Як піти з компанії друзів

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 16 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК НАЙТИ/ДОБАВИТЬ ДРУГА В BRAWL STARS/БРАВЛ СТАРС/BROWL/БРОВЛ/ДРУЗЕЙ/SUPERCELL ID/ИГРАТЬ С ДРУГОМ!
Відеоролик: КАК НАЙТИ/ДОБАВИТЬ ДРУГА В BRAWL STARS/БРАВЛ СТАРС/BROWL/БРОВЛ/ДРУЗЕЙ/SUPERCELL ID/ИГРАТЬ С ДРУГОМ!

Зміст

Чи не всякі дружні відносини проходять випробування часом. Якщо компанія друзів поводиться зарозуміло, докучає вам або погано відноситься, то ви маєте право припинити відносини. Можна поступово віддалитися від них або відразу обірвати всі зв'язки. Постарайтеся чесно розповісти їм про своє рішення. Якщо ви вважаєте, що повне припинення відносин - не найкращий вихід, тоді спробуйте висловити свої претензії і налагодити дружбу або почніть проводити менше часу в такій компанії.

кроки

Метод 1 з 4: Як краще піти

  1. 1 Скажіть про своє рішення. Найбільш простий спосіб піти з компанії - сказати про своє рішення. Можна оповістити всіх друзів відразу або поговорити з ними по одному. Такий спосіб пов'язаний з незручністю, так як у друзів може з'явитися чимало запитань.
    • Якщо ви дуже близькі з усіма друзями в компанії, то краще розповісти всім і відразу.
    • Якщо найближче ви спілкуєтеся з кількома людьми, то спочатку поговоріть з ними, а потім вже з усіма іншими друзями.
    • Підготуйтеся до розмови, якщо збираєтеся оповістити всю компанію. Запишіть важливі думки, щоб нічого не упустити і не забути.
  2. 2 Віддалитеся поступово. Іноді краще не розповідати про все прямо, а поступово і неспішно піти від компанії. Якщо ваші друзі не займаються небезпечними або незаконними справами, то зазвичай немає ніякої необхідності різко обривати відносини. Якщо віддалятися поступово і врешті-решт повністю припинити спілкування, то друзям не буде так боляче, як у випадку різкого догляду.
    • Припиніть розповідати особисті подробиці і події, які відбуваються з вами.
    • Вільний час проводите з іншими друзями або знайдіть собі хобі.
    • Іноді пропускайте дзвінки від друзів, а на повідомлення відповідайте із запізненням.
    • Через час друзі стануть звичайними знайомими, тому припинити спілкування (якщо захочете) буде простіше.
    • Слід розуміти, що у друзів можуть виникнути питання. Вони можуть запитувати в чому причина віддалення, що трапилося і чи всі з вами в порядку. Намагайтеся відповідати на питання чесно.
  3. 3 Припиніть будь-яке спілкування. Такий спосіб може здатися сухим і безсердечним, але якщо друзі погано поводяться з вами, то іншого виходу не залишається. Чи не вдавайтеся до такого способу, якщо ви просто хочете уникнути незручних питань і відкритої розмови. Краще прямо і відкрито обговорити ситуацію, ніж спалювати всі мости. До того ж, після різкого припинення відносин вам доведеться "не помічати" людей або уникати зустрічей з ними в майбутньому.
    • Не потрібно нічого пояснювати, відповідати на дзвінки, повідомлення або листи.
    • Заблокуйте сторінки друзів в соціальних мережах.
  4. 4 Організуйте вечірку. У разі переїзду в інше місто по роботі чи навчанні доводиться розлучатися з близькими друзями. В такому випадку слід влаштувати прощальну вечірку. Придумайте заняття, яке припаде до душі всієї компанії - рушайте в аквапарк або сходіть в улюблений ресторан. Влаштуйте вечірку, щоб попрощатися з близькими друзями і вдатися до спогадів про старі добрі часи.
    • Підтримуйте спілкування з близькими друзями в соціальних мережах, телефонуйте, пишіть листи і повідомлення.
    • Приїжджайте в гості при кожній слушній нагоді.
    • Напишіть кожному одному лист і скажіть, наскільки він дорогий для вас. Подякуйте за всі роки дружби та згадайте конкретні випадки, які продемонструють вашу близькість.

Метод 2 з 4: Як вести себе

  1. 1 Будьте щирі. Якщо друзі наполягають на тому, щоб ви пояснили свій відхід, то говорите щиро незалежно від причин. Наприклад, не варто вигадувати про переїзд, якщо ви просто хочете припинити спілкування. Чесно і відкрито зізнайтеся, чому ви вирішили піти з компанії.
    • Якщо вам простіше висловити думки в письмово вигляді, то цілком нормально відправити повідомлення або лист з поясненням причин найближчій з них або всім друзям.
  2. 2 Поважайте почуття друзів. Іноді правда заподіює біль. Знайдіть спосіб сказати правду, то при цьому проявити повагу. Наприклад, якщо ви вирішили піти, оскільки ваші інтереси більше не збігаються або друзі стали дуже нудними, то постарайтеся тактовно пояснити: "Останнім часом мені все складніше спілкуватися з вами". Не потрібно принижувати або дорікати друзів.
    • Акцентуйте увагу на свої почуття і точці зору, говорите від першої особи. Не звинувачуйте і не говорите "Ви такі нудні".
    • Брехня тягне за собою нову брехню. Краще чесно зізнатися в причинах догляду.
    • Іноді найкраще використовувати великий відповідь, який дозволяє говорити шанобливо і чесно. Наприклад, "У мене мало вільного часу" або "Мені доводиться багато їздити" стане хорошим відповіддю на питання, чому ви стали проводити менше часу з друзями.
  3. 3 Стійте на своєму. Друзі (особливо давні) часто намагаються повернути людину в компанію. Не відмовляйтеся від прийнятого рішення, не піддавайтеся тиску або залякування.
    • Наприклад, якщо один переконує вас продовжувати спілкування, то скажіть "На жаль, але у мене взагалі немає вільного часу" або "Ви - чудова компанія, але зараз мені важливо побути на самоті".
    • Якщо друзі продовжують запрошувати вас на зустрічі, то ввічливо відхиляйте всі пропозиції.

Метод 3 з 4: Як уникнути припинення відносин

  1. 1 Обговоріть проблеми з компанією друзів. Розкажіть про те, що ви вважаєте неприйнятним. Наприклад, якщо друзі постійно уникають вас, то поговоріть з одним з них віч-на-віч. Можливо, така ситуація склалася не зумисне, і після цього розмови вони змінять свою поведінку.
  2. 2 Візьміть паузу. Іноді можна тимчасово припинити спілкування, щоб зрозуміти, наскільки відхід з компанії зробить ваше життя краще. Постарайтеся розібратися, як вам живеться без них. Знаходьте нових друзів, придумайте нове хобі і проводите час з близькими.
    • Якщо ви зміните своє життя на краще, то можна повністю припинити спілкування з компанією.
    • Якщо ж ви сумуєте по друзях, то під час перерви в спілкуванні постарайтеся зрозуміти, що вони зовсім не погані люди, а потім відновіть стосунки. Скажіть, що ви скучили і дуже хочете зустрітися.
  3. 3 Переконайте друзів змінитися. Можна піти з компанії, яка дозволяє собі неприпустиму поведінку, а можна спробувати переконати друзів, що вони чинять неправильно і пояснити, у чому їхня помилка. Перш, ніж віддалитися від друзів, допоможіть їм зрозуміти, що подібна поведінка не приведе ні до чого хорошого.
    • Якщо друзі приймають наркотики або зловживають алкоголем, то запропонуйте їм звернутися за допомогою до фахівців.
    • Якщо друзі пропонують вам займатися крадіжкою або вандалізмом разом з ними, то краще відмовити їх від подібних дій. Нагадайте про можливі наслідки, якщо їх спіймають, а також запропонуйте альтернативні розваги в рамках закону.

Метод 4 з 4: Як зрозуміти, що настав час піти

  1. 1 Друзі керують вами. Якщо друзі постійно кажуть, що ви повинні спілкуватися тільки ними, то подібні відносини краще припинити. Можливо, вони обумовлюють інших ваших друзів або другу половинку, щоб змусити вас не приділяти час іншим людям.Відійдіть від них якомога швидше.
  2. 2 Друзі погано впливають на вас. Люди часто повторюють за оточуючими. Дуже великий вплив на людину, в хорошому або поганому сенсі, надають його друзі. Якщо вони роблять погані вчинки, то краще піти з такої компанії, щоб уникнути неприємностей. Приклади поганої поведінки:
    • магазинні крадіжки
    • Наркотична або алкогольна залежність
    • Руйнація суспільної або приватної власності
    • Інші порушення закону і моральних норм
  3. 3 Друзі ігнорують вас. Якщо він часто не запрошують вас на зустрічі, то краще задуматися про припинення відносин. Така поведінка може бути непрямим проявом поганого ставлення до вас. Якщо люди не цінують вашу компанію, то вони зовсім і не друзі вам.
  4. 4 Друзі звертаються до вас тільки в біді. Вони спілкуються з вами тільки коли їм що-небудь потрібно? Це погана компанія. Якщо ви платите за розваги та частування, проводите вечірки у себе вдома, а друзі не роблять відповідних послуг, то вас просто використовують.
  5. 5 Друзі змагаються з вами. Якщо друзі завжди намагаються обійти вас у всьому, то краще припинити стосунки з ними. Чи не спілкуйтеся з тими, хто принижує ваші досягнення. Такі друзі не потрібні.
    • Наприклад, якщо ви написали самостійну роботу на четвірку, а друзі кажуть, що це погана оцінка, так як вони отримали п'ятірки, то краще припинити спілкування.
    • Якщо ви скаржитеся на невдалий день, а друзі заперечують, що їм доводиться ще важче, то краще піти з такої компанії.
  6. 6 Спілкування виснажує вас. Люди проводять час з друзями для того, щоб відчути прилив енергії, відновить сили і поліпшити настрій.
    • Якщо ви постійно шукаєте привід відмовитися від зустрічі, то можливо, що компанія друзів погано впливає на ваш емоційний стан.
    • Позбавтеся від друзів, які пригнічують вас постійними скаргами, проблемами і критикою.

Поради

  • Постарайтеся піти з компанії разом зі своїм кращим другом. Так ви не залишитеся один, після того як припиніть відносини з ними.
  • Не змушуйте інших піти з компанії разом з вами, але запропонуйте їм подумати про це.