Як відвести дівчину

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 21 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как извести любовницу за семь дней (2017). 1-2 серии. Мелодрама.
Відеоролик: Как извести любовницу за семь дней (2017). 1-2 серии. Мелодрама.

Зміст

Зустріли дивовижну дівчину, а потім дізналися, що вона вже складається з кимось в відносинах? На жаль, так буває нерідко. Так, ви опинилися в невигідному становищі, але це зовсім не означає, що у вас немає шансів. Грайте за правилами і ви зможете відвести дівчину у її хлопця.

кроки

Метод 1 з 2: Ведіть себе впевнено

  1. 1 Зміцніть довіру. Для цього по можливості проводите з нею час. Сенс в тому, що вам слід ставитися до неї так само, як до будь-якої іншої подрузі. Вислухайте її проблеми, намагайтеся дізнатися її краще і проводите час за дружніми заняттями, такими як похід в кафе і перегляд фільмів.
    • Не поспішайте стати її хлопцем, інакше вона буде дивитися на вас як на нав'язливого залицяльника, який лише хоче використовувати її для власного задоволення.
    • Залишайтеся незалежним. Варто стати настирливим, і максимум, на що ви зможете розраховувати - це роль одного, але ніяк ні хлопця.
  2. 2 Створюйте позитивні спогади. Якщо вона буде відчувати позитивні емоції поруч з вами, вона буде думати про вас. Будьте уважні до неї, разом ходите гуляти і займайтеся тим, що вам обом приносить задоволення. Якщо вона любить боулінг, а її хлопець немає, складіть їй компанію. Чи не засуджуйте, але і не заохочуйте її відносини, а також не відзивайтеся негативно про її партнері.
    • Іншими словами, знайдіть слабкі місця в її відносинах і заповнюйте прогалини, які залишає її хлопець. Уважно прислухайтеся до її скарг.
    • Знайти щось спільне - це відмінний спосіб укріпити зв'язок. Якщо вона хоче спробувати стрибнути з парашутом, а ви хочете поїхати на сафарі, зв'яжіть ці дві дії воєдино як бажання відправитися в подорож.
    • Якщо вона хоче проводити з вами багато часу, це ознака того, що вона не задоволена своїми відносинами.
  3. 3 Сприймайте її так, як вона цього хоче. Так, флірт може бути доречний, проте вам також слід ставитися до неї як до особистості, а не як до об'єкта для відносин. Для цього слухайте її і підтримуйте. Наприклад, якщо вона хоче бути фотографом, позитивно відзивайтеся про її роботах. Пам'ятайте: є багато хлопців, які можуть зацікавитися її зовнішністю і перешкодити здійсненню її мрії, можливо, до них відноситься і її партнер.
  4. 4 Підтримуйте контакт з іншими дівчатами. Нав'язливість виразно її відштовхне. Покажіть, що ви впевнені в собі і не потребуєте в ній. Це дуже корисно у випадку з дівчатами, які посилають змішані сигнали. Наприклад, якщо ви разом вчитеся, і на навчанні її флірт змінився холодністю, спілкуйтеся з іншими дівчатами. Розсмішіть їх. Ревнощі може спонукати її до дії.
    • Поспілкувавшись з іншими дівчатами, запропонуйте їй провести час разом, наприклад, за обідом через тиждень. Якщо вона ледь приймає запрошення, ймовірно, вона недостатньо зацікавлена, щоб йти з вами.

Метод 2 з 2: Спілкуйтеся ефективно

  1. 1 Налагодьте спілкування. Принесіть загальну історію. Це може зайняти час, але дівчина навряд чи кине свого хлопця заради кого-то, кого вона знає не так давно. Чим щасливіші у неї стосунки з хлопцем, тим більше терпіння ви повинні проявити. Говоріть з нею таким чином, щоб показати свою впевненість, спокій і рішучість.
    • Для цього розвивайте власну самооцінку. Дотримуйтесь хорошу гігієну, займайтеся спортом, добре харчуйтеся і тренуйтеся спілкуватися перед дзеркалом або з іншими людьми.
    • Підходьте до неї з почуттям впевненості в собі. Говоріть чітко і підтримуйте ясний зоровий контакт.
    • Відразу переходьте до справи, коли заводите цікаву для неї розмову. Наприклад, якщо вона читає книгу, запитайте її про це, концентруйтеся на розмові, поки він не почне вичерпувати себе, а потім переходите на інші теми.
  2. 2 Обговорюйте різні речі. Легко почати бубоніти про свою роботу або друзів. Це помилка, тому що це нудно і все обговорюють з друзями один і той же. Краще зацікавте її. Запам'ятайте кілька цікавих фактів і історій і видавайте їх в невеликих кількостях.
    • Поширений прийом спілкування - це ставити людині глибокі питання, які провокують більш поширені відповіді, ніж просте «так» або «ні». Наприклад: «Працюючи касиром в банку, ти, мабуть, зустрічаєш багато цікавих людей. Розкажи мені про своє улюблене клієнта ».
  3. 3 Продвигайте себе. Для цього з'ясуйте, який у неї ідеал хлопця. Запитайте її: «Якби ти могла бути з ким завгодно в світі, як би виглядав цей чоловік? Як би він себе вів? Що б ти відчувала? » Зробіть цього персонажа як можна більш живим, а потім порівняйте її хлопця з цим ідеалом.
    • Наприклад, якщо вона говорить: «Я хочу зустрічатися з кимось, хто буде слухати мене», скажіть: «Твій хлопець здається таким зайнятим, але я впевнений, що він намагається з усіх сил».
    • Ніколи не ображайте її хлопця і не робіть висновків про його недоліки прямо перед нею.
  4. 4 Чи не поводьтеся так, ніби ви - її другий хлопець. У дівчини, яка вам подобається, може бути сотні шанувальників, які говорять їй, як вона красива. Чи не розсиджуватися поруч з нею, закидаючи її компліментами; Не робіть того, що зазвичай не робить її хлопець, приміром, не вислухайте про її проблеми в стосунках і не купуйте їй їжу. Це перетворить вас в одного або джерело грошей і уваги до тих пір, поки вона не повернеться до партнера.
    • Використовуйте свою самотність. Залишайтеся загадковим, інтригуючим і незалежним замість того, щоб висловлювати намір зайняти місце її хлопця.
  5. 5 Фліртуйте з нею. Хороший спосіб висловити своє бажання - зробити це, не кажучи ні слова. Майте на увазі, що вам потрібно змусити її хотіти бути з вами, не згадуючи про це. Будьте на вигляд чарівні і терплячі. Періодично злегка торкайтеся її рук, зап'ястя або плеча, якщо вона не проти. Згодом знаходите можливості для додаткового контакту, наприклад, коли будете показувати їй, як кидати кулю для боулінгу, або допомагати їй піднятися під час походу.
    • Чи не повідомляйте їй про свої наміри. Інакше вона буде бачити в вас загрозу своїм відносинам, від чого спілкуватися з вами їй стане некомфортно. До того ж, можливо, вона вирішить, що ви використовували її.
    • Оскільки ви намагаєтеся стати частиною її емоцій, може виникнути певний психологічний дискомфорт, але ви ніколи не повинні викликати у неї почуття загрози. Перестаньте торкатися до неї, якщо вона попросить вас зупинитися.
    • Вам також не варто пред'являти вимоги. Не намагайтеся змусити її вибирати між вами і її хлопцем.
  6. 6 Поцілуйте її без дозволу. Після деякого часу дружби можна спробувати проявити фізичну симпатію. Покладайтеся на здоровий глузд, щоб зрозуміти, коли настане відповідний момент. Якщо за допомогою флірту, близькості і позитивного проведення часу ви домоглися того, що залучаєте її, виберіть місце і час, коли ви будете наодинці. Якщо вона відкине вас, не форсує події.
    • Замість того, щоб продовжувати висловлювати сильні почуття, мабуть, було б корисніше залишити її з цим поцілунком і дати їй можливість подумати про це.
    • Це ризикований крок, але він може бути необхідний, щоб викликати емоційну замішання, якщо ви загрузли у френдзоне. Якщо її це відлякає, перестаньте її переслідувати.

Поради

  • Будьте поруч з нею, коли її хлопець не може, але не грайте роль просто жилетки, в яку можна поплакатися.
  • Будьте проникливі. Не давайте її в образу, коли це доречно. Вона оцінить вашу хоробрість.
  • Будьте обережні поруч з її хлопцем. Встаючи на захист дівчини, ніколи не ображайте і не бийте його.
  • Не гнівайтесь на її хлопця. Швидше за все, він не зробив вам нічого поганого. Якщо ви будете вести себе гидко по відношенню до нього, ви здастеся незрілим і ревнивим людиною.
  • Будьте готові почекати.Побудова довіри і сильних романтичних емоцій може зайняти деякий час.
  • Дозвольте їй природним шляхом розлучитися зі своїм хлопцем. Зрада - це неправильно, і якщо вона зробить це з ним, вона може зробити це і з вами.
  • Не закидати її повідомленнями і дзвінками - це ознака відчаю.

попередження

  • Не варто пропонувати їй розлучитися з хлопцем, інакше ваш задум буде розкритий, і дівчина подумає, що ви нею маніпулювали, а це, швидше за все, зруйнує ваші шанси на відносини з нею.
  • Дівчата, які швидко кидають хлопців або відмовляються повністю розлучитися з ними, можуть заподіяти вам біль. Якщо дівчина не була в поганих відносинах і змінила з вами, вона напевно зробить те ж саме і в майбутньому, тільки страждати на цей раз будете ви.
  • Будьте готові втратити її через кого-то, хто виконає ті ж трюки, що й ви. Надавайте їй довіру, поки переваги на вашому боці.
  • Якщо ви будете виконувати обов'язки хлопця або одного, наприклад, слухати про її проблеми в стосунках або ходити з нею по магазинах, ви залишитеся більше, ніж приятелем.
  • Будьте обережні з дівчатами, які користуються вами або водять вас за ніс. Завжди зберігайте контроль над своїм життям.