Як поважати інші культури

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 19 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Мультик" Слушайся родителей"
Відеоролик: Мультик" Слушайся родителей"

Зміст

Іноді ми настільки тісно заплутані в коконі власних упереджень, що нам складно зрозуміти інший спосіб життя і традиції. Незважаючи на це, очевидна нерозумність і відсутність толерантності НЕ є виходом із ситуації, особливо в тому випадку, коли ми можемо познайомитися з іншими культурами. Розуміння і повагу культур інших народів є важливим кроком до пізнання навколишнього світу і унікальних відмінностей між людьми.

кроки

  1. 1 Розвивайте відкритість мислення. Відкрийтеся світу, щоб прийняти те, у що вірять інші люди. Постарайтеся не створювати стереотипи і не піддавати сумніву те, на що ви ще навіть не глянули. Постарайтеся відсторонитися від особистих рамок і прийняти позицію спостерігача.
  2. 2 Вивчайте релігію. Навіть якщо невіруюча людина, не бійтеся поглянути на віру інших людей. Це не означає, що вам доведеться міняти свої переконання або нав'язувати свою точку зору. Це означає, що вам потрібно відкритися і поцікавитися культурою і життям інших людей. Постарайтеся відвідати кілька храмів або почитати кілька історій релігійного змісту. Не забувайте, що вам не доведеться міняти релігію або починати вірить в сторонні речі. Цікавтеся і пам'ятайте про те, що у кожної людини є право на віру.
  3. 3 Зустрітися з історією. Шлях розвитку деяких цивілізація може здатися вам дивним! Почитайте про стародавньому Єгипті, індійської цивілізації або історії династії Тюдорів. Коли ви почнете вивчати історію, ви зрозумієте, як перепліталися епохи і формувався сучасний світ, в якому ми живемо. Знання історії стануть в нагоді вам, тому не позбавляйте себе подібного задоволення! Існує величезна кількість книг і сайтів, які зможуть втамувати вашу спрагу знань. Цінуйте той факт, що люди боролися за свої погляди, навіть якщо вони відмінні від ваших власних.
  4. 4 Спробуйте нові страви різних народів світу. Наприклад, можна спробувати італійську кухню або приготувати каррі. Насолоджуйтеся різними стравами і способами приготування їжі. Не обмежуйте себе. Спробуйте все, що хочете!
  5. 5 Спілкуйтеся з людьми. Якщо ви знайомі з людьми інших культур, спілкуйтеся з ними. Подібні розмови допоможуть вам зрозуміти, що, незважаючи на відмінність у поглядах і традиціях, ці люди не є дивними або відсталими від життя. Дружба з людьми інших культур може стати чудовим досвідом спілкування.

Поради

  • Дивіться фільми різних народів світу. Перегляд фільмів Боллівуда або пізнавальних сюжетів про древні цивілізації допоможе вам відкрити очі на світ і допомогти вам оцінити різні народи світу.
  • Якщо ви захоплюєтеся модою, спробуйте приміряти на себе національний костюм або стиль конкретного народу.
  • Існує величезна кількість журналів, присвячених тій чи іншій культурі.
  • Якщо ви стикалися з расизмом і дискримінацією, поговоріть з одним і поділіться своїми переживаннями.