Як повернути старий аккаунт на Neopets

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 7 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Crypto Pirates Daily News - January 20th, 2022 - Latest Crypto News Update
Відеоролик: Crypto Pirates Daily News - January 20th, 2022 - Latest Crypto News Update

Зміст

Ви забули своє ім'я користувача до свого старого аккаунту або не можете згадати, яку нібито свою «дату народження» ви вказали у своєму обліковому записі шість років тому? Існують способи повернути собі аккаунт, але будьте готові до того, що вам доведеться витратити чимало часу, розмовляючи зі службою клієнтської підтримки.

кроки

Частина 1 з 2: Пошук імені облікового запису та пароля

  1. 1 Перевірте свою пошту. Якщо у вас залишиться доступ до електронної пошти, на яку ви реєстрували акаунт, зайдіть в неї і пошукайте у вхідних листах або в архіві слово «Neopets». Лист про реєстрацію аккаунта принаймні повідомить вам, яке ім'я облікового запису та адресу електронної пошти закріплені за вашим аккаунтом. Залежно від того, коли ви реєструвалися, в цьому листі також може міститися і інша інформація.
  2. 2 Знайдіть свій нік. Зайдіть на головну сторінку Neopets. Пошукайте пошукове поле у ​​лівій частині сторінки і введіть ім'я свого неопета. Якщо ви вірно вгадаєте ім'я, натисніть на свого неопета, щоб відвідати сторінку статистики.
  3. 3 Знайдіть ім'я свого облікового запису на сторінці вихованця. Знайдіть на сторінці вихованця інформацію про власника і запишіть її. Перша частина імені - це ім'я, яке ви використовували при реєстрації. Друга частина (посилання всередині дужок) - це ім'я вашого профілю. Використовуйте це ім'я облікового запису для входу в обліковий запис.
  4. 4 Надішліть на свою пошту лист-нагадування зі своїм ім'ям користувача і паролем. Якщо ви не можете увійти, тому що не пам'ятаєте ім'я користувача або пароль, введіть свою адресу електронної пошти під опцією «Forgot your password?» (Забули пароль?) Або «Forgot Your Username?» (Забули ім'я користувача?).
    • Дуже старі акаунти не вимагали при реєстрації адресу електронної пошти. Пропустіть цей крок, якщо у вас не було адреси електронної пошти, коли ви реєструвалися в Neopets.

Частина 2 з 2: Пошук дати народження

  1. 1 Введіть дату свого народження. Якщо ви не заходили на свій обліковий запис протягом декількох місяців, на сайті вас попросять ввести дату свого народження. Спершу спробуйте ввести справжню дату народження. У вас буде всього три спроби, так що краще поки не вгадувати.
  2. 2 Перегляньте свій профіль з облікового запису одного. Якщо у вас в друзях є хтось, хто все ще має доступ до свого облікового запису, попросіть його зайти на нього. Він зможе переглянути профіль вашого облікового запису та поглянути на вік, який заснований на введеному вами дні народження. Використовуйте це, щоб згадати рік народження. У вас залишилося 365 варіантів (плюс ще один, якщо це був високосний рік), якщо тільки ви не використали день і місяць свого справжнього дня народження. Спершу введіть їх.
    • Наприклад 1 вересня 2015 роки ви поглянули на свій профіль і побачили, що йому 20 років. Це означає, що ваш день народження повинен бути десь між 1 вересня 1994 року та 31 жовтня 1995 року.
    • Побачити ваш вік можуть лише ваші друзі. Ви не зможете створити новий обліковий запис і подружитися з початковим, так як він повинен буде підтвердити запит на дружбу.
  3. 3 Введіть інші дати, які ви могли використовувати. Багато людей не вводять свої справжні дні народження, щоб не розкривати особисту інформацію або щоб не просити дозволу у батьків. На те, щоб вгадати свою дату народження, вам буде видаватися по 3 спроби в день, так що використовуйте їх з розумом:
    • Спробуйте ввести 1 січня 1900 (Очевидний фальшивий вибір, якщо ви хотіли прикинутися, що вам більше 18)
    • Спробуйте дату народження друзів або членів сім'ї.
  4. 4 Зв'яжіться зі службою підтримки. Зайдіть на сайт Neopets, натисніть на кнопку «Help» (Допомога), а потім «Create a ticket» (Створити запит). Для цього вам доведеться увійти в Neopets, але ви легко можете створити новий обліковий запис і використовувати його, щоб звернутися до служби клієнтської підтримки.
    • Використовуйте ім'я аккаунта, на який ви не можете увійти.
    • Викладіть суть своєї проблеми: як давно ви не заходили на свій обліковий запис.
    • Напишіть адреси електронної пошти, які могли бути прив'язані до аккаунту.Вкажіть, до якою адресою ви маєте доступ, а до якого немає.
    • Вкажіть свою справжню дату народження.
    • Повідомте, набували ви Neocash (тобто, витрачали ви справжні гроші).
    • Повідомте імена (якщо пам'ятаєте) своїх неодрузей, предмети, що знаходяться в шафі або екіпіровані на вихованця.
  5. 5 Дочекайтеся відповіді. Зазвичай зворотне лист приходить протягом декількох днів. У гіршому випадку, на це може піти місяць, а то і більше. Відправлення нового запиту не прискорить відповідь. Ось що вам швидше за все доведеться зробити, коли служба підтримки клієнтів нарешті вам відповість:
    • Якщо вони попросять у вас інформацію про акаунт, відповідайте на їхні запитання якомога ретельніше. Вони можуть запитати у вас назви предметів у вашому сейфі, на що ви витрачали Neocash, чи брали участь ви в покупках / аукціонах, а також про отримані попередження. Це необхідно, щоб переконатися, що ви і правда є власником облікового запису. Якщо ваші відповіді їх задовольнять, вони відправлять вам правильну дату народження і пароль.
    • Якщо ваш старий аккаунт був заморожений, дотримуйтесь їх інструкціям, щоб заповнити новий запит на відновлення облікового запису. Вам необхідно буде ввести якомога більше інформації про свій рахунок.
    • Якщо ваш аккаунт був неактивний протягом багатьох років, можливо, що його видалили (навіть якщо сторінка профілю збереглася). В цьому випадку ви вже нічого не зможете зробити.

Поради

  • Якщо на один і той же адресу електронної пошти ви реєстрували відразу кілька акаунтів, тоді сайт не зможе відправити вам лист з вашим ім'ям користувача, коли ви захочете його отримати через опцію «Забули пароль?».
  • Якщо у вас зовсім немає ніяких даних про акаунт, тоді вам, швидше за все, не вдасться його повернути.
  • На сторінці профілю вашого вихованця буде вказано рік народження з використанням календаря Neopian (Рік 1 = 1999 року, Рік 2 = 2000 і так далі). Це може допомогти вам згадати, яку електронну пошту ви вказали при створенні тієї облікового запису.

попередження

  • Ніколи нікому не кажіть свій пароль.
  • Тепер сайт вимагає запровадження власної дати народження.