Як зберегти фотографії з Facebook

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 26 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Facebook: возможности, о которых мало кто знает
Відеоролик: Facebook: возможности, о которых мало кто знает

Зміст

У даній статті ми розповімо вам, як зберігати фотографії з Facebook на ПК, смартфон або планшет. Для цього вам буде потрібно обліковий запис Facebook. Майте на увазі, що ви не зможете зберегти фото обкладинки інших користувачів.

кроки

Метод 1 з 2: На ПК

  1. 1 Відкрийте Facebook. Перейдіть по посиланню в браузері. Якщо ви вже увійшли в свій обліковий запис Facebook, то відкриється Стрічка новин.
    • Якщо ви ще не авторизувалися на Facebook, то вкажіть свою адресу електронної пошти (або номер телефону) і пароль в правому верхньому кутку сторінки.
  2. 2 Відкрийте зображення, яке потрібно зберегти. Прокрутіть Стрічку новин і знайдіть фото, яке потрібно зберегти, або перейдіть на сторінку людини, який опублікував бажане зображення.
    • У Facebook можна зберегти фото обкладинки інших людей.
    • Щоб перейти на сторінку людини досить ввести його ім'я в рядку пошуку в верхній частині сторінки Facebook і вибрати потрібний профіль в списку результатів пошуку.
  3. 3 Натисніть на зображення. Після цього картинка відкриється в повноекранному режимі.
  4. 4 Виберіть картинку. Просто наведіть курсор на зображення. По периметру картинки з'являться різні варіанти дій.
    • Курсор миші повинен знаходитися на зображенні, щоб виконати наступні дії.
  5. 5 натисніть параметри. Наведіть курсор миші на зображення і знайдіть цей пункт в правому нижньому кутку картинки. Натисніть на фото, щоб активувати спливаюче меню.
  6. 6 натисніть завантажити. Цей пункт списку знаходиться вище середньої частини спливаючого меню. Він дозволяє зберегти зображення на комп'ютер.
    • У деяких браузерах спочатку потрібно вибрати папку для завантаження і потім натиснути OK.
    • За замовчуванням фотографії будуть зберігатися в папку завантаження.

Метод 2 з 2: На мобільних пристроях

  1. 1 Відкрийте Facebook. Натисніть ярлик програми Facebook, який виглядає як біла буква "f" на темно-синьому тлі. Якщо ви вже увійшли в свій обліковий запис Facebook, то відкриється Стрічка новин.
    • Якщо ви ще не авторизувалися на Facebook, то вкажіть свою адресу електронної пошти (або номер телефону) і пароль.
  2. 2 Відкрийте зображення, яке потрібно зберегти. Прокрутіть Стрічку новин і знайдіть фото, яке потрібно зберегти, або перейдіть на сторінку людини, який опублікував бажане зображення.
    • У Facebook можна зберегти фото обкладинки інших людей.
    • Щоб перейти на сторінку людини, досить ввести його ім'я в рядку пошуку в верхній частині сторінки Facebook і вибрати потрібний профіль в списку результатів пошуку.
  3. 3 Натисніть на фото. Після цього зображення відкриється.
  4. 4 Використовуйте довге натискання. Через одну-дві секунди з'явиться спливаюче меню.
  5. 5 натисніть зберегти фото. Цей пункт знаходиться у верхній частині спливаючого меню. Він дозволяє зберегти зображення в пам'ять смартфона або планшета.

Поради

  • елемент параметри для усіх приєднаних вами зображень містить більше пунктів, ніж такий же пункт на зображеннях інших користувачів.
  • Якщо ви хочете зберегти фото на комп'ютер, можна також клацнути по знімку правою кнопкою миші і вибрати Зберегти зображення як ... (Або аналогічний пункт) в контекстному меню, потім вказати потрібну папку і натиснути OK.
  • команда Ctrl+S на ПК (або ⌘ Command+S для Mac) запропонує зберегти всю веб-сторінку, а не вибране зображення.

попередження

  • Зображення, які опубліковані на Facebook, належать людям, які їх опублікували. Не потрібно повторно публікувати чужі знімки на інших сторінках без дозволу власника і посилання на автора.