Як стати схожим на Джокера

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 4 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК СТАТЬ ДЖОКЕРОМ | КОСПЛЕЙ ДЖОКЕРА
Відеоролик: КАК СТАТЬ ДЖОКЕРОМ | КОСПЛЕЙ ДЖОКЕРА

Зміст

Джокер - один з найкрутіших і популярних лиходіїв в історії коміксів. Якщо ви хочете стати схожим на нього, почніть з розіграшів над людьми і пустотливого поведінки. Працюйте над промовою і сміхом, як у Джокера, щоб виглядати ще більш переконливим. Спробуйте стиль одягу і макіяж Джокера, щоб по-справжньому увійти в роль!

кроки

Метод 1 з 3: Поведінка Джокера

  1. 1 Поводьтеся пустотливо і робіть розіграші. У Джокера завжди є в запасі пара-трійка трюків! Постійно носіть із собою предмети для розіграшів і ховайте їх в дивних місцях. Взуття і рукава - це відмінні місця, щоб приховати свої хитрощі.
    • Носіть з собою подушку-пердушку, шокери для рукостискань, зникаючі чорнила, підроблену блювоту, гральні кістки для фокусів і все інше, що вам припаде до душі!
    • Відвідайте магазин приколів, щоб надихнутися ідеями і купити речі для розіграшів. Ви також можете замовити їх в інтернеті.
  2. 2 Працюйте з поплічниками, створюючи підступні плани. Джокер хитрий і розумний. У нього завжди є основний план, запасний план і люди, які виконують брудну роботу. Зберіть групу друзів, які будуть грати роль ваших поплічників, і приступите до розробки чогось зловісного.
    • Наприклад, ви з друзями могли б влаштувати засідку в саморобному будиночку вашої сестри.
  3. 3 Будьте непередбачувані, щоб змусити людей нервувати. Джокер робить і говорить речі тільки тому, що хоче цього, і його не хвилюють наслідки! Введіть трохи хаосу в своє життя, діючи непередбачувано по відношенню до друзів і сім'ї. Однак не робіть нічого небезпечного!
    • Наприклад, коли хтось задає вам питання, вдаючи, що він запитав вас про щось зовсім інше, і дайте відповідь на це!
  4. 4 Сипте безліччю дивних жартів. Джокер постійно жартує і каже оточуючим дивні, кумедні речі. Робіть те ж саме! Істерично смійтеся, поки всі інші виглядають збентеженими. Потім смійтеся ще сильніше! Джокер любить вводити людей в сум'яття і видавати жарти, зрозумілі тільки йому. У коміксах він говорить подібні речі:
    • "Життя - це миска з вишнею ... а це кісточки!"
    • "Я зовсім не божевільний! Я просто по-іншому нормальний !!"
    • Звертаючись до Супермену: "Могутніше локомотива ... і майже такий же спритний!".
  5. 5 Ніколи не приймайте нічого надто близько до серця. Завжди і у всьому помічайте безтурботне і смішну сторону. Зберігайте гумористичний погляд на життя, і ніколи не дозволяйте нічому вас торкнутися. Що б не трапилося, навіть негативний, сприймайте це як Джокер. З посмішкою.

Метод 2 з 3: Зовнішність Джокера

  1. 1 Носіть роздер фіолетову і зелений одяг. Джокер завжди носить гарний одяг, яка виглядає досить пошарпаної, наприклад неохайні костюми. Зазвичай він віддає перевагу одягу в фіолетових і зелених тонах. Спробуйте придбати кілька дивних костюмів, краваток та інших "ошатних" речей в комісійному магазині. Додайте кілька дірок і плям, щоб одяг виглядала пошарпаної.
  2. 2 Нанесіть макіяж Джокера. Якщо ви одягаєтеся як Джокер, ви не можете не нанести макіяж! Розмажте білий грим по всьому обличчю. Додайте чорний грим навколо очей. Використовуйте яскраво-червону помаду, щоб створити перебільшену посмішку навколо рота.
    • Грим можна придбати в магазині костюмів.
    • Будьте обережні, щоб грим не потрапив в очі, коли будете його наносити!
    • Якщо ви хочете виглядати як Джокер у виконанні Хіта Леджера, трохи розмажте помаду і недбало нанесіть макіяж.
  3. 3 Тренуйте поставу і ходу Джокера. Насправді, це залежить від того, яким Джокером ви хочете бути. Джокер у виконанні Хіта Леджера сутулиться. А ось Джокер у виконанні Джека Ніколсона стоїть дуже рівно, майже комічно! Виберіть Джокера, на якого хочете бути схожі, а потім вчіться його поставі і ході.
    • Подивіться кілька роликів на YouTube, якщо не можете згадати деякі деталі.
  4. 4 Виберіть кілька дивних звичок і постійно їх повторюйте. У Джокера багато дивних заскоків, наприклад, він постійно облизує губи. Коли будете говорити, робіть акцент на певних речах, вичікуючи паузу і облизуючи губи, перш, ніж закінчити пропозицію. Ви також можете дивно посміхатися в невідповідний час.

Метод 3 з 3: Мова Джокера

  1. 1 Говоріть коротко і переходите відразу до справи. Джокер не ходить навкруги. Він каже короткими реченнями і часто видає дивні речі. Спробуйте вимовляти випадкові дивні речі, а потім істерично сміятися.
    • Кращий спосіб поставити правильну мову - це тренувати її під час перегляду фільму!
  2. 2 Спонтанно міняйте гучність голосу. Джокер зазвичай говорить низьким, хрипким голосом. Іноді він вигукує щось, щоб застати людей зненацька. Спробуйте сказати що-небудь тихим шепотом. А потім викрикуючи кілька випадкових пропозицій зі злодійським радістю.
  3. 3 Тренуйте моторошний сміх Джокера. Сміх Джокера - це свого роду хрипкий регіт, який буквально зводить з розуму. Перш, ніж засміятися, зробіть видих замість вдиху (як робить більшість людей). Це допоможе вам звучати хрипкіше. А потім смійтеся довго і голосно. Подумайте про те, як відьми гогочуть в фільмах. Прагніть зобразити щось схоже, але безумніше.
  4. 4 Будьте харизматичні при спілкуванні з людьми. Джокер впевнений в собі і говорить без страху. Це привертає увагу оточуючих. Потім він приковує до себе всі погляди за допомогою слів, зовнішності і манер. Слухайте людей, коли вони говорять, і виявляйте цікавість до того, що вони говорять. Нахиляйтеся, щоб прошепотіти їм дивну відповідь, і вибухнув сміхом, перш ніж покинути кімнату.
    • Наприклад, проявляйте непідробний інтерес, коли один розповідає вам про новий фільм, який він тільки що подивився. Нахиліться і скажіть пошепки: "Все, що потрібно - це один поганий день". А потім раптово закричите: "Хіба не так, місячне світло ?!", і тепер ідіть, істерично сміючись.