Як стати людиною, якою ви завжди хотіли бути

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 9 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как девушке стать предпринимательницей ♀ Путь к успеху Ксении Крячко | ТЫ МОЖЕШЬ
Відеоролик: Как девушке стать предпринимательницей ♀ Путь к успеху Ксении Крячко | ТЫ МОЖЕШЬ

Зміст

Кожен мріє стати найкращою версією себе. Можливо, ви хочете стати професійним футболістом, всесвітньо відомим художником або просто найкращим батьком, яким можете бути. Розкриття свого повного потенціалу може здатися величезною і непростим завданням, але вона здійсненна, якщо ви звільнитеся від усіх непотрібних або шкідливих якостей, які стримують вас. Придивіться до своїх внутрішніх рис, щоб почати перетворюватися на людину, якою ви завжди хотіли бути.

кроки

Метод 1 з 3: Проведіть інвентаризацію

  1. 1 Усвідомте, що ви вже є людиною, яким хочете бути. Секрет того, щоб стати тим, ким ви хочете стати, криється в тому, щоб зрозуміти, що ви вже їм стали! Ви вже є найкращою версією себе. Вам просто потрібно знати, як бути цією людиною. Все, чого ви бажаєте, вже є всередині вас, і всі ресурси, які необхідні вам, щоб створити бажаний образ, теж є всередині вас.
    • Того, чого ви шукаєте, немає в зовнішньому світі. Якщо ваш рівень любові до себе, впевненості і достатку залежить від зовнішніх обставин, то ви будете жити в постійному страху, що їх у вас відберуть. Справжня внутрішня сила походить від вашої віри в те, що джерело всіх якостей, якими ви хочете мати, знаходиться всередині вас.
  2. 2 Шукайте перешкоди на своєму шляху. Є цитата, в якій мовиться: "єдине, що вас стримує, - це ви самі". І це правда. Проте, вам варто придивитися до будь-яких своїх властивостях або звичкам, які не відображають людини, яким ви хочете бути. Для цього також може знадобитися поговорити з близькими і запитати їх, чи помітили вони будь-які непотрібні або шкідливі якості, які можуть вам заважати. Два найбільш поширених ознаки, які можуть вас стримувати, це:
    • Невпевненість в собі. Це одна з відмінних рис, яка може паралізувати вас, перешкодити змінитися і досягти свого істинного потенціалу. Якщо ви страждаєте від страху невдачі або від невпевненості в собі, вам потрібно прямо зараз почати з ними боротися. Відмінний спосіб побороти невпевненість в собі - це знайти докази своїх успіхів. Визначте всі чудові досягнення, яких ви вже домоглися. Потім зверніться до близьких друзів і попросіть їх назвати кілька ваших рис, якими вони захоплюються.
    • Зволікання. Ця небажана риса в цілому зводиться до вашого внутрішнього діалогу. Ви говорите собі, що добре працюєте під тиском, або що виконання завдання не займе так багато часу, так що вам не потрібно займатися ним прямо зараз. Ви відкладаєте виконання завдання на годину, а цей час перетворюється в день, і в кінцевому підсумку виходить так, що ви сидите всю ніч за роботою, щоб закінчити завдання. Подолайте звичку зволікання, спробувавши зрозуміти причину того, чому ви відкладаєте все на потім. Потім змініть свій погляд на великі завдання. Замість того щоб намагатися зробити більшу частину роботи за один присід, скажіть собі, що якщо виконайте невелику частину, то зможете зробити перерву. Крім того, вирушайте в сприятливу для роботи середу, де немає безлічі відволікаючих чинників.
    • Якщо ви страждаєте від глибоко похованих хворобливих спогадів, страхів, депресії або вживання наркотиків і алкоголю, можливо, ви не в змозі самостійно впоратися з цими проблемами.Зверніться до навченому фахівцеві в області психічного здоров'я, який зможе провести вас через процес загоєння старих ран, щоб ви могли претендувати на здорове, повне життя майбутнє, якого бажаєте.
  3. 3 Знайдіть свою істину. У кожної людини є своє призначення. Ви прийшли в цей світ з унікальною метою, і вам потрібно знайти її. Як сказав Пабло Пікассо: "Сенс життя в тому, щоб знайти свій дар. Мета життя в тому, щоб віддати його ". Проведіть самоаналіз, щоб наблизитися до своєї істини і стати тією людиною, яким ви народжені стати. Задайте собі наступні питання:
    1. Заради чого ви прокидаєтеся щоранку? Що змушує вас відчувати себе по-справжньому живим?
    2. Які уроки вам подобалися в школі? Про що б ви хотіли дізнатися більше?
    3. Яка саме робота надавала вам почуття важливості і сенсу?
    4. Займаючись чому саме ви втрачаєте рахунок часу?
    5. Люди часто говорять, що ви гарні в ...?
    6. До яких ідеалів ви найбільше прагнете?
    7. Без чого б ви просто не обійшлися в цьому житті?
  4. 4 Відпускайте всі думки, які суперечать вашої істини. Кожен раз, коли у вас виникає негативна, критична, повна страху або згубна думка про себе, ви втрачаєте зв'язок зі своєю істиною. Кожен раз, коли ви говорите собі, що не зможете чогось зробити або щось отримати, ваші слова стають діється це пророцтвом - так ви не зможете досягти своєї мети. Істина полягає в тому, що ви можете стати ким завгодно. Все, що вам потрібно, це просто вірити в це, і тоді ви зможете досягти чого завгодно.
    • Щоб припинити шкідливі думки, постарайтеся спочатку визначити їх, а потім поставити під сумнів. Якщо ви зловили себе на думці "Я не зможу цього зробити", коли ви пробуєте щось нове, вимагайте доказів, які покажуть, що ви не зможете. Багато людей ведуть негативний внутрішній діалог, який не приносить їм користі. Намагайтеся усвідомлювати ці думки, і замінювати їх позитивними твердженнями, наприклад: "Я боюся спробувати це. Але я ніколи не дізнаюся, чи вийде у мене, поки не спробую ".
    • Іноді вірити в себе може бути важко, особливо якщо у вас негативний внутрішній діалог. Коли ви будете вчитися справлятися з негативним внутрішнім діалогом, потрібно також почати представляти себе досягає своїх цілей. Візуалізація може бути потужним мотиватором, вона допоможе вам відчувати себе більш впевненим у своїх силах.
    • Щоб зайнятися візуалізацією, вирушайте в тиху кімнату і сядьте в зручному для вас положенні. Закрийте очі. Зробіть глибокий вдих. Уявляйте, як ви досягаєте мети. Спробуйте цю техніку з невеликими цілями, наприклад, втратити 5 кілограм або закінчити семестр із середнім балом 4. Уявляйте себе у фінішної межі, але також повертайтеся назад і малюйте в уяві кожен маленький крок, який вам потрібно буде зробити, щоб досягти своєї мети (наприклад , правильне харчування і режим тренувань, або щоденні заняття за підручником або з репетитором).

Метод 2 з 3: Виконуйте роботу

  1. 1 Прислухайтеся до відповідей всередині. Занадто багато хто з нас ігнорують м'який внутрішній поклик інтуїції, яка любить і обожнює нас. Вона нагадує нам, що потрібно просто розслабитися і довіритися їй. Річ у тім, часто в наших головах звучить набагато гучніший голос, який говорить нам, що потрібно приступати до дій. Це заважає нам довіряти собі і вабить нас шукати все, чого ми хочемо, в матеріальному, поверхневому світі.
    • Вчіться розрізняти різкий, критичний голос, який штовхає вас, і м'який, турботливий голос, який любить і підтримує вас. А потім зробіть свідомий вибір про те, який з них ви збираєтеся слухати.
  2. 2 Визначте, чого ви не хочете. Ви не можете в повній мірі реалізувати свій потенціал, якщо не знаєте, яка вона є. Часто в житті буває, що наші цілі змінюються, і часом ми можемо відчувати себе втраченими і не мати поняття про те, в якому напрямку ми працюємо.Але коли ви знаєте, чого не хочете, це штовхає вас в тому напрямку, в якому ви повинні були б рухатися, і дозволяє вам встановити чіткі межі.
  3. 3 Практикуйте оптимістичне мислення. Наукове відкриття показало, що оптимістичні люди, як правило, живуть довше і мають краще фізичним і психічним здоров'ям, ніж ті, хто мислить песимістично. Бути оптимістом означає частіше посміхатися, утримуватися від порівняння себе з іншими і знаходити позитивну сторону в більшості ситуацій.
    • Один з підтверджених дослідженнями способів стати більш оптимістичним - це виконувати вправу "кращий можливий майбутній я". У цій вправі вам потрібно досить розгорнуто і виразно писати про майбутнє собі протягом 20 хвилин. Подумайте про своє життя в майбутньому. Уявіть, що все склалося найкращим можливим чином. Ви добре попрацювали і досягли успіху в досягненні всіх своїх життєвих цілей. Думайте про це як про здійснення всіх ваших життєвих мрій. А тепер напишіть про все, що ви собі уявили. Виконуйте цю вправу три дні поспіль.
  4. 4 Ризикуйте. До сьогоднішнього дня ви боялися ризикнути через страх невдачі? Вчіться бути сміливим і користуватися великою кількістю можливостей, які вам представляються. Успішні люди не стали такими, завжди вибираючи безпечний шлях. Вивчайте ситуації і людей, щоб визначити, які з можливостей стоять вашого часу, а потім занурюйтесь в них, щоб розробити виграшну стратегію.
    • Ризикові люди постійно експериментують зі своїми методами, щоб відточити їх і виробити найбільш ефективний спосіб отримання результатів. Ніколи не припиняйте експериментувати.
    • Чекайте успіху, але з готовністю приймайте невдачу. Ви завжди повинні представляти себе досягає мети. Проте, провал з вами теж коли-небудь неминуче станеться. Приймайте помилки як належне і вважайте їх навчальними моментами, щоб відточити свої навички і повернутися на свій шлях більш сильним, ніж раніше.
    • Якщо ви постійно живете в межах своєї зони комфорту, це може привести до нудьги і апатії. Вийдіть зі своєї зони комфорту, проявивши ініціативу і взявши проект, який знаходиться поза ваших звичайних обов'язків. Стати волонтером і працюйте з людьми, до яких ви раніше ставилися упереджено (тобто з алкоголіками / наркоманами, безпритульними, тощо). Ще один спосіб розворушитися - перестати відсиджуватися осторонь на роботі. Вийдіть в позицію лідера, де у вас буде більше обов'язків і більше людей будуть розраховувати на вас.
  5. 5 Вчіться іноді говорити "ні". Ризикові люди, як правило, відомі тим, що частіше кажуть "так", ніж "ні". Ця схильність ґрунтується на тому, щоб не дозволити страху або сумнівів перешкодити вам скористатися чудовими можливостями для росту. Однак коли ви намагаєтеся досягти свого повного потенціалу, ви повинні вчитися використовувати свій голос і іноді говорити "ні". Поважайте себе і піднесіть свої основні цінності, відмовляючись брати участь в діяльності, яка не відповідає вашим цілям.
    • Звичайно ж, будуть часи, коли вам захочеться сказати "так", щоб зберегти відносини. У таких випадках згода може посприяти досягненню ваших цілей, якщо наявність цієї людини у вашому житті забезпечить позитивний ефект.
    • Якщо ви впевнені, що відмова - це кращий варіант для вас, говоріть "ні" без жодних виправдань або вибачень.

Метод 3 з 3: Сприяйте позитивним вібрацій

  1. 1 Оточуйте себе позитивними людьми. Люди, з якими ви проводите більше всього часу, є вашим відображенням. Як свідчить старе прислів'я: "масть до масті підбирається". Проаналізуйте своє коло спілкування, щоб визначити, чи правильними представляються вам люди, в компанії яких ви щодня або щотижня проводите час. Ці люди повинні володіти характеристиками і рисами, якими ви захоплюєтеся, рисами, які колись можуть передатися і вам.Чиніть опір спонуканню оточувати себе людьми, які можуть бути забавними або чудовими в конкретний поточний момент, але віддаляти вас від досягнення вашого потенціалу.
    • Ганс Ф. Хансен сказав: "Люди або надихають, або виснажують вас. Вибирайте їх з розумом ". Застосовуйте це в своєму житті, оцінюючи тих, хто найближче до вас. Подумайте про те, як ви себе почуваєте поруч з цими людьми. Вони вас надихають і мотивують? Спонукають чи до здорових, позитивним звичкам?
    • Якщо поруч з вами є люди, які виснажують вас або принижують, то ви можете пожертвувати досягненням свого потенціалу, якщо збережете їх у своєму житті. Подумайте, можливо, вам варто обірвати контакт з людьми, які не відповідають життя, яку ви хочете вести.
  2. 2 Розвивайте свої сильні сторони. Відкрийте свої унікальні здібності і таланти і обов'язково використовуйте їх кожен день. Так ви відточите свій творчий хист і навіть поліпшите їх. Коли ви працюєте над своїми сильними сторонами, ви даєте світу найкраще, що є в вас. Крім того, ви підвищуєте свою впевненість в собі і відчуваєте себе більш досконалим.
    • Але це не означає, що не потрібно аналізувати свої слабкі сторони, - дуже важливо знати, над якими областями вам було б корисно попрацювати. Однак знання і використання своїх сильних сторін дозволить вам повністю розкритися і реалізувати свої мрії. Задумайтесь над цим: вам адже не просто так було дано ці таланти. Використовуйте їх!
  3. 3 Балуйте себе. Коли ви перебуваєте на шляху самореалізації, не забувайте приділяти час тому, щоб трохи побалувати себе. Просування вперед - це чудово, але всім потрібні перерви і трохи турботи про себе, щоб застрибнути в сідло зі 100% силами. Коли ви відчуваєте стрес і перевантаженість, проявіть турботу про себе і скористайтеся практиками, які дозволять вам очистити розум і позбутися негативної енергії, яка може впливати на вашу роботу над собою.
    • Турбота про себе включає будь-які види діяльності, які сприяють вашому психічному, фізичному та емоційному добробуту. У різних людей такі практики будуть різними. Можна прийняти пінну ванну, зробити запис в щоденнику, зайнятися фізичними вправами, помедитувати, помолитися, по суті, зайнятися будь-яким видом діяльності, який ви знаходите розслаблюючим.
    • Спробуйте кілька варіантів, щоб подивитися, що найкраще підійде вам, і звертайтеся до нього, коли будете відчувати стрес. Доброю ідеєю може виявитися виконання щоденного або щотижневого ритуалу, щоб відвернути стрес, поки його не стане занадто багато.
  4. 4 Розвивайте свою впевненість в собі і не забувайте розслаблятися. Підтримуйте добрі відносини з самим собою. Іноді ми стаємо настільки поглиненими життям, що нехтуємо собою. Регулярно входите в контакт зі своїм внутрішнім Я і проводите діагностику. Чи потрібно вам щось? Можливо, вам потрібна перерва? Проводьте час з самим собою і часто проводите переоцінку того, куди ви прямуєте, і чи подобається вам те, куди ви йдете. Кожен з нас є проектом в стадії розвитку, тому не варто турбуватися, коли вам потрібно змінити свої плани або перегрупуватися. Будьте чемпіоном для самого себе!

Поради

  • Будьте самим собою.
  • Пам'ятайте, що ви дивні.