складіть рушник навпіл. Тримайте кінець рушника підборіддям і перехопити його посередині. Відпустіть верхній кінець рушника - воно зігнеться навпіл.
  5. 5 Ще раз складіть рушник навпіл. Знову притримайте рушник підборіддям на місці поперечного згину і перехопити його посередині залишилася довжини. Відпустіть згин - рушник знову зігнеться навпіл.

Метод 2 з 3: Згортання рушників зустрічними згинами

  1. 1 Розстеліть рушник. Розстеліть рушник на рівній поверхні, наприклад, на столі. Розмістіть прямокутник рушники горизонтально по відношенню до себе (станьте у довгій його боку).
  2. 2 Загніть довгу сторону рушники до середини. Візьміться за куточки довжиною сторони рушники і притягну їх до середини довжини коротких сторін. На рушник з'явиться поздовжній згин.
  3. 3 Аналогічним чином загніть зустрічним згином іншу довгу сторону рушники. Візьміться за куточки протилежного боку рушники і теж притягну її до середини. Тепер верхня і нижня сторони рушники зустрінуться по центру.Таким чином ви отримаєте два поздовжніх зустрічних згину.
  4. 4 Зігніть рушник уздовж навпіл. Попередні два кроки дали вам два поздовжніх зустрічних згину. Далі вам потрібно скласти рушник уздовж навпіл - вийде чотири шари полотна. Тепер рушник вдає із себе довгу вузьку смугу.
  5. 5 Загніть кінці рушника до центру. Залиште невелику відстань посередині між кінцями, щоб зайвий матеріал не випинався при подальшому згортання рушники.
  6. 6 В черговий раз складіть рушник навпіл. Тримайте однією рукою середину рушники та іншою рукою складіть рушник навпіл. Поверніть рушник таким чином, щоб на полиці воно лежало останнім згином назовні.

Метод 3 з 3: Згортання рушників для вузьких полиць

  1. 1 Складіть рушник уздовж навпіл. Візьміться за куточки короткої сторони рушники і вставте їх. Так на рушник з'явиться поздовжній згин. При цьому також сполучаться довгі сторони рушники. Дану операцію можна зробити як на столі, так і стоячи з рушником в руках.
  2. 2 Складіть рушник поперек навпіл. Наступний згин необхідно зробити в іншому напрямку. Якщо ви працюєте стоячи, притримайте один кінець рушника підборіддям і прихопіть середину полотна рукою. Потім відпустіть кінець рушника - воно повисне, утворивши поперечний згин посередині.
  3. 3 Подумки поділіть решту матеріалу рушники на третини. Притягну край з відкритими зрізами рушники до далекої від нього третини. У вас вийде новий згин.
  4. 4 Загорніть останню третину рушники. Загорніть край зі згином поверх загнутої раніше третини, щоб згорнути рушник в три складання. Покладіть рушник на полицю останнім згином назовні.

Поради

  • Звертаючи рушники, працюйте на досить великій плоскій поверхні.
  • Спробуйте згорнути рушники різними способами, щоб вибрати серед них той, що вам найкраще підходить для зберігання цих речей.

попередження

  • Перш ніж складати рушники, переконайтеся в тому, що вони повністю висохли. Навіть злегка вологий рушник в згорнутому вигляді може запліснявіти.