Як збільшити об'єм волосся (чоловікам)

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 8 Березень 2021
Дата Оновлення: 27 Червень 2024
Anonim
Как набрать ВЕС всего 1 ПРИВЫЧКА
Відеоролик: Как набрать ВЕС всего 1 ПРИВЫЧКА

Зміст

1 Щодня мийте голову. Ваше волосся буде виглядати найкращим чином і придбають хороший обсяг, якщо ви почнете мити їх щодня (або хоча б через день). Підберіть для себе такий режим догляду для волоссям, який дозволить домогтися їх максимального обсягу, і намагайтеся завжди дотримуватися його.
  • Засмальцьовані немиті волосся схильні злипатися, роблячи вашу зачіску менш об'ємною і більш прилизаною.
  • 2 Змивайте засоби для догляду за волоссям теплою водою або водою кімнатної температури. Постарайтеся не використовувати гарячу воду для того, щоб змити з волосся шампунь або бальзами. Найкраще змивати ці кошти теплою водою або водою кімнатної температури.
    • Гаряча вода може пошкодити волосяні фолікули і посилити проблему рідкого волосся.
  • 3 Користуйтеся спеціальними шампунями і бальзамами для збільшення об'єму волосся. Шампуні та бальзами для збільшення об'єму волосся дозволяють надати їм додатковий обсяг. Вони покривають лусочки волосся спеціальним полімером, що дозволяє збільшити товщину кожного окремого волоска.Якщо вам вдасться знайти кошти для збільшення обсягу волосся, які вам сподобаються, використовуйте їх замість шампуню і бальзаму, якими ви користувалися раніше. Намагайтеся мити голову щодня.
    • Для досягнення найкращих результатів використовуйте поєднання шампуню і бальзаму, призначених для збільшення об'єму волосся. Знайти такі кошти можна навіть в звичайному супермаркеті.
  • 4 Дозвольте волоссю відрости. Занадто коротким волоссям буде важко надати додатковий обсяг, незалежно від використовуваних засобів догляду за ними, - коротке волосся зазвичай складніше підняти і укласти належним чином. Якщо ви прагнете збільшити обсяг волосся, постарайтеся відростити їх хоча б до 2,5-5 см. Додаткова довжина подарує вам більше можливостей для укладання волосся і збільшення їх обсягу, а також дозволить створити більш унікальний образ.
    • Довге волосся аж ніяк не означають, що ви будете виглядати зарослим. Наприклад, можна відростити більш довге волосся у верхній частині голови, а з боків і ззаду підтримувати коротку довжину.
  • Метод 2 з 3: Візуальне збільшення об'єму волосся за допомогою укладання

    1. 1 Користуйтеся легким мусом для збільшення об'єму волосся. Легкий мус зазвичай краще воскових і гелевих засобів для укладки, так як після застосування він залишає на волоссі менше залишкових слідів. Важкі гелі, спреї, віск і муси можуть зробити волосся склеєними і жирними, тоді як легкий мус дозволяє волоссю виглядати пишними і об'ємними. Запам'ятайте загальне правило: чим менше укладань відчувається на волоссі, тим краще воно збільшує об'єм волосся.
      • При цьому найважливіше підібрати такий засіб, яке найкраще підійде для конкретного образу. Спробуйте кілька різних мусів (або навіть гель для укладання або два різних гелю), поки не знайдете той продукт, результат застосування якого вам сподобається.
    2. 2 Уникайте використання гелів для укладання, що роблять волосся жорсткими. Якщо засіб для збільшення обсягу робить волосся жорсткими і "хрусткими", ймовірно, воно не кращим чином підходить для створення ефекту обсягу. Чим більш пластичними залишаються волосся після застосування засобу для об'ємної укладання, тим ефективніше воно створює ефект обсягу.
    3. 3 Щодня використовуйте помірна кількість обраного засоби для укладання з ефектом збільшення об'єму. Незважаючи на те що спеціальні гелі, муси, віск і спреї допомагають надати волоссю додатковий об'єм, вони створюють лише тимчасовий ефект. Для отримання більш ефективного результату ви повинні користуватися цими засобами регулярно.
      • Краще за все слідувати рекомендаціям по використанню конкретного засобу для збільшення обсягу, зазначеним на його етикетці. Використовуйте рівно стільки продукту, скільки рекомендовано виробником.
    4. 4 Намагайтеся наносити засоби для укладання на кінчики волосся. Підчепити кінчиками трьох-чотирьох пальців обох рук трохи засобу для укладання і проведіть руками по волоссю в напрямку спереду назад. Розподіліть засіб по всьому волоссю, але намагайтеся не наносити занадто багато засоби на корені, інакше ви отримаєте ефект склеєних пасом. Повторіть процес 3-4 рази, поки не досягнете необхідного вам результату.
      • Нанесення засобів для укладання (навіть з ефектом об'єму) на корені волосся може негативно позначатися на їх обсязі. Це пов'язано з тим, що в області коренів кошти для укладання викликають злипання пасм, і підсумковий результат виходить нерівномірним.
    5. 5 Укладайте волосся руками. Уникайте застосування гребінця під час укладання, так як це може негативно позначитися на обсязі волосся. Для досягнення найбільшого ефекту збільшення обсягу укладайте волосся руками.
      • Плоскі гребінця схильні натягувати волосся і навіть обривати їх біля коріння, а також змушувати їх укладатися в незвичному для них напрямку, через що в зачісці може з'явитися помітно більше видимих ​​ділянок шкіри голови.
    6. 6 Користуйтеся феном після застосування засобів для укладки з ефектом збільшення об'єму. Сухе волосся виглядають більш об'ємними, ніж мокре волосся або волосся, надмірно зволожені засобом для укладання. Для досягнення найкращих результатів після застосування засобів для укладки підсушуйте волосся феном. Тримайте фен на відстані близько 30 см від голови і під час сушки прочісуйте волосся руками. Це дозволить вам швидше висушити їх.
      • Більшість коштів для укладання рекомендується наносити на вологі або зволожені волосся. Це дозволяє рівномірно розподілити продукт по волоссю.
      • Якщо після обробки волосся засобом для укладання вони все ще залишаються мокрими, дочекайтеся, коли волосся висохне, а потім прочешіть їх руками кілька разів, щоб підняти і створити обсяг.
    7. 7 Випробуйте нові способи укладання волосся, щоб підібрати собі найбільш підходящий образ. Зміна зачіски з метою створення максимального ефекту обсягу часто має на увазі необхідність піти шляхом проб і помилок. Витратьте деякий час на випробування різних методів укладання, щоб підібрати той, який підійде вам найкраще. Наприклад, при нанесенні засобу для укладання з ефектом об'єму спробуйте руками зачесати волосся набік або ж змініть кількість використовуваного кошти.
      • Якщо у вас від природи кучеряве або хвилясте волосся, спробуйте пальцями розділити природні локони на більш дрібні пасма, щоб домогтися максимального обсягу. Поділіть кожен локон на 2-4 пасма, щоб волосся стали більш пишними.
      • Постарайтеся рівномірно обробляти волосся засобами для укладання (вгорі, спереду, ззаду і з боків). Це допоможе створити видимість природної густоти волосся без ефекту перенасичення засобами для укладання.

    Метод 3 з 3: Заходи дбайливого ставлення до волосся і шкіри голови

    1. 1 Не допускайте сонячних опіків шкіри голови. Далеко не всім відомо, що сонячний опік верхній частині голови може негативно позначитися на обсязі волосся. Обпалена шкіра схильна до посиленого випадання волосся, через що вони стають рідкісними і втрачають обсяг. Тому якщо ви плануєте залишатися на сонці довше 20-30 хвилин, обов'язково одягніть головний убір або нанесіть на верхню частину голови сонцезахисний засіб.
      • Перегрівання голови під сонцем робить волосся крихкими і тонкими, що негативно позначається на їх обсязі.
    2. 2 Не носіть тісні головні убори цілими днями. Багато чоловіків щодня ходять в бейсболках, шапках і капелюхах. На жаль, це негативно позначається на обсязі волосся. Головний убір стискає волосся і зменшує їх обсяг, крім того, він може порушувати кровообіг шкіри голови. У свою чергу, це може призводити до погіршення стану волосся і зменшення їх обсягу.
      • Щоденне носіння тісних головних уборів також може привести до пошкодження волосяних фолікулів і зробити волосся рідкісними.
    3. 3 Подумайте про застосування засобів, що стимулюють ріст волосся. Якщо недостатній обсяг волосся пов'язаний з тим, що вони рідшають, подумайте про застосування засобів, що стимулюють ріст волосся. Швидше за все, цей спосіб допоможе вам зробити зачіску більш об'ємною. Проконсультуйтеся з лікарем і подивіться, які кошти стимуляції росту волосся він вам порекомендує. Майте на увазі, що такі продукти краще зупиняють випадання волосся, ніж відновлюють вже випали волосся, тому прийміть попереджувальні заходи і проконсультуйтеся з лікарем відразу, як тільки помітите, що волосся почало рідшати.
      • Найбільш популярними препаратами для стимуляції росту волосся є миноксидил ( "Регейн") і финастерид ( "Пропеция"). Миноксидил є препаратом зовнішнього застосування, а финастерид випускається у формі таблеток.

    Поради

    • Якщо волосся рідшають, це може бути пов'язано зі спадковістю або ж бути ознакою наявності проблем зі здоров'ям. Перш ніж списувати випадання волосся на природні процеси, перевірте у лікаря, щоб переконатися у відсутності порушень здоров'я, здатних привести до зменшення волосся.
    • Залежно від того, наскільки рідкісні у вас волосся, можливо, буде необхідно скористатися відразу декількома стратегіями дій, щоб досягти бажаного результату. Наприклад, ідеальним поєднанням може стати застосування збільшує обсяг шампуню і лаку для волосся. Експериментуйте з різними поєднаннями засобів, поки не знайдете оптимальний варіант для вирішення проблеми саме у вашій ситуації.
    • Якщо випадання волосся є спадковою проблемою, подумайте про використання спеціальної накладки на лисину.