Як стати шпигуном (для дітей)

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 19 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
30 УМНЫХ ХИТРОСТЕЙ, ЧТОБЫ ОТКРЫТЬ ЧТО УГОДНО
Відеоролик: 30 УМНЫХ ХИТРОСТЕЙ, ЧТОБЫ ОТКРЫТЬ ЧТО УГОДНО

Зміст

Шпигунство - веселе і цікаве заняття, але не все так просто! Важко знайти хорошого дитини-шпигуна. Щоб стати наступним таємним агентом, вам необхідно пройти навчання, створити команду, вивчити протокол місії, приховати докази і вдосконалювати свою техніку шпигунства за допомогою різної шпигунської діяльності!

кроки

Частина 1 з 4: Створіть команду шпигунів

  1. 1 Організуйте свою команду. Коли вас двоє або більше, шпигувати безпечніше і веселіше. Ваші товариші по команді можуть підтримати вас і допомогти завершити місію швидше (якщо група буде правильною, звичайно ж!). Якщо ви вирішили робити все сама, це теж нормально. Набагато легше зберігати секрети, коли ви один.
    • Якщо ви вирішили сформувати команду, в вашій команді повинен бути товариш, який багато знає про техніку, наприклад, про комп'ютерні хитрощі і гаджетах. Ця людина може також створювати карти, плани, схеми і замітки про секретні місіях.
    • Інтелект не завадить. Якщо у вас є один з нестандартним мисленням і умінням швидко знаходити відповіді, додайте його в команду.
    • Іноді добре мати сильного члена команди для важкої роботи або важких завдань, в які залучена силове навантаження. Однак не приймайте в групу кого попало: пам'ятайте, що вам потрібні кваліфіковані шпигуни.
    • Якщо у вас є молодший брат або сестра, вони теж стануть в нагоді. Малюки здатні зачарувати і збити з пантелику будь-якого супротивника. Крім того, їм легше проникнути в притулок ворога завдяки маленькому росту, а також віком, в якому їх не сприймають всерйоз.
  2. 2 Встановіть ієрархію в вашій команді. Переконайтеся, що у всіх учасників команди є свої завдання. Якщо вони матимуть певну роль, то відчують свою значимість для команди. Ось основні позиції, які ви повинні заповнити:
    • Капітан, який відповідає за команду
    • Віце-капітан (помічник капітана), який допомагає капітану приймати рішення і замінює його, якщо той хворий.
    • Технік, відповідальний за комп'ютер, обладнання для спостереження, карти тощо.
    • Кілька основних шпигунів, які будуть виконувати більшу частину завдань на місцевості.
    • Переконайтеся, що у вас на базі є і інші шпигуни, готові підтримати вас під час вашої місії. Крім того, потрібен ще один шпигун за комп'ютером, який буде записувати і отримувати інформацію.
  3. 3 Забезпечте членів вашої команди шпигунськими гаджетами. Пам'ятайте, що бути командою шпигунів значить допомагати один одному не дивлячись ні на що. Якщо у вас є кілька гаджетів на ваше ім'я, роздайте їх порівну. Чим успішніше буде ваша команда, тим успішніше будете ви і ваша місія.
    • Кожен повинен мати зворотний зв'язок з базою. Можна використовувати мобільний телефон, переносну рацію або навіть простий свисток - якщо хтось потрапить в біду, інші можуть прибігти на допомогу. Також потрібні всі пристрої, які допоможуть розкрити справу, наприклад, камера.
  4. 4 Візьміть правильні інструменти та обладнання. Для успішної місії вам необхідно обладнання. Чим більше буде ваша команда, тим більше пристроїв зв'язку вам будуть необхідні. Подумайте про те, щоб взяти на наступну місію таке обладнання як:
    • переговорні пристрої
    • Мобільні телефони
    • відеообладнання
    • iPod і інші пристрої зв'язку
    • рації
    • свистки
    • камери

Частина 2 з 4: Тренуйте шпигунські навички

  1. 1 Попрактикуйтесь у використанні ваших гаджетів. Проведіть кілька випробувань в місцях, які не належать до реальної місії, щоб перевірити і звикнути до гаджетам і одязі. Таким чином, ви дізнаєтеся швидкі способи використання функцій і граничні можливості вашого обладнання. Воно також допоможе вам передбачити які проблеми, швидше за все, виникнуть.
    • Переконайтеся, що всі знають, як використовувати пристрої та добре в них розбираються. Наприклад, якщо хтось не любить використовувати комп'ютер, відправте його працювати на місцевості. Нехай кожен займається тим, що йому до душі.
  2. 2 Одягніться відповідним чином. Розгляньте два варіанти: або ви хочете виглядати як стовідсотковий шпигун, або залишатися повним інкогніто. Веселіше одягатися як шпигун, але іноді має сенс злитися з натовпом. Який варіант підходить вам більше для наступної місії?
    • Для виконання завдань вам, можливо, буде потрібно спеціальний одяг, така як рукавички і чоботи. Носіть темні кольори і не забувайте про головні убори.
    • Якщо ви не хочете, щоб вас запідозрили в чомусь поганому, одягайтеся як зазвичай. Так ви будете виглядати як звичайні діти, зайняті своїми іграми.
  3. 3 Навчіться шифрувати дані. Зашифруйте письмові повідомлення простим кодом. Він може бути простим, де букви заміняться один одним, або ж цифровим, або ж ви можете придумати зовсім нові символи і використовувати їх в якості алфавіту. Більш просунутий метод - писати слова задом наперед і замінювати літери (так їх важче розшифрувати). Ви навіть можете написати зашифроване повідомлення невидимим чорнилом.
    • Чому це корисно? Ви ж не хочете, щоб хто-небудь дізнався вашу секретну інформацію, чи не так? Якщо хто-небудь (наприклад, ваш докучливий брат) "випадково" суне ніс в ваші речі, він не повинен нічого запідозрити. А якщо він все-таки запідозрить недобре, нехай у нього не буде ні найменшого уявлення про те, що він побачив.
  4. 4 Практикуйте втечі з місць. Замкнена кімната? Не проблема. Дерево? Легко. Переповнений зал? Навіть не турбуйтеся про це. Ви і ваша шпигунська команда зможе втекти практично з будь-якого місця, навіть в складних ситуаціях.
    • Ніколи не використовуйте ліфти, ви потрапите в пастку. Сходи мають більше виходів.
    • Буде легше залишати місця (або проникати в них), якщо ви дізнаєтеся, як зламувати замки.
    • Вчіться також придумувати пояснення, відмовки і "заговорювати" противника. Тренуйтеся на батьках або на когось, що має владу (вчителі, охорона) і використовуйте найприємніші слова, щоб виплутатися із ситуації.
  5. 5 Звикайте говорити різними голосами. Це також може допомогти вам з маскуванням, особливо якщо ви виконуєте місію на публіці серед людей, яких ви знаєте, і вам потрібно поговорити з вашою командою. Якщо ви зможете змінити ваш голос, ніхто не запідозрить, що це ви.
    • Це буде корисно переважно в тому випадку, якщо ви використовуєте мобільні телефони або рації. Кодові імена також необхідні!

Частина 3 з 4: Виконайте місію

  1. 1 Виберіть вашу місію. Наприклад, ви могли б дізнатися, де дорослі ховають якусь цікаву річ, з'ясувати пароль, щоб потрапити в клуб вашого друга або простежити, яка з сусідських собак псує газон, яким так пишається ваш батько. Незначних місій не буває!
    • Не знаєте яку місію придумати? Тримайте очі і вуха гостро. Ви почуєте, як хтось скаржиться або говорить про проблему, яку йому потрібно вирішити. Ось тут-то ваша команда і зможе взятися за справу.
  2. 2 Зберіть відомості заздалегідь. Вивчіть місцевість, де вам належить виконувати місію, в пошуках укриттів і шляхів відступу. Створіть карту і зробіть замітки, що позначають місцезнаходження кожного учасника і його завдання. Так само, як бойскаути, ви завжди повинні бути готові.
    • Складіть один або два запасних плану. Якщо плани А і Б катастрофічно проваляться, вашій команді на допомогу прийде план В. Що б не трапилося, всі повинні залишатися в безпеці!
  3. 3 Розставте агентів на пости. У кожного учасника повинен бути пристрій зв'язку, переважно з навушниками, щоб звести шум до мінімуму. Коли все будуть готові, почніть місію. Команда дітей-шпигунів займає вихідні позиції і приступає до завдання.
    • Переконайтеся, що всі знають правила.Коли можна сходити в туалет? Коли один агент змінить іншого на посту? О котрій годині все зустрічаються і де?
  4. 4 Слідкуйте, щоб вас було не видно і не чутно. Знайдіть гарне укриття для кожного члена команди, наприклад, велике дерево, кущі або валуни. Крім того, один з вас може як би випадково прогулюватися неподалік, скажімо, з книгою в руках. Однак він не повинен привертати до себе уваги, щоб не накликати підозр.
    • Якщо ви дієте під прикриттям і одягнені як звичайна дитина, поводьтеся звичайно. Що дитина зазвичай робить в парку? Шумить, сміється і грає. Ви можете викликати підозри, якщо будете вести себе занадто тихо.
  5. 5 Помітите сліди. Переконайтеся, що ви і ваші товариші по команді нічого не залишили. Необхідно знищити всі сліди, залишені на землі або бруду. Якщо ви помітили відбитки своїх пальців, зітріть їх. Всі документи повинні бути знищені, і, звичайно ж, на місці не повинно залишитися ніяких предметів одягу або інших особистих речей, які можуть бути виявлені.
    • Позбавтеся від цифрових "слідів". Видаліть будь-які текстові повідомлення, електронні листи або телефонні дзвінки, в яких згадувалася ваша місія. Хоча, швидше за все, їх ніхто не побачить, краще перестрахуватися, ніж потім шкодувати.
  6. 6 Зберіться всією командою після місії. У вас повинно бути встановлено місце зустрічі після завдання, де всі члени команди зможуть повідомити здобуту інформацію. Потім команда повинна провести мозковий штурм, визначивши чи потрібно ще одне завдання або справа можна вважати закритим.
    • Якщо хтось із учасників не з'являється, поверніться на свої пости і спробуйте з'ясувати, де він знаходиться. При необхідності вийдіть з режиму шпигуна і шукайте зниклого агента безпосередньо. Залиште одного або двох чоловік на базі на випадок, якщо і він повернеться туди сам.

Частина 4 з 4: Зберігайте вашу шпигунську діяльність в секреті

  1. 1 Зберігайте будь-яку інформацію в надійному місці. Найменше вам потрібно, щоб хтось, хто не має відношення до вашої команди, виявив зібрані вами дані. Зберігайте їх в такому місці, куди ніхто, крім вас, і не подумає заглянути. Однак ви самі повинні з легкістю його запам'ятати.
    • Підійде шкатулка з замком або захищений паролем комп'ютер.
    • Чи є у вашому будинку або поряд з ним потаємні місця, про які не знає ніхто крім вас (наприклад, незакріплена мостина)? Вони також гарні для зберігання секретів.
  2. 2 Ведіть себе природно з тими, за ким ви "шпигуєте". Не уникайте ворога, інакше він що-небудь запідозрить. Щосили намагайтеся вести себе нормально і при зустрічі тримайтеся як ні в чому не бувало.
    • Якщо ви виявили інформацію, яку людина повинна дізнатися (наприклад, що це його собака веде розкопки в вашому саду), поділіться нею спокійно і як би між іншим. У вас не було ніякої секретної місії - ви просто гуляли і випадково побачили, як пан Барбос робить свою чорну справу.
  3. 3 Підготуйте алібі. Якщо ворог дізнається, що ви робите чи побачить, що ви шпигуєте, у вас повинно бути підготовлено переконливе пояснення. Якщо після виконання місії вас будуть розпитувати, де ви були і що робили, заздалегідь продумайте деталі. Ви ж не хочете потрапити на шпигунстві!
    • Постарайтеся бути якомога ближче до істини. Скажіть що-небудь на зразок: "Я гуляв з друзями (вашою командою) в парку. Ми грали в гру на кшталт пряток, але більш складну. Її занадто важко пояснити - там дуже багато правил. Тобі все одно не сподобається".
  4. 4 Чи не говорить не-шпигунам, чим ви займаєтеся. Про вашу діяльність можна розповідати тільки присвяченим в неї друзям. Від усіх інших її слід тримати в секреті: хтось може позаздрити, а хтось і розмішати ваш секрет. Чим менше людей присвячені в ваші справи, тим краще.
    • Будьте обережні, приймаючи в команду нових учасників. Спочатку переконайтеся, що вони заслуговують на довіру і здатні впоратися з непростими завданнями, за які беруться діти-шпигуни.У вашій команді всі повинні бути першокласними, чесними, талановитими шпигунами.

Поради

  • Візьміть з собою шпигунську сумку, щоб зберігати в ній всі ваші гаджети. Слідкуйте, щоб гаджети завжди були в робочому стані і добре працювали вночі або в темряві.
  • Використовуйте відображення щоб бачити, що знаходиться позаду вас, не привертаючи уваги. Дзеркальце на довгій палиці допоможе зазирнути за кут або під двері. Однак будьте обережні, щоб на дзеркало не потрапив світло, інакше хто-небудь побачить відблиск і помітить вас.
  • Справжні шпигуни готові до всього. Завжди носіть при собі пляшку з водою. Невеликий перекус також не завадить, якщо ви зголодніли під час спостереження.
  • Хороший шпигун завжди напоготові. Будьте сміливим і відважним, навчитеся зберігати спокій, холодний розум і зібраність.
  • Обзаведіться рукавичками.
  • Знайдіть таємне місце для зустрічей.
  • Поговоріть з іншими шпигунами і купите книгу про шпигунську діяльність.
  • Якщо у вас буде велика група і ви отримаєте дзвінок від кого-то важливого в шпигунському світі, запишіть розмову або включите гучний зв'язок, щоб поділитися з вашою групою.
  • Якщо ви не до кінця довіряєте комусь із вашої групи, не повідомляйте йому всієї інформації.
  • Завжди будьте готові зіткнутися з новою загадкою.

попередження

  • Будьте уважні! Завжди тримайте ваше ім'я в таємниці. Не довіряйте підозрілим членам вашої команди - вони можуть виявитися подвійними агентами.
  • Гарна легенда не завадить: "Ми просто грали в хованки".
  • Продумайте шлях відступу на випадок провалу.
  • Завжди пам'ятайте, що вас можуть зловити, так що будьте обережні.

Що вам знадобиться

  • непримітна одяг
  • ліхтарик
  • Гаджети (камери, жучки, невеликі диктофони тощо)
  • Карта місцевості
  • Рукавички, щоб не залишати відбитків
  • Журнал місій (блокнот для запису всього підозрілого)
  • База (наприклад, будинок на дереві, місце в лісі, порожня майданчик або навіть ваша кімната!)
  • Пристрій зв'язку (мобільний телефон, рація, пейджери, телефони тощо)
  • Пінцет для збору дрібних доказів
  • Пакети (наприклад, для сніданку), де можна зберігати докази, не забруднюючи їх
  • Камера для зйомки доказів
  • Книга, газета, iPod (предмет, який ви можете використовувати, щоб не виглядати підозріло)
  • Укриття поруч з місцем, де знаходиться ворог
  • Маскування (змініть ваш зовнішній вигляд, тоді вороги не дізнаються вас)
  • Замки, щоб інші не дісталися до ваших надсекретних матеріалів
  • Бінокль, щоб побачити, чи не стежать за вами