Як виглядати в стилі препп

Автор: Bobbie Johnson
Дата Створення: 1 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
5 самых простых ударов в драке / Это нужно знать каждому
Відеоролик: 5 самых простых ударов в драке / Это нужно знать каждому

Зміст

Хочете одягатися в стилі препп? Стиль препп має на увазі охайність, елегантність і зручність. Все, що вам потрібно зробити - це організувати гардероб в класичному стилі, а також підібрати кілька простих і елегантних аксесуарів. Однак дотримання стилю препп - це більше, ніж носіння футболок поло спокійних тонів або туфель-човників; це стиль життя. Люди, які дотримуються цього стилю, дотримуються високих моральних засад. Раніше вважалося, що стиль препп є привілеєм вищих верств суспільства. Тому вкрай необхідні правильні манери, щоб стати представником цього стилю. Будьте ввічливі і елегантні. Виберіть собі захоплення, яке підкреслить ваш стиль.

кроки

Частина 1 з 3: Вибір одягу

  1. 1 Одягайтеся просто. Головною рисою стилю препп є простота. Тому відмовтеся від предметів одягу хитромудрого крою. Не варто включати в свій гардероб багатошарові предмети одягу, якщо ви хочете бути представником стилю препп.
    • Віддавайте перевагу однотонним предметів одягу або з простим малюнком.
    • Вибирайте предмети одягу консервативного крою. Уникайте відкритого одягу.
    • Відмовтеся від багатошарових предметів одягу, а також зведіть до мінімуму використання аксесуарів. Вибираючи кардиган або блейзер, зверніть увагу на те, чи сполучаються вони з іншими предметами одягу. Не перестарайтеся з великою кількістю шарів одягу.
  2. 2 Вибирайте правильні кольору. Коли справа доходить до вибору кольору, віддайте перевагу тому, який підкреслить ваш охайний зовнішній вигляд.Основними кольорами стилю препп є темно-синій, білий і малиновий. Однак ви також можете вибирати предмети одягу наступних кольорів: бордовий, смарагдово-зелений і коричневий.
    • Не варто уникати яскравих кольорів. Наприклад, можна включати в свій гардероб сукні та спідниці яскравих і насичених кольорів. Спробуйте підібрати до білих джинсів яскраво-зелену або червону футболку.
    • Також стежте за тим, як ви поєднуєте кольору в одязі. Не забувайте про колірному колесі. Правильно поєднуйте кольору в одязі. Наприклад, ви можете надіти червону куртку поверх зеленої сорочки.
  3. 3 Віддавайте перевагу класичним предметів одягу. Як уже згадувалося вище, простота - це основна риса стилю препп. У вашому гардеробі має бути кілька класичних предметів одягу, які ніколи не вийдуть з моди. Якщо ви хочете слідувати стилю препп, заповніть свій гардероб такими речами.
    • Яскраві туніки, білі джинси, цельнокроение сукні та кардигани - це лише деякі предмети одягу, які ніколи не вийдуть з моди.
    • Чоловічі спортивні сорочки з короткими рукавами, темно-сині костюми і сорочки з тканини Оксфорд також є класичним одягом стилю препп.
    • Светри є ще однією складовою гардеробу людини, наступного стилю препп. Особливо це актуально в холодну пору року. Віддавайте перевагу різнобарвним светрів, які підкреслять ваш гарний настрій.
  4. 4 Включайте в свій гардероб предмети одягу кольору хакі. Колір хакі асоціюється з препп стилем. Якщо ви хочете слідувати стилю препп, поповните свій гардероб брюками кольору хакі. Штани кольору хакі прекрасно поєднуються з іншими предметами одягу, а також завжди в моді. Кілька пар штанів-хакі можуть стати відмінним доповненням до вашого гардеробу.
    • Штани кольору хакі умовно діляться на формальні і неформальні. Поповніть свій гардероб брюками, які ви зможете носити як на формальні, так і на неформальні заходи. Одягніть штани хакі на дружню вечірку. Якщо ви збираєтеся на офіційний захід, можна надіти брюки хакі з ошатною блузкою.
  5. 5 Підбирайте одяг з відповідними стилю візерунками. Візерунки грають важливу роль, якщо ви хочете слідувати стилю препп. Представники стилю препп віддають перевагу класичним візерунки на тканині. Якщо ви хочете слідувати стилю препп, віддавайте перевагу предметам одягу з невибагливими візерунками. Пам'ятайте, простота - це основна риса стилю препп.
    • Клітка - класичний візерунок стилю препп. Як правило, не складає труднощів знайти картаті предмети одягу в магазинах одягу.
    • Іншими класичними візерунками є смужка і декоративний орнамент краплеподібної форми.
    • Предмети одягу в горошок завжди користуються популярністю серед тих, хто дотримується стилю препп.
  6. 6 Носіть сорочки з комірами. Сорочка з коміром - це основний предмет одягу любителів стилю препп. Тому поповните свій гардероб такими сорочками. Сорочка, з коміром, на кінцях якого розташовані гудзики, повинна бути невід'ємним елементом вашого образу.
    • Однотонна сорочка або сорочка з непримітним малюнком повинна бути у вашому гардеробі.
    • Крім того, можна включити в свій гардероб сорочку поло.
  7. 7 Підберіть відповідне взуття. Ніколи не забувайте про взуття, коли складаєте свій гардероб. Взуття стилю препп повинна бути класичною і навіть злегка консервативної.
    • Мокасини, м'які шкіряні черевики і парадні туфлі повинні бути у вашому гардеробі.
    • Однак також можна носити балетки, туфлі на танкетці, черевики або босоніжки на шпильці.

Частина 2 з 3: Аксесуари

  1. 1 Укладайте волосся відповідним стилю чином. Ваша зачіска повинна виглядати охайно і консервативно. Ваше волосся завжди повинні бути чистими. Вибираючи зачіску, не забувайте про те, що у вашому образі повинні простежуватися консервативні нотки. Зупиніться на тій довжині волосся, яка вам подобається. Це може бути коротка стрижка, волосся середньої довжини або ж довге волосся. Збирайте волосся в хвіст або в пучок.Найголовніше стежте за чистотою і охайністю вашого волосся. Не забувайте мити і розчісувати їх.
    • Зачіска з боковим проділом і висока зачіска з валиком - відмінні класичні варіанти для тих, хто дотримується стилю препп.
  2. 2 Носіть каблучки, пов'язки на голову. Пов'язки - це милий класичний аксесуар, який можна поєднувати з різними предметами одягу. Ободок або пов'язка не повинні виділятися на тлі вашого наряду. Простота - це головний принцип стилю препп. Тому віддавайте перевагу скромним аксесуарам.
    • Вибираючи пов'язку або ободок, враховуйте колірну гамму і візерунки, які властиві стилю препп. Наприклад, пов'язка в червоний горошок прекрасно поєднується із зеленим сукнею.
    • Уникайте занадто об'ємних обідків. Об'ємні обідки яскравих кольорів навряд чи підкреслять бажаний вами стиль.
  3. 3 Віддайте перевагу перловим прикрасам. Перли - класичний варіант, який доповнить ваш образ. Якщо ви хочете слідувати стилю препп, вам знадобляться перлинні намиста. Одягніть перлове намисто з сукнею або блузою. Не забудьте про сережки з перлів. Крім того, можна прикрасити піджак перловою брошкою.
    • Як правило, прикраси з перлів коштують дуже дорого, тому якщо ви не можете дозволити собі це, придбайте прикраси під перли.
  4. 4 Виберіть сонцезахисні окуляри. Сонцезахисні окуляри є класичним аксесуаром стилю препп. Вибирайте окуляри невеликого розміру, які добре будуть підходити до вашої особи. Зупиніть свій вибір на оправі білого або чорного кольорів. Уникайте яскравих оправ.
  5. 5 Віддавайте перевагу ременів з пряжками. Пряжка з монограмою - відмінне доповнення до вашого гардеробу. Пряжки з Срібні відмінно підкреслюють стиль препп. Однак уникайте великих пряжок, так як простота і мінімалізм - це відмінна риса стилю препп.
  6. 6 Підберіть годинник. Годинники - класичний предмет стилю препп. Віддавайте перевагу простим годинах нейтральних відтінків. Якісні годинник є прекрасним доповненням до будь-якого вбрання.

Частина 3 з 3: Спосіб життя

  1. 1 Не порушуйте правила моди. У світі моди існують певні правила і принципи. Якщо ви прагнете слідувати стилю препп, не порушуйте такі правила. Навряд чи вас віднесуть до представника стилю препп, якщо ви будете порушувати основні канони моди.
    • Ніколи не носіть сандалі або туфлі зі шкарпетками.
    • Ніколи не носіть бляклу одяг. У вашому образі повинна простежуватися нотка виразності. Якщо ви вирішили надіти чорне плаття, підберіть до нього сережки, шарф або намисто, які підкреслять ваш образ.
  2. 2 Прагніть бути милою людиною в спілкуванні з іншими людьми. Люди, такі стилю препп, відрізняються ввічливістю і хорошими манерами. Тому намагайтеся бути ввічливою людиною. Це допоможе вам наблизитися до своєї мети.
    • Посміхайтеся і зберігайте зоровий контакт при спілкуванні з іншими людьми.
    • Слідкуйте за своїми манерами. Не забувайте говорити ввічливі слова: "будь ласка", "дякую" і "вибачте".
    • Відповідальність, прийнятим в суспільстві. Напишіть лист подяки у відповідь на отримання подарунка. Якщо ви гостюєте у одного, не забудьте про подарунок для нього.
  3. 3 Виберіть захоплююче заняття. Такі заняття, як плавання, верхова їзда, теніс, а також гольф, досить цікаві. Запишіться в спортивний клуб, який знаходиться недалеко від вашого будинку. Дізнайтеся, чи є у вашому районі спортивні клуби, які відповідають вашим інтересам.
  4. 4 Доглядайте за собою. Людина, наступний стилю препп, завжди стежить за своїм зовнішнім виглядом. Обов'язково використовуйте дезодорант, щодня приймайте душ і не забудьте про улюблені парфуми або одеколон. Слідкуйте за своєю зачіскою протягом дня. Якщо необхідно, підправте свій макіяж.
    • Доглядайте за нігтями. Вам зовсім не обов'язково фарбувати нігті. Однак вони завжди повинні бути підстриженими і мати гарну форму.

Поради

  • Нікого не копіюйте. Пам'ятайте, завжди треба залишатися самим собою.Прислухаючись до порад, як стати «препп», не копіюйте гардероб іншої людини. Зберігайте свою індивідуальність.
  • Ніколи не засуджуйте смак іншої людини. Це дуже грубий і неповажний жест.
  • Ніколи не кажіть про гроші. Добре виховані «препп» ніколи не говорять про це, тому що це некультурно. Навіть якщо ви чуєте, як хтось, у кого є гроші, хвалиться своїми «іграшками» або великим будинком, просто зберігайте спокій.
  • Ведіть активне соціальне життя.
  • Поєднуйте кольору шкіряних речей. Якщо ви носите коричневі шкіряні черевики, підберіть коричневий пояс, а також ремінець для годин такого ж кольору.