Як спокусити жінку

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 2 Лютий 2021
Дата Оновлення: 28 Червень 2024
Anonim
КАК ВОЗБУДИТЬ ЛЮБУЮ ДЕВУШКУ? 13 ВЕЩЕЙ, КОТОРЫЕ ВОЗБУДЯТ ДЕВУШКУ. Вастикова
Відеоролик: КАК ВОЗБУДИТЬ ЛЮБУЮ ДЕВУШКУ? 13 ВЕЩЕЙ, КОТОРЫЕ ВОЗБУДЯТ ДЕВУШКУ. Вастикова

Зміст

Секрет спокуси в тому, щоб приділяти увагу потребам і інтересам людини, рухатися йому назустріч. Якщо ви хочете спокусити жінку, приділіть час тому, щоб краще її пізнати, створити відповідну атмосферу, потім повільно і акуратно рухайтеся до фізичної близькості.

кроки

Частина 1 з 3: Встановіть контакт

  1. 1 Не поспішайте. Головна складність спокуси в часі. Передчуття - важливий аспект, який викликає сексуальне бажання по відношенню до іншої людини. Якщо ви зустріли жінку, яка вам дуже сподобалася, намагайтеся не поспішати. Трохи почекайте, перш ніж зближуватися з нею. Почніть більше слухати, ніж говорити. Не показуйте свої наміри з першої ж зустрічі, інакше злякає її. Не поспішайте, особливо в перший час.
  2. 2 причепуритися. Якщо хочете, щоб жінка помітила вас, потрібно дуже добре виглядати. Якщо є ймовірність зустрітися з цією жінкою в барі, на вечірці або іншому заході, обов'язково красиво одягніться.
    • Одягніть стильний одяг, яка вам йде. Якщо вам здається, що пора оновити гардероб, відправляйтеся по магазинах. Можна попросити продавця-консультанта допомогти вам вибрати кілька речей, які б вам пішли.
    • Пам'ятайте, що бути собою - це сексуально! Постарайтеся виглядати на всі 100%, при цьому залишаючись собою. Це означає, що вам не потрібно голитися, якщо ви зазвичай носите бороду, або надягати строгий костюм, якщо ви віддаєте перевагу повсякденний стиль і сорочки на гудзиках. Якщо ви не будете вести себе природно, вам навряд чи буде комфортно. І це абсолютно точно відчує жінка, заради якої ви намагаєтеся, адже головний ключ до спокусі - почуття впевненості в собі.
    • Перед побаченням обов'язково прийміть душ, можна навіть завдати трохи парфуму, але не переборщіть. Трохи приємного аромату буде вельми до речі.
  3. 3 Уважно слухайте її. Коли ви тільки намагаєтеся зблизитися з жінкою, необхідно уважно слухати, що вона говорить. Люди зазвичай ставляться з симпатією до тих, хто ними цікавиться. Замість того, щоб хвалитися своїми досягненнями і розповідати історії про себе, спробуйте просто послухати співрозмовницю.
    • Спробуйте задавати більше запитань, а не просто відповідати на них. Можна задати абсолютно прості питання, які дозволять встановити контакт. Наприклад, запитайте: "Чим ти займаєшся по життю?", "Де ти виросла?"
    • Завжди показуйте, що слухаєте співрозмовницю. Посміхайтеся, кивайте, можна говорити щось на кшталт "О!", "Так". Задавайте зустрічні питання. Попросіть розповісти докладніше якусь історію або задайте якісь особисті питання.
    • Сексуальну привабливість часто викликають особистісні якості. Якщо у вас вийде спокусити жінку, яку вже дізналися ближче, ви отримаєте більше задоволення від сексу з нею.
  4. 4 Будьте впевнені в собі. Впевненість - це якість, яке приваблює більшість людей. Якщо вам комфортно з самим собою, оточуючі потягнуться до вас. Постарайтеся продемонструвати впевненість в собі, поки проводите час з жінкою, яка вам подобається.
    • Пам'ятайте, що впевненість в собі і егоїзм - різні речі. Якщо ви будете брати на себе домінуючу роль в розмові і постійно хвалитися, співрозмовниці буде неприємно.Але пишатися тим, чим ви займаєтеся по життю, тим, звідки ви родом, а також іншими аспектами свого життя, якими може поцікавитися співрозмовниця, - цілком нормально.
    • Розсмішіть її. Багатьох людей приваблюють люди з хорошим почуттям гумору. Спробуйте пожартувати під час бесіди, щоб зрозуміти, вражає її ваше почуття гумору.
  5. 5 Фліртуйте, використовуючи мову тіла. Відкритий і випромінює впевненість мову тіла покаже жінці, що вона цікава вам. Спробуйте кілька ключових натяків, які будуть знаком того, що ця жінка вам подобається, і вам хотілося б фізично зблизитися з нею.
    • Стійте рівно. Відкиньте плечі, підніміть підборіддя. Чи не згинайте руки в ліктях і не тримайте напій біля грудей. Всім своїм тілом покажіть, що ви абсолютно впевнені в собі.
    • Знайдіть спосіб зламати стіну між вами за допомогою флірту. Візьміть жінку за руку, щоб провести по бару або десь ще, де ви проводите час. Покладіть руку їй на стегно або на поперек. Робити це потрібно акуратно і повільно, щоб жінка потихеньку звикала до ваших дотиків.
  6. 6 Спробуйте якусь тактику пікапа. Тактики пікапа зазвичай приносять не такий вже хороший результат. Але якщо ви виберете акуратну незаїждженими тактику, вона допоможе підкреслити ваше чарівність і зацікавити жінку.
    • Дослідження з приводу тактик пікапа показують, що деякі прийоми допомагають висвітлити ваші найкращі якості, тобто замінити хвастощі. Жінки дуже насторожено ставляться до тактикам пікапа, які засновані лише на порожніх компліментах або на сексуальних натяках. Більшості жінок більше цікаві прийоми пікапа, які дозволяють дізнатися щось нове про незнайомця, адже такі техніки дозволяють цим чоловікам виділятися серед інших потенційних конкурентів. Наприклад, якщо ви медбрат, можна сказати щось таке: "Слухай, цієї вечірки безумовно не вистачає життя; як медбрат, можу сказати, що вона померла, не встигнувши навіть початися!" Якщо ви пожежний, можна придумати щось таке: "Вся справа в мені, або тут і правда жарко? Як пожежний, можу точно сказати, що ти могла б розпалити тут вогонь!"
    • Якщо ви хочете вибрати відповідну стратегію пікапа, придумайте щось розумне і веселе, що підкреслить особливості вашої професійної життя і вашої особистості. Можна згадати про свою професію, якщо вона цікава, або про захоплення, про якісь позитивні якості вашого характеру. Але не варто зупинятися на одній лише пікап техніці. Результати досліджень показують, що пікап техніки найкраще працюють в тому випадку, якщо за ними слід бесіда.

Частина 2 з 3: Створіть атмосферу

  1. 1 Відповідну атмосферу допоможе створити аромат. Запрошуючи жінку до себе додому, подбайте про приємне ароматі будинку - це ключ до успіху. За кілька годин до того, як вона прийде, відкрийте вікна, щоб позбутися від усіх неприємних запахів. Можна запалити пахощі. Виберіть приємний аромат, який не буде занадто їдким, наприклад, хорошим вибором буде легкий запах ванілі або щось на зразок сандалового дерева. Але найкраще заздалегідь дізнатися, які аромати їй подобаються. Постарайтеся поставити питання з приводу улюблених ароматів в розпалі бесіди. Розпитайте співрозмовницю про те, який парфум їй подобається, якими гелями для душу вона користується, які запахи її приваблюють.
  2. 2 Увімкніть музику. Неголосна приємна музика допоможе створити настрій. Але пам'ятайте, вам потрібно зосередити свою увагу на вашій супутниці, а не на себе. Виберіть ту музику, яка подобається саме їй, але це повинні бути повільні, почуттєві пісні.
    • Заздалегідь дізнайтеся про її музичні переваги. Спробуйте включити пісні її улюбленої групи, але це повинні бути повільні пісні. Швидкі треки створюють грайливий і танцювальний настрій, а не сексуальне.
    • Класичний вибір - Баррі Уайт. Але така класика може бути сприйнята як банальність. Придумайте щось більш оригінальне, щоб побачення не закінчилося тим, що ваша супутниця просто влаштує очі.
  3. 3 Прикрасьте квартиру. Обстановка і декорації дуже важливі, коли мова йде про спокушання. Спробуйте створити відповідний настрій, додавши трохи декорацій.
    • Свічки і відповідний настрій можуть призвести неймовірний ефект. Якщо ви спите з людиною вперше, можливо, між вами з'явиться легке відчуття незручності. Тушкуйте світло і запаліть свічки - це допоможе вам обом відчути себе більш комфортно, будучи оголеними. Крім того, багато жінок вважають, що свічки - невід'ємний елемент романтики.
    • Трохи приберіть будинку перед тим, як запросити до себе жінку. Чистота і затишок в домі створять про вас враження господарського і відповідальну людину, що може значною мірою вплинути на настрій вашої супутниці.

Частина 3 з 3: Сблізьтесь фізично

  1. 1 Доторкніться до своєї супутниці. Ініціюючи фізичний контакт, постарайтеся діяти повільно і акуратно. Спробуйте доторкнутися до неї, коли будете сидіти поруч. Покладіть руку їй на коліно або плече. Знову ж, спокушання пов'язано з поступовою стимуляцією. Занадто швидкі і явні руху можуть відлякати жінку.
    • Перший поцілунок повинен бути ніжним. Це повинно бути більше, ніж поцілунок у губи, але не дуже інтимний поцілунок. Зачекайте, поки вона захоче більшого. Постарайтеся зрозуміти, які поцілунки їй подобаються. Як вона поцілувала вас у відповідь? Це підкаже вам, що приносить їй задоволення.
    • Якщо ви намагаєтеся спокусити жінку, з якою ви вже давно зустрічаєтеся, спробуйте ініціювати фізичний контакт в якомусь несподіваному місці. Тривалі відносини несуть за собою рутину, яка швидко набридає. Спробуйте спокусити свою дружину / дівчину десь на кухні або в душі.
  2. 2 Сконцентруйте увагу на її ерогенні зони. Ерогенні зони - це області тіла, торкання, лизання, покусування яких пробуджує сексуальне бажання. Не у всіх людей ерогенні зони збігаються, але деякі області тіла особливо чутливі у більшості жінок.
    • На шиї і вухах є безліч нервових закінчень, до того ж ми рідко доторкається до цих областей протягом дня. Тому вони просто створені для поцілунків, Посмоктування, облизування і легких покусувань.
    • У багатьох жінок ерогенні зони також є особа і ступні ніг. Ніжне погладжування по голові і масаж ніг допоможуть просунутися вперед до вашої мети.
    • Під час поцілунку зосередьтеся на її губах. Спробуйте їх облизувати, ніжно покусувати і смоктати.
    • Животик, нижня частина спини, стегна - це дуже чутливі до дотиків зони. Багато жінок відчувають сексуальне задоволення від дотиків в цих областях.
  3. 3 Рухайтеся вперед якомога повільніше. Суть спокуси в тому, щоб дочекатися слушного моменту. Якщо ви будете поспішати, ваша партнерка відчує себе некомфортно, і ваші спроби проваляться. Рухайтеся вперед дуже повільно і спокійно. Звертайте увагу на те, що подобається цій жінці, чого вона хоче. Постарайтеся бути в курсі її потреб, щоб це було взаємодоповнююче спілкування. В крайньому випадку, просто зупиніться і запитайте, чи подобається їй те, що ви робите. Зверніть особливу увагу на те, як вона вам відповість.

попередження

  • Обов'язково переконайтеся в тому, що ваша партнерка зацікавлена ​​в подальшому розвитку відносин. Можна навіть зупинитися і запитати, чи влаштовує її такий поворот подій.
  • Охороняйтеся під час сексу. Користуйтеся презервативами і / або оральними контрацептивами.