Як створити копію сторінки PDF-документа

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 7 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как преобразовать PDF в Word (С редактированием)
Відеоролик: Как преобразовать PDF в Word (С редактированием)

Зміст

Щоб створити копію однієї сторінки PDF-документа, дорогі програми не потрібні. У Windows 10, Mac OS X і Android витягти сторінки можна за допомогою попередньо встановлених додатків. У старих версіях Windows знадобиться невелика програма, яку можна завантажити безкоштовно.

кроки

Метод 1 з 4: Windows 10

  1. 1 Відкрийте PDF-файл в будь-якій програмі для перегляду PDF-документів. У Windows 10 вбудована функція «Друк в PDF», за допомогою якої можна створити новий PDF-файл з вікна «Друк» у будь-якій програмі. Відкрийте PDF-файл - за замовчуванням він відкриється в браузері Edge.
    • Якщо ви використовуєте стару версію Windows, перейдіть в наступний розділ.
  2. 2 Відкрийте вікно «Друк». Ваші дії залежать від програми, але зазвичай потрібно натиснути «Файл»> «Друк» або натиснути клавіші Ctrl+P. В Edge натисніть «...»> «Друк».
  3. 3 Виберіть «Друк в PDF (Майкрософт)» в меню «Принтери». У цьому випадку буде створено новий файл PDF, тобто на папері нічого не роздрукується.
  4. 4 Виберіть «Діапазон сторінок» в меню «Сторінки». Тут можна вказати сторінку, яку потрібно скопіювати.
  5. 5 Введіть номер потрібної сторінки. Прокрутіть документ у вікні попереднього перегляду, щоб знайти потрібну сторінку.
  6. 6 Натисніть «Друк». Ви побачите повідомлення про те, що файл збережений. Новий PDF-файл буде створений в тій же папці, в якій знаходиться вихідний PDF-документ.
  7. 7 Знайдіть новий PDF-документ. Для цього натисніть на повідомлення або відкрийте вікно Провідника і перейдіть в потрібну папку. Новий файл відобразиться поруч з вихідним документом.

Метод 2 з 4: Windows 8 і більш ранні версії

  1. 1 Відкрийте веб-сайт CutePDF Writer. Це безкоштовна програма, за допомогою якої певні сторінки з вихідного PDF-документа можна скопіювати в новий PDF-файл. Скачайте цю програму на сайті cutepdf.com/Products/CutePDF/writer.asp.
  2. 2 Скачайте CutePDF Writer і безкоштовний конвертер. Натисніть на посилання «Free Download» (Безкоштовна завантаження) і «Free Converter» (Безкоштовний конвертер), щоб завантажити два настановних файлу.
  3. 3 Запустіть файл CuteWriter.exe, щоб встановити програму CutePDF Writer. Під час установки відмовтеся від двох додаткових програм.
  4. 4 Запустіть файл converter.exe, щоб встановити програмне забезпечення для створення нових PDF-файлів. Установка пройде в автоматичному режимі.
  5. 5 Відкрийте PDF-файл, з якого хочете скопіювати сторінку. Зробіть це в будь-якій програмі для перегляду PDF-документів, наприклад, в веб-браузері або Adobe Reader.
  6. 6 Відкрийте вікно «Друк». Для цього натисніть «Файл»> «Друк» або натисніть клавіші Ctrl+P.
  7. 7 Виберіть «CutePDF Writer» в меню «Принтер». У цьому випадку програма CutePDF створить новий PDF-файл, тобто на папері нічого не роздрукується.
  8. 8 Виберіть сторінку, яку хочете скопіювати. Для цього в поле «Сторінка» або «Діапазон» введіть номер сторінки, яку хочете скопіювати з вихідного PDF-файлу.
  9. 9 Натисніть «Друк» і збережіть новий PDF-файл. Коли ви натиснете «Друк», відкриється вікно «Зберегти як». Введіть ім'я нового PDF-файлу і виберіть папку для його збереження. Буде створено новий PDF-файл з обраної сторінкою.

Метод 3 з 4: macOS

  1. 1 Відкрийте PDF-документ в будь-якій програмі для перегляду PDF-файлів, наприклад, в програмі «Перегляд», Adobe Reader або в веб-браузері. У macOS є вбудована утиліта для створення PDF-файлів, що дозволить вам скопіювати потрібну сторінку в новий PDF-документ.
  2. 2 Відкрийте вікно «Друк». Для цього натисніть «Файл»> «Друк» або натисніть клавіші ⌘ Command+P.
  3. 3 Відкрийте меню «PDF» в нижній частині вікна.
  4. 4 Вкажіть сторінку, яку хочете скопіювати. Відкрийте меню «Сторінки» і виберіть сторінку, яку хочете скопіювати в новий PDF-файл.
  5. 5 Виберіть «Зберегти як PDF». Так ви збережете сторінку як новий PDF-файл.
  6. 6 Введіть ім'я нового PDF-файлу і виберіть папку для його збереження. Новий PDF-файл з вказаною сторінкою буде створений в обраній папці.

Метод 4 з 4: Android

  1. 1 Відкрийте PDF-файл в Google Диску. У Google Диску файли можна зберігати в форматі PDF, що дозволить вам скопіювати одну сторінку в новий PDF-документ. Якщо у вас немає програми «Google Диск», скачайте його з Play Маркета.
  2. 2 Натисніть кнопку «Меню» (⋮) і виберіть «Друк». Відкриється меню «Друк».
  3. 3 Натисніть значок «∨», щоб розгорнути меню з додатковими опціями.
  4. 4 Використовуйте меню «Сторінки», щоб вибрати сторінку, яку потрібно скопіювати. Використовуйте опцію «Діапазон», щоб ввести номер сторінки, яку хочете скопіювати в новий PDF-файл.
  5. 5 Натисніть круглу кнопку «PDF», щоб зберегти файл. Вам буде запропоновано вибрати папку для його збереження. Потім введіть ім'я нового файлу та натисніть «Зберегти».