Як стати прекрасною людиною

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 24 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Техника работы с незнакомыми людьми Мастер-Класс. Ведущий: Кристиан Вандервир
Відеоролик: Техника работы с незнакомыми людьми Мастер-Класс. Ведущий: Кристиан Вандервир

Зміст

Часом побачити красу в інших людях простіше, ніж помітити красу в собі. Можливо, зараз ви цього не усвідомлюєте, але ви по-своєму прекрасні. Якщо ви хочете вдосконалити свою природну красу, почніть з догляду за собою - правильно харчуйтеся і стежте за здоров'ям шкіри.Крім того, висловлюйте своє «я» через власний стиль. Нарешті, демонструйте свою внутрішню красу, будучи щирим, добрим і відкритою людиною.

кроки

Метод 1 з 3: Доглядайте за собою

  1. 1 Підтримуйте здоров'я, щодня займаючись спортом і правильно харчуючись. Тіло може бути здоровим, незалежно від форми і розміру. Кращий спосіб зберігати здоров'я організму - це правильно харчуватися і підтримувати активність. Порадьтеся зі своїм лікуючим лікарем, чи потрібно вам внести зміни в свій раціон харчування або режим тренувань.
    • Прагніть виділяти на заняття спортом 150 хвилин щотижня або виконуйте фізичні вправи не менше 30 хвилин в день 5-7 днів в тиждень.
    • Засновуйте прийоми їжі на пісних білках і свіжих продуктах. Уникайте продуктів, які зазнали технологічній обробці, або продуктів з великим вмістом цукру. Проте немає потреби себе обмежувати і відмовлятися від улюбленої їжі, просто споживайте її в помірних кількостях.

    Порада: пошукайте вітаміни, які розроблені спеціально для підтримки краси шкіри, густоти волосся і здоров'я нігтів. Однак перш ніж включати їх в свій раціон харчування, проконсультуйтеся з лікарем.


  2. 2 Слідкуйте за гігієною. Для цього щодня мийтеся і користуйтеся засобами особистої гігієни. Приймайте ванну або душ хоча б один раз в день, щоб залишатися чистим. Крім того, наносите дезодорант, щоб контролювати запах тіла, і використовуйте зволожуючий крем, щоб шкіра залишалася м'якою і зволоженою. Завдяки цьому ви збережете чистоту і здоров'я шкіри.
    • Використовуйте м'яке мило або гель для душу, щоб змити бруд з тіла.
    • Мийте голову два-три рази на тиждень або по мірі необхідності. Наносите кондиціонер після миття голови або в проміжках, щоб волосся залишалося м'якими і гладкими.
  3. 3 Вмивайтеся і зволожує шкіру обличчя два рази в день. Використовуйте м'який очищаючий засіб і теплу воду, щоб очистити обличчя. Обсушити його, промокнув чистим рушником. Потім нанесіть зволожуючий крем для обличчя, щоб «запечатати» вологу. Виконуйте процедуру вранці і ввечері, щоб підтримувати здоров'я шкіри.
    • З ранку наносите легкий денний крем, а перед тим, як йти спати, використовуйте більш густий нічний крем.
    • Проводьте отшелушивающие процедури на шкірі два рази в тиждень за допомогою хімічного або механічного (ручного) пілінгу. Наприклад, відмінним варіантом буде відлущуючий засіб для вмивання.
  4. 4 Доглядайте за шкірою, Завдаючи сонцезахисний крем і підтримуючи водний баланс в організмі. Покривайте шкіру сонцезахисним кремом перед тим, як проводити час на відкритому повітрі. Це захистить вас від шкідливих сонячних променів і вбереже від появи зморшок. Крім того, випивайте не менш 2-10 (0,5-2,4 л) склянок води в день, щоб підтримувати водний баланс в організмі. Завдяки цьому шкіра буде залишатися м'якою і зволоженою.
    • Виберіть сонцезахисний крем широкого спектра з фактором SPF не менше 15.

    Порада: сонце завдасть вам менше шкоди, якщо ви будете прикривати шкіру одягом і будете носити капелюх, щоб захистити шкіру голови і обличчя.


  5. 5 Доглядайте за зап'ястями і стопами, Включаючи нігті. Щодня на зап'ястя і стопи виявляється велике навантаження, тому приділяйте їм багато турботи. Кожен день наносите на них зволожуючий засіб перед сном. Крім того, подстригайте і підпилюйте нігті щотижня, щоб вони завжди залишалися красивими і доглянутими.
    • При бажанні фарбуйте нігті на руках і ногах раз в тиждень. Це необов'язковий атрибут краси, але, можливо, це додасть вам упевненості в собі.
  6. 6 чистіть зуби два рази в день, щоб зберегти сліпучу посмішку. Виберіть зубну пасту з фтором, щоб уникнути карієсу. Завдяки цьому зуби залишаться чистими і здоровими, що подарує вам гарну посмішку. Візьміть за звичку чистити зуби щоранку після пробудження і щовечора перед сном.
    • Раз в день (наприклад, перед сном) користуйтеся зубною ниткою перед тим, як чистити зуби.
    • Проходьте стоматологічний огляд і робіть чистку кожні півроку, щоб зберегти красиву і здорову усмішку.
    • Якщо вам здається, що ваші зуби починають жовтіти, спробуйте скористатися отбеливающими засобами.

Метод 2 з 3: Висловлюйте власний стиль

  1. 1 наносите макіяж, Якщо з ним ви відчуваєте себе впевненіше. Вам не обов'язково користуватися косметикою, щоб бути красивою, проте ви можете наносити макіяж, якщо це піднімає ваш настрій. Використовуйте основу під макіяж, зволожуючий крем з тонуючим ефектом або BB-крем, щоб вирівняти тон шкіри. Експериментуйте з рум'янами, тінями для повік і помадою і виберіть ті кошти, які будуть викликати у вас достаток своїм зовнішнім виглядом.
    • Накладіть природний макіяж, якщо хочете, щоб він не впадав в очі.
    • Підкресліть або губи, або очі. Не варто виділяти обидві зони, щоб не перевантажувати зовнішній вигляд.
  2. 2 підберіть стрижку, Яка підходить вашій формі обличчя. Для початку намалюйте контури особи на дзеркалі за допомогою губної помади. Потім визначте свою форму обличчя, дивлячись на ці контури. Потім виберіть зачіску, яка відмінно поєднується з вашої унікальною формою особи. Роздрукуйте зображення бажаної стрижки, щоб показати свого перукаря.
    • Поширеними формами особи вважаються овальна, кругла, квадратна, витягнута і серцеподібна.
    • Якщо у вас виникли проблеми з вибором зачіски, обріжте волосся трохи вище плечей, шарами. Цей стиль вважається «ідеальної стрижкою», тому що він відмінно підходить якщо не всім, то багатьом.
    • Капелюхи та аксесуари для волосся теж є відмінним варіантом для укладання волосся. Використовуйте їх, щоб продемонструвати свій особистий стиль.
  3. 3 Носіть одяг, який підкреслює переваги вашої фігури і викликає у вас достаток собою. Кожна фігура прекрасна по-своєму, тому не переживайте через своїх розмірів. Краще зосередьтеся на виборі речей, які підкреслюють ваші достоїнства і змушують вас відчувати себе на висоті. Віддайте на благодійність все речі, які, на вашу думку, не надають вам шикарний вид.
    • Переміряйте весь свій гардероб і залиште тільки улюблений одяг.
    • Демонструйте то, що викликає у вас впевненість в собі. Наприклад, носите короткі спідниці, щоб блиснути своїми ногами, або топи з низьким вирізом ззаду, щоб показати скульптурну спину.
    • Пошукайте хороші марки одягу і дійсно унікальні речі за доступними цінами в комісійних магазинах або секонд-хендах.

Метод 3 з 3: Продемонструйте внутрішню красу

  1. 1 Будьте щирі, Залишаючись вірним собі. Щоб розвивати внутрішню красу просто необхідно бути собою. Проаналізуйте свої цінності, інтереси і цілі в житті. Слідуйте за тим, що робить вас щасливим. Розвивайте своє справжнє «я», виконуючи такі дії:
    • звертайте увагу на свої почуття в різних ситуаціях, а потім частіше робіть те, що здається вам правильним;
    • будьте відкриті і чесні перед друзями;
    • не переживайте через те, що ви недосконалі, тому що ідеальних людей не існує;
    • проживайте кожен момент, концентруючись на п'яти органах почуттів.
  2. 2 висловлюйте вдячність за все хороше у вашому житті. Якщо ви будете вдячні за те, що у вас є, ваша внутрішня краса засяє. Замість того щоб скаржитися на те, чого вам не вистачає, зосередьтеся на подарунках долі. Вшановують своїх близьких, свої таланти і навички, можливості, які у вас є, і невеликі блага життя, які приносять вам задоволення. Ось кілька способів висловити свою подяку:
    • заведіть спеціальний щоденник, куди будете записувати те, за що ви вдячні;
    • надішліть близьким друзям листівки зі словами про те, як багато вони значать для вас;
    • даруєте невеликі і значущі подарунки, наприклад, книгу з поезією, намисто або розфарбований камінь;
    • говорите своїм близьким, як ви до них ставитеся;
    • телефонуйте людям, щоб дізнаватися, як у них справи.
  3. 3 Будьте щедрі з тим, що у вас є. Необов'язково володіти багатствами, щоб мати достаток в житті. Можливо, ваше багатство полягає в часі, талане або креативності. Діліться тим, що у вас є, з іншими, щоб дарувати людям радість. Це допоможе вам знайти внутрішню красу. Ось кілька чудових способів бути щедрим:
    • позичайте людям свої речі;
    • виділяйте час, щоб допомагати іншим;
    • діліться їжею з нужденними;
    • приносите закуски і напої на заходи;
    • даруєте подарунки потребуючим під час свят.
  4. 4 підтримуйте здорові відносини. Життя в постійному конфлікті і спілкування з токсичними людьми може виснажувати вас. А якщо ви будете постійно засмучені або знесилені, вам буде складніше знайти внутрішню красу. Краще оточіть себе підтримують, позитивними людьми, які допоможуть вам стати кращою версією себе. Обов'язково приділяйте час, увагу і необхідну підтримку своїм друзям, родичам і партнеру.
    • Знаходьте час для друзів, особливо тих, хто був з вами поруч деякий час.
    • Купуйте нових друзів, щоб розвиватися як особистість і дізнаватися нові речі.
    • Підживлюйте здорові відносини з членами сім'ї.
    • Не проводьте час з токсичними людьми.
  5. 5 Відпустіть негативні почуття, Щоб випромінювати доброту. Якщо ви будете носити в собі гнів, печаль і ненависть, це буде для вас тягарем. Так, відпустити хворобливі почуття непросто, проте це допоможе вам знайти свободу. Якщо ви відчуваєте негативні емоції, визначте їх і з'ясуйте їх причину. Потім звільнитеся від емоцій, поділившись ними. Це допоможе вам рухатися далі.
    • Щоб випустити емоції в момент смутку, поговоріть з ким-небудь, зробіть запис в щоденнику або займіться спортом. Можливо, вам допоможе знайти спокій творча діяльність.
    • Якщо вам важко відпустити те, що з вами сталося, напишіть лист відповідального за це людині, але не відправляйте його. Краще розірвіть або спаліть лист, щоб звільнити свої почуття.
    • Якщо вам важко відпустити погані почуття, можливо, найкраще звернутися до психолога.
  6. 6 Беріть участь в житті суспільства, займаючись волонтерством. Допомагати іншим і працювати на благо суспільства - це прекрасний спосіб розвинути внутрішню красу. Мало того, що інші люди визнають вашу доброту, а й ви теж відчуєте більше достаток собою. Ось кілька відмінних варіантів:
    • зібрати кошти для місцевого притулку для тварин;
    • купувати товари у місцевих підприємств, щоб допомогти своєму співтовариству процвітати;
    • виступати волонтером на місцевих фестивалях;
    • влаштувати вечірку для сусідів;
    • створити книжковий клуб для свого оточення;
    • добровільно виступати в якості вчителя читання в місцевій бібліотеці або громадському центрі.
  7. 7 пошукайте духовну істину. Можна вибрати релігійний шлях або заглянути всередину себе в пошуках того, що здається істиною. Вийдіть на зв'язок зі своїм внутрішнім духом за допомогою медитації, молитви або аналізу своїх цінностей. Вирішіть, що для вас важливо, а потім дотримуйтесь власної версії істини. Це допоможе вам розвинути внутрішню красу.
    • Якщо ви обрали релігійний або духовний шлях, почитайте або послухайте думки великих наставників, які поділяють ваші переконання.
    • Вивчіть різні духовні шляху, якщо ви не проти розширити свої горизонти.
    • Знайдіть спосіб побачити себе частиною чогось більшого, щоб проявляти більше співчуття до людей.
  8. 8 Купуйте мудрість, Вивчаючи нові речі і зберігаючи прогресивність поглядів. Бути красивим всередині - це значить розуміти життєвий досвід інших людей і бути відкритим до нього. Стати вічним студентом, постійно читаючи і слухаючи інших. Крім того, дозволяйте іншим бути тими, хто вони є, і намагайтеся витягувати уроки з їхнього досвіду.
    • Медитуйте або міркуйте над своїми діями.
    • Читайте праці мудрих людей. Можна багато чому навчитися у романістів, поетів чи істориків.Читання допоможе вам оволодіти знаннями і розширити світогляд.
    • Уважно прислухайтеся до думок людей, яких ви щиро поважаєте.
    • Досліджуйте різні культури за допомогою книг, фільмів і музеїв. Можливо, ви навіть захочете вивчити нову мову!

Поради

  • Ви неповерхностни, якщо хочете зосередитися не тільки на внутрішню красу, а й на зовнішньому вигляді. Головне, не жертвуйте одним заради іншого.
  • Багато людей мають помилковим судженням і не розпізнають красу, коли бачать її. Вони можуть говорити речі, здатні заподіяти вам біль, проте не дозволяйте цього невігластву зруйнувати ваше щастя.
  • Продовжуйте працювати над поліпшеннями, щоб ставати прекрасніше кожен день.
  • Переконайтеся, що ви отримуєте достатню кількість сну. Це допоможе вам уникнути темних мішків під очима.

попередження

  • Якщо вас ображають через вашого зовнішнього вигляду або поведінки, негайно повідомте про це тому, хто зможе вам допомогти. Пам'ятайте, що люди люблять вас і будуть любити ще сильніше.