Як учениці старших класів знайти собі підходящого хлопця

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 21 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як учениці старших класів знайти собі підходящого хлопця - Суспільство
Як учениці старших класів знайти собі підходящого хлопця - Суспільство

Зміст

Старші класи - це захоплююче час для пізнання себе і своїх інтересів. Романтичні стосунки стануть цікавим способом досліджувати нові емоції та враження. Існує кілька способів побудувати романтичні стосунки.Почніть знайомитися з новими людьми через спільних друзів і на факультативних заняттях. Також регулярно ходите на побачення, поки не знайдете підходящого партнера. Після цього прагнете підтримувати здорові відносини, засновані на взаємній повазі.

кроки

Частина 1 з 3: Як знайомитися з людьми

  1. 1 Попросіть друзів познайомити вас. Один з найпростіших способів знайти романтичного партнера - звернутися за допомогою до друзів. Якщо у вас є особливо товариські знайомі, то повідомте їм про своє бажання. Запитайте, чи знають ваші друзі одиноких хлопців, які підходять вам за характером і зовнішності.
    • Головна перевага такого способу полягає в тому, що ваші друзі знають ваші інтереси та побажання, а значить зможуть познайомити вас з відповідною людиною.
    • Також знайомство через друзів вбереже вас від сумнівних хлопців. Навряд чи ви побажаєте будувати відносини з негідником. Друзі допоможуть вам уникнути такої ситуації і познайомлять вас з людиною, яка заслуговує вашого часу і уваги.
  2. 2 Беріть участь в факультативних заняттях. Якщо ви хочете знайти собі хлопця, то потрібно знайомитися з людьми. Почніть відвідувати факультативні заняття, щоб познайомитися там з потенційним партнером.
    • Вибирайте заняття з урахуванням ваших інтересів. Шанси знайти підходящого партнера зростуть якщо ви будете проводити час серед однодумців. Беріть участь в роботі над шкільною газетою, якщо вам цікава журналістика.
    • Спробуйте ходити на заняття без друзів. Приходити в незнайомий колектив самотужки може бути страшно, але без галасливої ​​компанії ви будете здаватися більш відкритою до знайомств. Якщо прийти одній, то потенційний партнер швидше вирішиться на знайомство з вами.
    • Якщо вам відомо, що зустрічі певного клубу відвідує чимало хлопців, тоді обміркуйте можливість стати учасником такого колективу. Чим більше вибір, тим простіше вам буде знайти самотнього хлопця, який вас зацікавить.
  3. 3 Відмовтеся від завищених очікувань. У старших класах легко стати жертвою романтичних фантазій. Якщо ви уявляєте, що на першій же репетиції театрального гуртка вам зустрінеться прекрасний принц, краще стримайте свої очікування. При завищених очікуваннях можна відкинути цілком підходящого парубка. Не обмежуйте себе безліччю критеріїв. Не потрібно складати докладний список якостей, якими повинен володіти потенційний партнер. Краще шукати просто гарного, симпатичного хлопця, який розділяє ваші інтереси.
  4. 4 Спілкуйтеся. Виходьте з будинку і спілкуйтеся, щоб знайомитися з новими людьми. Навіть якщо ви сором'язлива дівчина, для знайомства з потенційних партнером необхідно спілкуватися.
    • Спробуйте заговорити з незнайомим хлопцем. Сядьте за інший столик під час обіду. Почніть розмову з молодим чоловіком, який привернув вашу увагу на фізкультурі.
    • Спілкуватися з малознайомими людьми не завжди просто. У школі можна будувати розмови навколо навчального процесу. Наприклад, скажіть: «Ця контрольна була просто жах як складна, правда ж?»
  5. 5 Відвідуйте шкільні заходи. З дозволу батьків почніть регулярно відвідувати різні заходи, які проводяться в школі. Танці, спортивні змагання, ігри, театральні постановки і вікторини стануть відмінним приводом для знайомства і спілкування з новими хлопцями.
    • На спортивних змаганнях часто присутні учні інших шкіл. Якщо вам не цікаві хлопці з вашої школи, то відвідуйте подібні заходи.
    • З метою безпеки краще відвідувати такі події з друзями. На відміну від позакласних занять, загальношкільні заходи часто проходять пізно ввечері і не завжди в приміщенні школи. Краще відправитися компанією, щоб не піддавати себе непотрібному ризику.

Частина 2 з 3: Як ходити на побачення

  1. 1 Запросіть хлопця. Це непросто, але ініціативність і сміливе поведінку є невід'ємною частиною пошуку партнера. Запросіть цікавого вам хлопця на побачення, навіть якщо такий вчинок виходить за межі вашої зони комфорту.
    • Нестрашно, якщо вам буде потрібно кілька днів, щоб зібратися з духом. Це абсолютно нормально, особливо коли у вас ще мало досвіду. Обговоріть ситуацію з друзями. Якщо у вашої подруги є хлопець, зверніться до неї за порадою.
    • Використовуйте загальні інтереси, щоб запропонувати людині зустрітися. Наприклад, раніше ви з хлопцем з'ясували, що вам подобаються фільми жахів. Запропонуйте разом сходити в кінотеатр на прем'єру очікуваного фільму жахів.
    • Спробуйте запросити людину в невимушеній манері. Наприклад, запитайте: «Може якось сходимо разом в кафетерій після уроків?» Якщо ви хочете підкреслити, що це побачення, то додайте: «Тільки ми удвох». Також, якщо вам вистачить сміливості, можна сказати прямо: «Може, сходимо на побачення в ці вихідні?» Хлопець оцінить такий підхід.
  2. 2 Ходіть на побачення з позитивним настроєм. Після знайомства з відповідними хлопцями почніть ходити на побачення. На зустрічах демонструйте позитивне ставлення.
    • Зберігайте спокій під час побачення. Не потрібно думати, ніби щось може піти не так. Приходьте на зустріч з наміром весело провести час. Якщо вам так буде спокійніше, можна скласти уявний список тем для розмови. Побачення пройде краще, якщо не переживати, що вам буде нічого обговорити.
    • Коли ви хвилюєтеся, існує ризик вчинити дії, які можуть відштовхнути хлопця. Якщо ви будете переживати, великий шанс, що ви будете вести себе незграбно або скажете щось невідповідне. Намагайтеся мислити позитивно, щоб показати себе з кращого боку і приємно провести час.
  3. 3 Регулярно ходите на побачення. Може знадобитися час, щоб знайти підходящого партнера. Отже, ніколи не відмовляйтеся від побачень. Намагайтеся регулярно ходити на зустрічі з хлопцями. Можливо, вам доведеться відвідати багато невдалих і посередніх побачень, перш ніж вам зустрінеться правильна людина.
    • Будьте готові знайомитися в будь-яких місцях і ситуаціях. Намагайтеся виглядати привабливо, коли виходите з дому. Знайомтеся з хлопцями, які здаються вам цікавими. При цьому не забувайте про безпеку. Будьте обережні за межами школи і намагайтеся пересуватися в компанії друзів.
    • Не бійтеся ризикнути, коли вас запрошують на побачення. Навіть якщо людина не викликає у вас особливої ​​симпатії, на побаченні все може змінитися. Також не бійтеся діяти сміливо, якщо вам сподобався хлопець - проявіть ініціативу і запропонуйте йому зустрітися. Завжди є ризик почути відмову, але спроба - не катування.
  4. 4 Залишайтеся собою. Багато старшокласників жадають складатися в романтичних стосунках, але при цьому важливо залишатися собою. Не відмовляйтеся від своїх поглядів і цінностей, щоб просто сподобатися хлопцю. Наприклад, якщо ви хвилюєтеся, що хлопцеві може не сподобатися дівчина-«ботанік», не потрібно навмисно отримувати погані оцінки. Хороша успішність і ґрунтовні знання важливі для ваших довгострокових цілей. До того ж немає сенсу зустрічатися з таким хлопцем, який не цінує ваші особисті якості.
  5. 5 Вибирайте для побачень одяг, в якій ви відчуваєте себе привабливою. Впевненість в значній мірі є запорукою привабливості. Для побачення важливо вибирати одяг, в якій ви відчуваєте себе привабливою. Якщо дівчина відчуває впевненість і здається собі привабливою, то партнеру по побачення вона теж буде здаватися більш привабливою і це стане запорукою відмінного побачення.
    • Виберіть свій улюблений наряд, навіть якщо він не дуже підходить для побачення. Спокій і впевненість в собі допоможуть вам добре провести час.
    • Звичайно, в першу чергу необхідно думати про власний комфорт, але якщо вам відомі деякі переваги партнера по побачення і вони вас влаштовують, то можна вибрати наряд відповідно до такими перевагами. Якщо хлопцю подобається спортивний стиль, то можна прийти на побачення в джинсах і кросівках, в яких вам комфортно.

Частина 3 з 3: Як підтримувати відносини

  1. 1 Почніть будувати відносини. Після кількох побачень можна перейти до відносин. Якщо ви регулярно зустрічаєтеся з хлопцем вже кілька тижнів, то цілком доречно обговорити статус ваших відносин.
    • Розмова повинна відбуватися лицем до лиця, оскільки повідомлення можуть перекрутити зміст ваших слів. Ставити подібне питання не завжди просто, але якщо ви регулярно зустрічаєтеся з хлопцем, він навряд чи здивується такої розмови. Постарайтеся відразу ж пояснити суть. Краще обійтися без фраз на кшталт «нам потрібно поговорити», які можуть мати на увазі, ніби щось пішло не так. Просто задайте питання.
    • Нагадайте, як складаються ваші відносини. Наприклад, скажіть: «Ми проводимо разом майже кожні вихідні і бачимося щодня. Мені дуже приємно проводити з тобою час ». А потім запитаєте: «Скажи, я можу називати тебе своїм хлопцем?»
    • Може виявитися, що в даний момент хлопець не готовий до серйозних стосунків. Якщо для вас важливо складатися у відносинах, а йому це не цікаво, ймовірно, кращим рішенням буде розлучитися і рухатися далі. Відмова може поранити, але не потрібно погоджуватися на відносини, які не відповідають вашим базовим очікуванням.
  2. 2 Розумно використовуйте соціальні мережі. У старших класах практично неможливо відмовитися від соціальних мереж. Напевно ви спілкуєтеся з друзями в сервісах на зразок «ВКонтакте», Instagram або Facebook. Дійте розважливо, коли вирішите повідомити в публікації про відносини з партнером.
    • Можливо, хлопець не хоче, щоб про нього згадували онлайн. Можливо, його дратують або ставлять в незручне становище ваші постійні публікації з спільними фотографіями. Перед публікацією завжди краще переконатися, що хлопець не заперечує.
    • У разі сварки не публікуйте грубі або агресивні статуси зі згадуванням хлопця. Подібний вчинок тільки посилить проблему.
    • Пам'ятайте, що опубліковані матеріали залишаються в інтернеті назавжди. Дійте розумно і не діліться кожним нюансом ваших відносин. Утримуйтеся від публікацій, які ви не готові показати приймальної комісії в університеті або майбутнього роботодавця.
  3. 3 Знаходьте компроміси. Компроміси - наріжний камінь відносин. Молодим людям не завжди легко знаходити компроміси, тому багато відносини в старших класах не відрізняються особливою тривалістю. Намагайтеся вибирати фільми для перегляду в п'ятницю і варіанти розваг на вихідні по черзі. Якщо у хлопця немає бажання провести певний вечір в компанії ваших подруг, то краще не наполягати. Компромісне рішення допоможе вам уникнути сварки.
  4. 4 Не забувайте про інших обов'язках. Романтичні стосунки в старших класах можуть займати всю вашу увагу, але слід пам'ятати про важливіші обов'язки. Не потрібно нехтувати навчанням, факультативними заняттями і відносинами з друзями.
    • Навряд чи вам зараз захочеться це визнати, але більшість відносин в старших класах приречені на невдачу. Сьогодні хлопець може здаватися вам найважливішою людиною в світі, але через пару років виявиться, що ви про нього навіть не згадуєте. Домашні завдання і оцінки необхідно ставити вище хлопця, оскільки в довгостроковій перспективі вони виявляться набагато важливіше.
  5. 5 Не залишайтеся в стосунках з хлопцем, який вас не поважає. У відносинах важливо пам'ятати про повагу до себе. Не слід залишатися з людиною, який порушує ваші особисті фізичні та емоційні кордони.
    • Багато старшокласники починають проявляти перший інтерес до інтимних стосунків. Якщо ви не готові, то не потрібно погоджуватися на вмовляння хлопця. Завжди використовуйте презервативи, щоб уникнути вагітності і в цілях захисту від захворювань, які передаються статевим шляхом. Якщо хлопець надмірно наполягає на фізичній близькості, то слід серйозно задуматися над вашими відносинами. Ви заслуговуєте бути з людиною, яка поважає ваші кордону.
    • Також помічайте надмірно ревнивих чоловіків і власників.Якщо хлопець змушує вас відмовлятися від зустрічей з друзями, то краще відмовитися від таких відносин. Важливо, щоб він був зацікавлений у вашому успіху. Чи не зустрічайтеся з хлопцем, який заважає вам своєчасно виконувати домашню роботу і інші обов'язки.

Поради

  • Не переживайте, якщо вам не вдалося знайти відповідну людину в старших класах. Багато людей починають перші романтичні відносини вже після школи. Ви ще дуже юні і у вас все попереду.