Як заховати на вулиці камеру спостереження

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 21 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Можно ли обмануть камеру видеонаблюдения? Проверяем 10 мифов
Відеоролик: Можно ли обмануть камеру видеонаблюдения? Проверяем 10 мифов

Зміст

Установка зовнішніх камер спостереження - це прекрасний спосіб стежити за своєю власністю, поки ви далеко від дому. Якщо ви переживаєте, що хтось може зламати або пошкодити камери, заховайте їх. На щастя, є безліч різних засобів і методів, за допомогою яких можна приховати камери з уваги.

кроки

Метод 1 з 2: Маскування камери

  1. 1 Сховайте камеру всередині шпаківні або годівниці для птахів. Наведіть об'єктив в бік невеликого отвору в передній частині шпаківні або годівниці.
    • Направте годівницю або шпаківню в тому напрямку, за яким хочете стежити.
  2. 2 Сховайте камеру в кущах або на дереві. Густа листя і чагарник можуть приховати камеру стеження від сторонніх очей. Закріпіть камеру в кущах або на дереві і переконайтеся, що ніщо не загороджує об'єктив.
  3. 3 Сховайте камеру в декоративному камені або судовому гнома. Садового гнома або камінь з порожниною можна купити в онлайн-магазині. Просвердлите в декоративному камені або судовому гнома отвір того ж розміру, що і об'єктив на камері. Потім помістіть камеру всередину декоративного каменю або гнома і вставте об'єктив камери в отвір.
    • Камеру також можна заховати всередині глиняного горщика.
    • Щоб камер не мотилять, закріпіть її всередині предмета ізоляційною стрічкою.
  4. 4 Купіть камеру, замасковану під світильник або дверний дзвінок. Деякі камери стеження спеціально маскують під інші речі, такі як світильник чи дверний дзвінок. Пошукайте в інтернеті приховані камери у вигляді світильника або лампи, і знайдіть підходящу вам за ціною та параметрам.
  5. 5 Помістіть камеру в поштову скриньку. Сховайте камеру всередині поштової скриньки. Просвердлите в поштовій скриньці отвір, щоб камера могла записувати все, що відбувається зовні.
  6. 6 Сховайте проводи на провідний камері за допомогою ПВХ-труби. Якщо до камери будуть вести зовнішні або видимі дроти, то її положення стане очевидним для інших людей. Якщо ви плануєте використовувати дротову камеру стеження, вам потрібно буде викопати траншею для ПВХ-труби, всередині якої йтимуть дроти.
    • Якщо камера встановлена ​​високо, то для маскування проводів вам, можливо, доведеться використовувати металевий кабелепровід або ПВХ-трубу.
  7. 7 Встановіть муляж камери, щоб відвернути увагу від справжньої. Підроблену камеру спостереження можна купити в онлайн-магазині або в магазинах побутової техніки. Вони будуть не тільки служити стримуючим фактором, але і відволікати увагу від справжніх камер стеження. Розмістіть ці камери там, де вони будуть добре помітні.
    • Муляжі камер відеоспостереження зазвичай коштують від 600 до 2000 рублів.

Метод 2 з 2: Купівля ідеального обладнання

  1. 1 Купіть мініатюрну камеру стеження. Великі громіздкі камери набагато важче приховати в видному місці. Чим менше камера, тим легше її заховати. При виборі камери зверніть увагу на її розміри.
    • Серед малогабаритних камер можна назвати такі: Netgear Arlo Pro, LG Smart Security Wireless Camera і Nest Cam IQ.
  2. 2 Купіть бездротову камеру стеження. Установка бездротової камери позбавить вас від необхідності приховувати дроти. Бездротові камери коштують дорожче, але їх набагато легше заховати.
    • Серед популярних брендів бездротових камер можна назвати такі: Netgear Arlo Q, Belkin Netcam HD + і Amazon Cloud Cam.
  3. 3 Купіть камеру, що записує в хмару. Установка камери, яка автоматично зберігає відео в хмарному сховищі, гарантує, що ви не втратите важливі кадри, якщо камера буде зламана або знищена.
    • До популярних брендів камер, які можуть записувати в хмару, можна віднести D-Link Day / Night Network Cloud Camera, Logitech Alert 750n Indoor Master System і Netgear VueZone Video Monitoring System.