Як заховати презерватив

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КУДА СПРЯТАТЬ ОДНОРАЗКУ ЧТОБЫ НИКТО НЕ НАШЁЛ - шоу 18+, инструкция
Відеоролик: КУДА СПРЯТАТЬ ОДНОРАЗКУ ЧТОБЫ НИКТО НЕ НАШЁЛ - шоу 18+, инструкция

Зміст

Якщо ви живете з сусідами по кімнаті або c членами сім'ї, швидше за все, вам ніяково зберігати презервативи на видному місці. Існує безліч потаємних місць, де можна залишити презервативи і де їх навряд чи хто-небудь знайде. Проте, ховаючи презервативи, варто вжити певних заходів обережності, щоб їх не втратити або не пошкодити.

кроки

Метод 1 з 2: Ховаємо презервативи

  1. 1 Сховайте презервативи в яку-небудь ємність. Хороший спосіб заховати презервативи - це помістити їх в непримітні контейнери. Це досить безпечний спосіб зберігання, при якому вони навряд чи ушкодяться.
    • Залізна коробочка для льодяників, сумочка для туалетного приладдя, якою не шкатулка для прикрас або гаманець для монет - все це прекрасні місця, де можна заховати презервативи.
    • Одним з недоліків цього методу є те, що якщо комусь знадобиться м'ятний льодяник або дрібниця, він може знайти презервативи. Тому також непогано було б зберігати контейнер в прихованому місці.
  2. 2 Зберігайте презервативи в одязі. Презервативи можна також ховати в одязі. Покладіть їх в носок, рукавичку, кишеню пальто, яке ви нечасто носите, або в зимову шапку. Головне переконайтеся, що ця річ зберігається в безпечному місці, звідки її ніхто не візьме без вашого відома. Крім того, стежте за тим, щоб одяг не лежала в дуже жаркому або дуже холодному місці.
  3. 3 Задумайтесь про покупку чохла для презервативів. Можна придбати непомітні чохли і таємно зберігати в них презервативи. Ці чохли часто схожі на коробочки для м'ятних льодяників або прикрас. Вони також можуть виглядати як прості контейнери без малюнка. Їх можна придбати в інтернеті або в секс-шопах.
  4. 4 Зробіть поглиблення в книзі. Якщо у вас є стара книга, яка вам не потрібна, подумайте про те, щоб вирізати в ній квадратний отвір по центру сторінок. Можна покласти туди один або кілька презервативів. Тільки будьте обережні з тим, де залишаєте книгу. Якщо, наприклад, ви покладете її на журнальний столик, хто-небудь може її відкрити. Найкраще вибрати непримітну на вигляд книгу і заховати її в задній частині книжкової полиці.

Метод 2 з 2: Приймаємо запобіжні заходи

  1. 1 Зберігайте презервативи при належній температурі. Ефективність презервативів змінюється, якщо зберігати їх при дуже високій або дуже низькій температурі. Не залишайте презервативи в місцях, де на них впливає спеки або холоду.
    • Не ховайте презервативи в холодильнику, морозильній камері, поблизу мікрохвильової печі або духовки. Вплив тепла або холоду може знизити ефективність презерватива.
    • Не зберігайте презервативи в машині. Якщо автомобіль сильно нагріється або стане дуже холодним, презерватив може втратити свою ефективність.
    • Презервативи найкраще зберігати при кімнатній температурі, між 18 і 24 градусами Цельсія.
  2. 2 Не зберігайте презервативи в гаманці. Зберігати презервативи в гаманці - це погана ідея, особливо якщо ви носите його в кишені. Через тертя об тіло презерватив може сильно нагрітися і стане менш ефективним. Крім того, він може порватися.
  3. 3 Не залишайте презервативи зовні. Зберігати презервативи зовні - це погана ідея. Презервативам шкодять не тільки зміни в температурі, але і погодні умови. Крім того, на презервативи можуть наштовхнутися тварини. Ви ж не хочете, щоб презервативи зникли або пошкодилися, коли вони вам потрібні.

Поради

  • Постарайтеся заховати презервативи там, куди людина не добереться. Вибирайте ті частини будинку, де домочадці нечасто збираються або щось шукають.

попередження

  • Завжди користуйтеся презервативами під час статевого акту, якщо хочете запобігти вагітності або уникнути інфекцій, що передаються статевим шляхом.
  • Ніколи не використовуйте шпильку або інші гострі предмети, щоб закріпити презерватив в таємному місці, інакше зробите в ньому дірку, і він буде неефективний для захисту від вагітності або інфекцій, що передаються статевим шляхом.