Як вибрати Венерину мухоловку

Автор: Ellen Moore
Дата Створення: 19 Січень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК ПРАВИЛЬНО КОРМИТЬ ВЕНЕРИНУ МУХОЛОВКУ
Відеоролик: КАК ПРАВИЛЬНО КОРМИТЬ ВЕНЕРИНУ МУХОЛОВКУ

Зміст

У вас виникають труднощі з догляду за Венериній мухоловкою? Прочитайте цю статтю, і у вас не буде ніяких проблем!

кроки

  1. 1 Перш ніж знайти свою нову мухоловку, ви повинні бути абсолютно впевнені, що будете піклуватися про неї з повагою і гідністю. Навіть при тому, що це всього лише рослина, ви все одно ви повинні ставитися до нього, як до рибок, кішки, собаки і т.д.
  2. 2 При пошуку Венериній мухоловки необхідно враховувати його переважну температуру. Венерина мухоловка для гарного росту воліє вологе тепле місце. Важливо продумати заздалегідь, як ви б могли продовжити хороше життя цієї рослини.
  3. 3 Щоб уникнути недуг або хвороб, купите заздалегідь кілька цвіркунів, і вам не доведеться ловити мух у себе вдома. Догляд за Венериній мухоловкою може бути іноді складний при годуванні, але якщо ви раніше таке робили, то не буде ніяких проблем.
  4. 4 Одним з поширених місць для придбання Венериній мухоловки є домашній склад-магазин, але при певному везінні можна іноді купити мухоловка в звичайному квітковому магазині.
  5. 5 Якщо ви придбали Венерину мухоловку, коли будете розміщувати її у себе вдома, постарайтеся не ставити її під прямі сонячні промені, їх вони особливо ненавидять! Підійде будь-який спекотне і вологе місце.
  6. 6 Найкраще поливайте рослину один або два рази на тиждень. Якщо ви поливаєте його занадто часто, одне (або більше) рослин стануть коричневі і нездорові.
  7. 7 Коли деякі головки рослини стають коричневими, як правило, це означає, що вони постаріли, ви повинні взяти маленькі хеджеві ножиці і акуратно відрізати їх. На їх місці в майбутньому виростуть нові головки.
  8. 8 Зазвичай Венерина мухоловка перетравлює свою здобич (в якій повинні бути тільки жуки!) Близько 1-2 тижнів. Якщо це займає більше часу, то, ймовірно, її видобуток, була занадто великою.
  9. 9 Не дозволяйте з'явитися слимаків поруч з вашої Венериній мухоловкою, вони будуть роз'їдати головки і пошкоджувати вашого хижого друга!