Як видалити фарбу з волосся

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 13 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как БЫСТРО смыть краску с волос В ДОМАШНИХ УСЛОВИЯХ | СМЫВКА ОКИСЛИТЕЛЕМ
Відеоролик: Как БЫСТРО смыть краску с волос В ДОМАШНИХ УСЛОВИЯХ | СМЫВКА ОКИСЛИТЕЛЕМ

Зміст

Бувають випадки, коли перефарбування волосся в інший колір не приносить бажаних результатів. На щастя, існує кілька способів, за допомогою яких можна змити з невдало фарбованого волосся фарбу. Можна сміливо пробувати один із запропонованих нами методів або застосувати один і той же прийом кілька разів, якщо вас не задовольнить результат. Пам'ятайте, що всі ці способи найбільш ефективні, якщо застосувати їх відразу після фарбування волосся. Максимально результативно вони діють, якщо ви намагаєтеся вивести семи- або деміперманентную фарбу.

кроки

Метод 1 з 4: Шампунь від лупи і харчова сода

  1. 1 Купуйте шампунь від лупи. Його можна знайти в будь-якій аптеці або супермаркеті. На етикетці має бути чітко вказано, що це засіб від лупи. Найбільш популярними варіантами вважаються Head & Shoulders і Original Formula Prell.
    • Текстура шампуню від лупи щільніша, ніж у звичайних шампунів.У людей з лупою шкіра голови дуже жирна, що сприяє посиленому відшарування частинок шкіри, тому їм потрібно сильнодіючий засіб.
  2. 2 Візьміть трохи харчової соди. Знадобиться саме харчова сода, а не пекарський порошок. Упаковки цих продуктів дуже схожі, але пекарський порошок не підійде для цієї мети. Харчова сода вважається натуральним (хоч і не сильнодіючим) відбілюючим речовиною.

    Чому харчова сода?
    Харчова сода - натуральне засіб для чищення. Ймовірно, ви вже не раз використовували його для очищення плям. Сода допоможе видалити фарбу з волосся, що не знебарвлюючи їх. А якщо змішати соду з освітлюючим шампунем від лупи, то вийде досить ефективна суміш для видалення фарби з волосся.
    Порада: якщо під рукою не виявилося харчової соди, спробуйте скористатися тільки шампунем від лупи. Зазвичай навіть просто процес миття волосся допомагає вивести фарбу, особливо якщо мова йде про семіперманентной.


  3. 3 Змішайте шампунь і харчову соду в рівній пропорції. Можна змішати їх в спеціальній ємності або просто налити необхідну кількість кожного засобу на долоню. Точність при цьому не важлива!
  4. 4 Промийте волосся отриманою сумішшю. Спіньте шампунь до стану густої мильної піни і залиште суміш на голові на кілька хвилин, після чого промийте волосся.

    Поради щодо використання шампуню:
    Ретельно зволожите волосся, перш ніж наносити на них шампунь. Полезайте в ванну або під душ і намочіть волосся протягом однієї хвилини, як і зазвичай.
    Рівномірно розподіліть шампунь по волоссю. За допомогою обох рук опрацювати кожну пасмо від коренів до самих кінчиків.
    Дайте суміші вбратися. На те, щоб шампунь і сода проникли в локони і почали діяти на фарбу, знадобиться 5-7 хвилин. Тим згодом не змивайте суміш і не торкайтеся волосся.


  5. 5 Ретельно промийте локони. В процесі цього ви помітите, як фарба змивається з волосся. Цим розчином можна промити голову кілька разів у міру необхідності. Такий метод найбільш ефективний для застосування на недавно забарвлених волоссі, а не тих, які були пофарбовані кілька місяців тому.

Метод 2 з 4: Засіб для миття посуду

  1. 1 Додайте 4-5 крапель засобу для миття посуду в звичайний шампунь. Palmolive і Dawn - це два найбільш популярних засоби для миття посуду, які при цьому застосовують. Змішайте обраний засіб з невеликою кількістю звичайного шампуню.
  2. 2 Намочіть волосся і нанесіть суміш. Втирайте мильну піну, щоб засіб для миття посуду проникло глибоко в структуру волосся. Намилюйте локони як мінімум пару хвилин.
  3. 3 Ретельно зволожите волосся. Засіб для миття посуду робить волосся сухими і видаляє природний шкірний жир, тому постарайтеся якомога ретельніше їх змочити. Можливо процедуру доведеться повторити кілька разів, але оскільки засіб для миття посуду має сильну дію, бажано не проводити її багато разів поспіль.
  4. 4 Перевіряйте стан волосся після кожного нанесення засобу для миття посуду. Ви не доб'єтеся кардинальних змін негайно, але колір помітно зміниться за умови повторного проведення процедури протягом 2-3 днів.
  5. 5 Після кожного сеансу застосовуйте кондиціонер глибокої дії. При останньому обполіскуванні завжди використовуйте кондиціонер глибокої дії, такий як підігріте рослинне масло. Засіб для миття посуду викликає підвищену сухість, тому вашим локонам потрібна додаткова доза зволоження після кожної процедури.
    • Можна посидіти під сушаркою для волосся, щоб підвищити ефективність кондиціонера.

Метод 3 з 4: Подрібнені таблетки вітаміну С

  1. 1 Приготуйте пасту з вітаміну С в таблетках. Спробуйте цей метод, якщо ви пофарбували волосся в темний колір семіперманентной фарбою (такою, що має змиватися після 28 раз миття волосся з шампунем) і якщо з цього моменту пройшло всього кілька днів.Висипати пачку таблеток з вітаміном С в миску, додайте туди ж гарячу воду і розкришите вміст ложкою до утворення густої пасти.

    Використання вітаміну C в таблетках
    Чому вітамін C? Вітамін C - безпечний і неабразивних варіант, якщо ваше волосся пофарбовані в темний колір. Кислота в вітаміні C окисляє і послаблює фарбу.
    Купуйте вітамін C в аптеці або супермаркеті. Шукайте в відділі добавок і вітамінів - краще купити той, що в вигляді порошку або таблеток. Порошок краще розчиняється у воді, але згодяться і таблетки.
    Вітамін C найбільш ефективний, якщо з дня фарбування пройшло не більше трьох днів. Якщо пройшло більше, результат буде, але ефект буде не настільки вираженим.


  2. 2 Нанесіть пасту на вологе волосся і залиште на 1 годину. Це слід робити обов'язково на вологе волосся, а не на сухі. Вітамін С найкраще проникає саме в структуру вологого волосся. Потім надіньте шапочку для душу або оберніть голову целофаном. Зачекайте 1 годину.
  3. 3 Змийте пасту і промийте волосся. Ретельно змийте пасту, після чого вимийте звичним для вас чином волосся шампунем з використанням кондиціонера. За умови проведення повторної процедури протягом декількох днів після фарбування волосся ви обов'язково помітите видимі результати.
    • Паста з вітаміну С зовсім не псує волосся, тому перефарбовувати їх вам не доведеться.

Метод 4 з 4: Ополіскування оцтом

  1. 1 Приготуйте розчин з оцту і теплої води в рівних пропорціях. Звичайний білий оцет підійде найкраще. У той же час яблучний оцет містить менше кислоти, але ефект від його використання не буде таким же явним.
    • Велика частина фарб стійка до впливу лужних речовин, таких як мило і шампунь, але руйнується під впливом кислоти. Кислотність білого оцту допоможе вивести фарбу з волосся.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Laura Martin

    Ліцензований косметолог Лора Мартін - ліцензований косметолог з Джорджії. Працює перукарем з 2007 року і викладає косметологію з 2013 року.

    Laura Martin
    ліцензований косметолог

    Лора Мартін, професійний косметолог, радить: «В залежності від типу фарби, оцет може допомогти кілька освітлити волосся, але не варто очікувати, що з його допомогою вдасться змити фарбу повністю. Якщо при фарбуванні волосся використовувалася червона фарба, то до допомоги оцту вдаватися не варто ».

  2. 2 Обробіть волосся розчином оцту. Нахилившись над раковиною або ванною, рясно полийте волосся розчином з оцту і води. Постарайтеся обробити локони якомога ретельніше.
  3. 3 Накрийте волосся і почекайте 15-20 хвилин. Надіньте шапочку для душу або целофановий пакет на вологе волосся. Зачекайте, поки оцтова суміш вбереться у волосся. На це піде 15-20 хвилин.
  4. 4 Вимийте волосся шампунем і ретельно сполосніть. У міру ополіскування фарба почне вимиватися разом з водою. Як тільки вода стане чистою, промийте волосся шампунем ще раз. При необхідності можна повторити всю процедуру кілька разів.

попередження

  • Завжди наносите на волосся кондиціонер глибокої дії після застосування будь-якого з цих методів.

Що вам знадобиться

  • Харчова сода
  • білий оцет
  • Засіб для миття посуду
  • Шампунь від лупи
  • Вітамін С в таблетках
  • Шапочка для душу
  • Кондиціонер глибокого дії