Як дізнатися, чи є у дівчини хлопець

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 22 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ПЕРВЫЕ ПРИЗНАКИ БЕРЕМЕННОСТИ. САМЫЕ ПЕРВЫЕ ПРИЗНАКИ БЕРЕМЕННОСТИ ДО ЗАДЕРЖКИ
Відеоролик: ПЕРВЫЕ ПРИЗНАКИ БЕРЕМЕННОСТИ. САМЫЕ ПЕРВЫЕ ПРИЗНАКИ БЕРЕМЕННОСТИ ДО ЗАДЕРЖКИ

Зміст

З першого погляду дуже складно зрозуміти, чи є у дівчини хлопець чи одна вільна. Але якщо ви зможете поговорити з її родичами і друзями, помітити особливі ознаки або почати розмову з дівчиною, то швидко дізнаєтеся відповідь на своє питання. Завжди ставитеся до дівчини з повагою і не ведіть себе дивно, інакше вона може подумати, що ви її переслідуєте. Встановіть контакт і задайте пряме запитання.

кроки

Метод 1 з 3: Поговоріть з її друзями та родичами

  1. 1 Будьте тактовні. Поговоріть з її друзями та родичами тільки в тому випадку, якщо ви вже знайомі з ними. Якщо це нові люди, то вам буде потрібно додатковий час. Завжди потрібно проявляти повагу в розмові з представниками оточення дівчини, оскільки пізніше це може позначитися на її ставленні до вас.
    • Також можна прямо і відкрито назвати причину вашої цікавості; необхідно розуміти, що вони можуть тут же розповісти їй все або прийти до власних висновків і не допомагати вам.
    • Не брешіть про себе. Будьте чесні, адже якщо дівчина дізнається, що ви обдурили її або близький їй людей, то ваші шанси на успіх розтануть на очах.
  2. 2 Проведіть гарне враження. Друзі та рідні - це перша лінія оборони людини, так що під час розмови вам необхідно докласти всіх зусиль, щоб заслужити симпатію. Чи не поводьтеся грубо або незграбно, оскільки вони можуть значно перебільшити ваші помилки.
    • Якщо у вас різний коло спілкування, то знайдіть точки дотику, які дозволять вам стати своїм. Розмістіть до себе її близьких і друзів, щоб вас запросили на спільний захід або допомогли познайомитися з іншими.
  3. 3 Будьте собою і зберігайте впевненість. Люди часто розпізнають удавання. Вам буде потрібно багато зусиль, щоб зберегти обман в таємниці, тому навіть не намагайтеся видати себе за людину, яка буде відповідним для дівчини в очах її рідних і друзів. Також вона навряд чи оцінить такий план і спробу познайомитися з нею.
  4. 4 Запитайте у друзів і родичів дівчини, чи є у неї хлопець. Спочатку ваше спілкування з ними має досягти такого рівня, при якому ви не відчуєте незручності за подібне питання. Не поспішайте, інакше її родичі займуть оборонну позицію, або її подруга вважатиме, що ви почали розмову тому, що вона вам сподобалася, а в підсумку ви поставите її в незручне становище своїм питанням про інший дівчині. Також не варто ставити подібне питання хлопцям з її кола спілкування, так як будь-який з них може виявитися її хлопцем.
    • Задайте загальний і невимушений питання: "Ви не розповісте що-небудь про Катю?" Так ситуація не здаватиметься двоякою, ніби ви цікавитеся з конкретною метою.

Метод 2 з 3: Звертайте увагу на особливі ознаки

  1. 1 Безіменний палець. Обручка - очевидна ознака того, що дівчина зайнята. Зазвичай його носять на безіменному пальці правої руки. З різних причин не всі заміжні жінки носять кільце, тому даний спосіб не може бути 100% гарантією.
  2. 2 Знайдіть профіль дівчини в соціальних мережах. Соціальні мережі - зручний спосіб дізнатися про сімейний стан дівчини, оскільки в них зазвичай вказується відповідний статус. Якщо вона відкрито вказує, що складається у відносинах, або просто публікує багато фотографій з одним і тим же хлопцем, то ви можете швидко оцінити свої шанси.
    • Якщо доступ до її сторінці обмежений, то можна відправити запит на додавання в друзі. Не забудьте попередньо привести в порядок свою сторінку, щоб справити на неї гарне враження. Якщо у вас будуть дивні фотографії, то дівчина може засумніватися, чи варто відповідати на ваші запитання.
  3. 3 Оцініть її зайнятість. Якщо вона постійно проводить час з подругами, у яких немає хлопців, то досить імовірно, що вона теж не перебуває у відносинах. Якщо ви не знаєте, чим вона займається, то просто запитайте: "Що плануєш на ці вихідні?" або: "Що цікавого відбулося у тебе на тому тижні?"
    • Якщо ви часто бачите її в барі або клубі, то це може означати, що вона вільна і не проти познайомитися.
  4. 4 Поспостерігайте, як вона спілкується з іншими чоловіками. Якщо в барі або в клубі ви бачите дівчину, яка не особливо розмовляє з чоловіками або не виходить на танцмайданчик, то це може означати, що у неї є хлопець і вона не хоче, щоб її невірно зрозуміли. І навпаки, якщо вона з радістю приймає запрошення потанцювати і спілкується з чоловіками, то велика ймовірність, що дівчина вільна.
  5. 5 Зоровий контакт. Якщо в барі або продуктовому магазині ви зустрілися очима і підтримуєте зоровий контакт, то це може означати, що ви привернули увагу і дівчина фліртує з вами. Також це може означати, що вона не проти поговорити з вами.
    • Будьте уважні і не дивіться пильно на людину, якщо дівчина відводить погляд або ви вважаєте, що вона зовсім випадково дивилася в вашому напрямку.
    • Якщо дівчина посміхається і підтримує зоровий контакт, то висока ймовірність, що вона не заперечує познайомитися з вами.

Метод 3 з 3: Слідкуйте за бесідою

  1. 1 Підтримуйте невимушену бесіду. Розкажіть про свої хобі або запитаєте, чому дівчина планує займатися на вихідних. У такому випадку вона може відразу повідомити вам, чи є у неї хлопець або одна вільна. Якщо у неї плани зі своєю другою половинкою, то з великою часткою ймовірності вона скаже вам про це.
  2. 2 Запросіть дівчину на каву або на обід. Це не зовсім офіційне побачення, але його можна вважати таким. Якщо вона не вирішується, то це може означати, що у неї є хлопець. Якщо ж вона погодиться, то можливо, що вона вільна і розглядає таке запрошення в якості побачення.
    • Краще відразу дізнатися, як вона бачить цю зустріч: як побачення або як дружнє спілкування. Можна задати випадкове питання: "Твій хлопець не заперечує?". Якщо дівчина вільна, то вона може посміхнутися, а якщо зайнята - то оцінити ваш такт і делікатність. У будь-якому випадку ви справите на неї гарне враження.
  3. 3 Дотики. Існує ймовірність, що дівчина може відскочити, але через дотики можна встановити більш близький зв'язок. Можливо, вона просто любить пофліртувати або вкрай соромлива. У будь-якому випадку можна просто вибачитися. Також вона може прямо сказати, чому почувається ніяково (можливо, у неї є хлопець). Дотики дозволяють сказати, що ви хочете стати ближче.
    • Мимохідь доторкніться до неї після жарту, зробивши комплімент щодо її волосся або одягу.
    • Якщо ви пропускаєте дівчину в двері або ліфт, то можна акуратно доторкнутися до попереку. Якщо це ваша однокласниця або співробітниця, то можете також заглянути в документ через її плече. Такий безневинний жест підсвідомо повідомить, що ви хочете стати ближче.
  4. 4 Звертайте увагу на жести. Якщо в громадському місці дівчина схрестила руки на грудях і не підтримує зоровий контакт, то можливо, що вона не зацікавлена ​​в розмові з вами. А якщо вона під час розмови стосується вашої руки або ноги, то це ознака інтересу до вас.
  5. 5 Оцініть, наскільки дівчина відкрита з вами. Якщо вона виглядає дуже балакучою, то можна порахувати, що вона відкрита і доброзичлива, а також постійно займає свого часу справами через те, що у неї немає хлопця. Наприклад, якщо вони ні разу не згадує про хлопця, але каже, що щодня займається йогою, ходить на курси французької мови і думає, чим би ще зайняти себе, то велика ймовірність, що вона вільна.
  6. 6 Ведіть себе ввічливо і невимушено. Якщо занадто очевидно промацувати грунт, то дівчина може втратити інтерес. Скажіть щось на кшталт "Цікаво дізнатися" і запросіть її в кафе або просто запитаєте номер телефону, якщо ви ледь познайомилися.
    • Якщо ви маєте намір поставити пряме запитання, то переконайтеся, що ви встановили потрібну зв'язок. Дівчина може прийти в замішання, якщо почує таке запитання від незнайомої людини.

Поради

  • Будьте ввічливі і впевнені в собі.
  • Якщо дівчина не оновила свій сімейний стан в соціальній мережі, то це ще не означає, що у неї немає хлопця; деякі люди вважають за краще не виносити свої відносини на загальний огляд.
  • Встановіть контакт і задайте пряме запитання.

попередження

  • Не ставте своє питання занадто великій кількості людей і не проявляйте надмірний натиск, інакше дівчина може дізнатися про це і відвернутися від вас.
  • Чи не женіться за своїми дівчину, коли ви тільки придивляєтеся до неї; рано чи пізно вона помітить, що ви на неї постійно дивіться.
  • Не потрібно діяти відчайдушно!