Як поліпшити зростання волосся

Автор: Alice Brown
Дата Створення: 26 Травень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
5 ПРОСТЫХ ПРАВИЛ ДЛЯ СУПЕР ЭФФЕКТИВНОГО РОСТА ВОЛОС
Відеоролик: 5 ПРОСТЫХ ПРАВИЛ ДЛЯ СУПЕР ЭФФЕКТИВНОГО РОСТА ВОЛОС

Зміст

Не існує чудодійного способу стимуляції росту волосся.Будь-яка продукція, яка стверджує зворотне, бреше. Єдиний спосіб стимуляції росту волосся - це підтримка їх здоров'я, тобто, отже, і вашого. У довгостроковій перспективі це означає великі зміни в способі життя, тому найкраще намагатися це робити, якщо зростання вашого волосся обмежений. Якщо у вас прекрасна шевелюра, і ви просто хочете, щоб волосся росло швидше, пошукайте додаткову інформацію в інтернеті.

кроки

  1. 1 Перш за все, не забувайте, що немає чудодійних способів отримати ідеальні волосся. Ви повинні запастися терпінням і бути відданим справі, щоб отримати бажані результати.
  2. 2 Пийте багато води, так як при зневодненні ріст волосся сповільнюється, а самі вони стають ламкими. Пийте 8 склянок води в день. Це виведе з організму токсини і додасть здоров'я вашій шкірі і загальному стану.
  3. 3 Їжте здорову їжу, займайтеся спортом і спите на добу 8 годин. Волосся не будуть рости, якщо організм піддається стресу, так як він запобігатиме зростанню волосся для збереження енергії. Також уникайте екстремальних дієт.
  4. 4 Щотижня робіть масаж шкіри голови. Використовуйте масло жожоба, кокосове або навіть оливкова. Візьміть на кінчики пальців кілька крапель олії і помасажуйте коріння волосся. Використовуйте лише кілька крапель олії, повільно помасажуйте коріння, а потім ретельно розчешіть волосся гребінцем з вовни кабана. Вимийте волосся, якщо вони жирні або нормальні. Якщо ваше волосся сухе, залиште масло на ніч, щоб вони як слід зволожилися. Оберніть на ніч волосся м'яким рушником, щоб масло не забруднив наволочку.
  5. 5 Перш ніж прийняти душ (для кучерявих або кучерявого волосся) або щоранку (для прямого волосся) розподіляйте по волоссю натуральне масло, щоб зберегти їхнє здоров'я. Для цього найкраще підійде гребінець з вовни кабана.
  6. 6 Застосовуйте глибоке кондиціонування щотижня. Під час миття голови шампунем, масажуйте корені.
  7. 7 Якщо вам ОБОВ'ЯЗКОВО потрібно використовувати гарячий прилад (плойку, праску для випрямлення), нанесіть захисний засіб і не сушіть волосся феном.

Поради

  • Використовуйте шампунь і кондиціонер з добавками вітамінів А, В і С, щоб ваше волосся росли здоровими.
  • При теплому кліматі волосся росте приблизно 18 см в рік.
  • Якщо ви зав'язуєте хвостики і заплітати коси, ріст волосся може сповільнитися через занадто великої напруги на корені. Переконайтеся, що зачіска не натягує шкіру, щоб волосся не ламалися.
  • Регулярно підстригайте волосся, щоб позбутися посічених кінчиків, які відламуються.
  • Примітка: стрижка не впливає на ріст волосся, так як волосся росте від коренів.

Що вам знадобиться

  • Кокосове масло або жожоба
  • сильний кондиціонер
  • Гребінець з щетини кабана
  • Шампунь і кондиціонер з вітамінами