Як вибрати сережки для пірсингу вух

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 2 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК СНЯТЬ МЕДИЦИНСКИЕ СЕРЁЖКИ ГВОЗДИКИ/ОЧЕНЬ ПРОСТОЙ И ЛЕГКИЙ СПОСОБ
Відеоролик: КАК СНЯТЬ МЕДИЦИНСКИЕ СЕРЁЖКИ ГВОЗДИКИ/ОЧЕНЬ ПРОСТОЙ И ЛЕГКИЙ СПОСОБ

Зміст

Перший прокол вух - це захоплюючий досвід, так само як і вибір перших сережок! Існує кілька факторів, які необхідно враховувати при виборі сережок, в тому числі дизайн, який вам подобається, метал, з якого сережки виготовлені, і зона проколу вух. Якщо ви не впевнені в тому, які сережки хотіли б, зверніться до професіонала за порадою.

кроки

Частина 1 з 3: Вибір сережок

  1. 1 Підберіть правильний метал для сережок. Для нового пірсингу найкраще підійдуть сережки з нержавіючої медичної сталі, так як цей метал з меншою ймовірністю може викликати алергічну реакцію. Алергія на вироби з нікелю і кобальту дуже поширена, тому вам слід уникати використання цих металів, якщо ви вперше проколюєте вуха. Під час процедури пірсингу дізнайтеся у професіонала, які саме сережки найкраще підійдуть, що допоможе вам вибрати правильний метал.
    • Крім хірургічної нержавіючої сталі, існують інші досить безпечні варіанти, такі як платина, титан і золото 585 проби.
    • Зверніться за консультацією до свого лікаря, щоб виявити можливу алергію на метал.
  2. 2 З метою легкого очищення і швидкого загоєння ранки виберіть невеликі колечка. Такі невеликі колечка, як правило, виготовлені з нержавіючої сталі, і ідеально підходять в якості першого прикраси вашої вушної мочки. Відразу після проколу мочка може трохи припухнути, а колечка, на відміну від цвяхів, які не будуть на неї тиснути під час процесу загоєння.
    • Існує два основних види кілець:
      • Колечка, що відкриваються і закриваються за допомогою кульки, який виймається, а потім вставляється на місце. У кульки є крихітні виїмки з кожного боку для кінчиків кільця, в які вони вставляються. Натиснувши на кільце, ви фіксуєте кульку на місці.
      • Колечка зі спеціальною пружиною, яка відкривається натисканням, а потім замикається на місце. Натисніть на пружинку, щоб надіти сережки, після цього почуєте її назад. Таким чином утворюється монолітне колечко.
    • Такі сережки, як правило, набагато простіше чистити, тому що у них немає фіксатора, який закриває свіжі місця проколу.
    • Переконайтеся в тому, що підібрали сережки, які прилягають до мочки вашого вуха, проте не варто торкатися до пірсингу занадто часто.
  3. 3 Підберіть гвоздики для вашого пірсингу. Гвоздики - це найбільш популярний вид сережок для свіжого пірсингу, тому що вони дуже маленькі і акуратні. Багато хто віддає перевагу гвоздики, так як вони зручні і підходять практично до будь-якого вбрання. Гвоздики досить легко очищати, однак при їх використанні набагато простіше занести інфекцію, в порівнянні з кільцями. Так відбувається через те, що вони мають фіксатори, які складно чистити.
    • Якщо ви зупинили свій вибір саме на гвіздочках, необхідно буде проявляти особливу ретельність при очищенні.
    • Більшість магазинів з товарами для пірсингу використовують спеціальні гвоздики для проколювання вух. У них зазвичай гострий наконечник, що сприяє отриманню акуратного і чистого пірсингу, а також «безпечні» замочки ззаду, які обмежують ризик щільного прилягання сережки до нового пірсингу.
    • Якщо ви збираєтеся йти робити пірсинг, підберіть такі сережки, які не будуть чіплятися за одяг, наприклад сережки з штучними діамантами, які утримуються за допомогою спеціальних зубчиків. Також не купуйте занадто великі гвоздики, так як це ускладнить вам процедуру очищення пірсингу.
  4. 4 Зробіть вибір відповідно до сережки. Так як вам доведеться їх носити протягом мінімум шести тижнів, перш ніж змінити на щось інше, переконайтеся в тому, що підібрали подобаються вам комплект. Ідеально підійдуть прості колечка або гвоздики, які будуть виглядати з чим завгодно.
    • Ваші сережки повинні мати невелику вагу. В іншому випадку вони можуть привести до постійного травмування місця проколу, що сприятиме більш тривалого періоду загоєння і заподіювати вам біль.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    Ylva Bosemark


    Ізготовітельніца прикрас Ильва Босмарк - старшокласниця-підприємець, засновниця White Dune Studio, маленької компанії з виготовлення прикрас в техніці лазерного різання. Будучи сама представницею молоді, намагається надихнути інших молодих людей перетворювати свої захоплення в бізнес.

    Ylva Bosemark
    Ізготовітельніца прикрас

    Подумайте про придбання пірсингу у незалежного дизайнера ювелірних виробів. Ильва Босмарк, старшокласниця-підприємець і дизайнер ювелірних прикрас, каже: «Важливо спробувати з'ясувати, звідки прикраси родом і як вони були виготовлені. Якщо ви виступаєте на підтримку місцевого бізнесу чи самі є майстром з виготовлення ювелірних виробів, вважаю, це важливо враховувати при виборі того, що ви збираєтеся носити ».

Частина 2 з 3: Похід до професіонала

  1. 1 Відвідайте професійний магазин для пірсингу. Краще всього вибрати для цього тематичний заклад. Дуже часто майстерні, в яких роблять пірсинг, поєднують з тату-салонами, однак це не повинно вас лякати. Майстри таких салонів завжди мають відповідні ліцензії і великий досвід роботи. Крім того, до стерилізації інструментів в таких місцях ставляться набагато серйозніше, ніж в інших.
    • Майстри використовують стерильні голки для пірсингу і невеликі сережки-кільця.
    • Якщо дитина хоче мати колечко у вигляді тигреня, ви можете взяти його з собою в магазин пірсингу / татуювань.
    • У таких закладах, як правило, є широкий вибір ювелірних виробів. Вам можуть допомогти підібрати відповідні сережки, якщо ви не впевнені у власному виборі.
  2. 2 Відвідайте магазини, що спеціалізуються на пірсингу. У цих закладах є величезний асортимент сережок, і іноді там пропонують прямо на місці і абсолютно безкоштовно проколоти вам вуха, якщо ви купите сережки саме у них. Більшість виробів в подібних магазинах більш низької якості, тому варто звернутися за допомогою при виборі ювелірних виробів для пірсингу.
    • У цих магазинах процедуру пірсингу проводять спеціальними пістолетами і пробивають мочку шпильками.
    • Ви можете знайти подібні магазини або відділи в розважальних і торговельних центрах.
  3. 3 Подумайте про проведення процедури пірсингу в медичній клініці. На таких клініках зазвичай зупиняють свій вибір батьки, коли шукають місце, в якому можна проколоти вуха дитині. Персонал в таких місцях завжди професійний, і процедура проводиться в повністю стерильному середовищі.
    • Пошукайте в своєму місті медичну клініку, що спеціалізується саме на пірсингу, однак майте на увазі - зараз вони користуються набагато меншою популярністю, ніж салони або магазини татуажу / пірсингу.
    • Щоб проколоти вуха в одній з таких клінік, потрібно записатися на прийом до лікаря.
    • Інші лікарські кабінети і клініки також іноді надають подібну послугу.

Частина 3 з 3: Догляд за пірсингом

  1. 1 Переконайтеся, що сережки продезінфіковані, перед тим як надягати їх. Обладнання та витратні матеріали у всіх професійних закладах, як правило, стерилізують належним чином. Більшість нових сережок продаються в стерильній упаковці. Якщо ви вирішили принести сережки з собою, в такому випадку їх необхідно попередньо замочити в спирті з метою дезінфекції.
  2. 2 Регулярно промивайте пірсинг. Дуже важливо очищати свіжий прокол два-три рази на день. Після кожного очищення ви повинні провертати сережки на один повний оборот, щоб уникнути виникнення скоринки на шкірі або інфекцій. Перед очищенням вух обов'язково вимийте руки антибактеріальним милом.
    • Деякі вважають за краще очищати пірсинг спиртом або перекисом водню. Це хороший варіант, проте подібні засоби при попаданні в ранки можуть доставляти сильний дискомфорт.
    • Деякі рекомендують очищати пірсинг в розчині солоної води. Це більш натуральний, але не менш ефективний метод.
    • Деякі салони видають листівку з правилами догляду за новим пірсингом.
    • Наносите очищающий розчин ватяними спонжами або кульками. Акуратно протирайте зону проколу спереду і ззаду.
  3. 3 Носіть пірсинг мінімум протягом шести тижнів. Важливо носити сережки протягом мінімум шести тижнів, якщо це стосується пірсингу мочки, і 12 тижнів для пірсингу хряща. Якщо ви виймете сережки раніше, то, швидше за все, прокол заросте або ви занесете інфекцію.
    • Протягом перших шести тижнів після процедури намагайтеся постійно носити сережки. Свіжий прокол може заростати дуже швидко, тому залиште сережки у вухах до повного загоєння.
  4. 4 Не міняйте сережки. Абсолютно нормально відчувати бажання поміняти свої сережки, але не піддавайтеся цій спокусі. Носіть гвоздики або колечка до тих пір, поки ранка повністю не заживе. Якщо ви знімете сережки занадто рано, то ризикуєте пошкодити вухо або занести інфекцію.
  5. 5 Спостерігайте за появою ознак інфекції. Якщо ви не будете очищати прокол належним чином, в ньому може виникнути інфекція, тому ви повинні бути вкрай обережні під час процесу очищення. Зверніться до лікаря, якщо ви помітили ознаки інфекції.
    • Деякі ознаки появи інфекції:
      • Хворобливі відчуття в зоні пірсингу після 48 годин з моменту проколу.
      • Поява набряку навколо проколу після більш ніж 48 годин після процедури.
      • Кровотеча.
      • Гнійні виділення.
      • Труднощі з поворотом сережки під час чищення.
      • Жар, особливо у дітей. Якщо ви відчуваєте ознаки спека, дуже важливо відразу звернутися в лікарню, щоб запобігти поширенню серйозної інфекції.