Як виграти в ігрового автомата по захопленню м'яких іграшок «Хватайка»

Автор: Janice Evans
Дата Створення: 23 Липня 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як виграти в ігрового автомата по захопленню м'яких іграшок «Хватайка» - Суспільство
Як виграти в ігрового автомата по захопленню м'яких іграшок «Хватайка» - Суспільство

Зміст

Грати на автоматі «Хватайка» весело, а виграти на ньому приз ще веселіше. Однак якщо у вас вже є досвід гри, ви напевно знаєте, що роздобути бажану іграшку буває нелегко! Вивчивши деякі нюанси роботи автоматів і дотримуючись правильної стратегії, ви істотно збільшите свої шанси.

кроки

Метод 1 з 3: Виберіть хороший автомат

  1. 1 Виберіть автомат, який заповнений не повністю. Іншими словами, вам потрібен автомат, на якому люди вже досить пограли після його заповнення. Якщо автомат набитий битком, це ускладнює можливість захоплення.
    • Шукайте автомат, заповнений іграшками не більше ніж наполовину.
    • Ізбегйте автоматів, де все м'які іграшки дивляться особою назовні і здаються дуже щільно утрамбованими. Дістати приз з такого автомата буде, швидше за все, дуже важко.
    • Крім того, неповний автомат - це добра ознака, так як означає, що до ва люди успішно на ньому вигравали, а значить, і ваша задача здійсненна.
  2. 2 Постарайтеся вибрати автомат з клешнею, що складається з трьох зубців. Виграти на автоматі з такою колишній зазвичай легше, ніж з має два або чотири зубці. Хоча клешні з чотирьох зубців непогано захоплюють м'які іграшки, клешня з трьох зубців підвищує ваші шанси з більшістю призів.
    • Клешня з чотирма зубцями відмінно підходить для захоплення м'якої іграшки в області грудей. Якщо ви граєте на автоматі з такою колишній, постарайтеся розташувати її так, щоб зубці виявилися над і під лапами іграшки, а центральна частина - в районі її шиї або верхній частині грудей.
  3. 3 Поспостерігайте, як на цьому автоматі грають інші. Поки інша людина грає, простежте, як функціонує автомат і наскільки складно на ньому виграти. Також порахуйте, скільки секунд є у гравця після того, як він опустить в автомат гроші.
    • Наприклад, коли гравець захоплює приз, подивіться, наскільки міцний хват має клешня. Якщо хват дуже слабкий і іграшка тримається погано, вам, швидше за все, не варто грати на цьому автоматі, так як виграти буде дуже важко.
    • Також зверніть увагу на те, наскільки легко рухається клешня. Вам буде корисно заздалегідь дізнатися, переміщається вона плавно або ривками.

    Порада: Деякі клешні при русі вгору-вниз зміщуються вліво або вправо. Зверніть увагу, як поводиться клешня в цьому автоматі, коли гравець опустить її за призом.


  4. 4 Визначтеся, який приз вам потрібен, до того, як опускати гроші в ігровий автомат. Так ви на втратите дорогоцінні секунди, приймаючи рішення в процесі гри. Кращі призи з точки зору можливості їх добути лежать посередині автомата в верхніх шарах.
    • Майте на увазі, що круглі призи (наприклад, м'ячі) зазвичай важче дістати, ніж призи складної форми (наприклад, м'які іграшки).

Метод 2 з 3: Правильно розташуйте клешню

  1. 1 Заручіться підтримкою одного. Попросіть його спостерігати збоку від ігрового автомата і повідомляти вам, коли клешня знаходиться строго над іграшкою. Так ви зможете максимально швидко встановити клешню в потрібне положення і заощадити час.
    • Якщо помічника ні, оцінюйте стан клешні за допомогою дзеркала всередині ігрового автомата.
  2. 2 Витратьте перші 10 секунд на те, щоб встановити клешню над призом. Починайте робити це відразу, як тільки опустіть гроші в автомат. Постарайтеся розташувати клешню над призом якомога точніше.
    • Ця рада виходить з того, що до опускання клешні у вас всього 15 секунд. Якщо у вас є 30 секунд, витратьте на установку клешні приблизно перші 20.
    • Обов'язково подивіться на положення клешні збоку, щоб розташувати її з максимальною точністю.
  3. 3 Використовуйте останні 5 секунд, щоб підправити положення клешні. Налаштуйте її положення за допомогою дрібних рухів так, щоб вона розташовувалася рівно над призом. Нехай ваш помічник стоїть збоку від автомата і підказує вам, куди направити клешню.
    • Поправляйте клешню в ці 5 секунд дуже обережно. Чи не посуньте її занадто сильно, інакше вона виявиться взагалі не над призом.
  4. 4 Опустіть клешню, коли розташуйте її ідеально. Встигніть натиснути кнопку опускання клешні до того, як час закінчиться. Інакше клешня повернеться в вихідну позицію, і вам доведеться все починати заново.
    • Майте на увазі, що в деяких автоматах клешня опускається автоматично після закінчення часу, де б вона не знаходилася.
  5. 5 Якщо ви не дістали приз, повторіть процес, щоб спробувати ще раз. Цілком можливо, ви не виграєте приз з першої спроби. Під час наступних спроб постарайтеся перемістити іграшки в автоматі так, щоб потрібна вам виявилася в кращому становищі.
    • Наприклад, якщо на тій іграшці, яку ви хочете дістати, лежить інша, колишній зіткнуся її в сторону, щоб звільнити потрібну вам.

Метод 3 з 3: Уникайте поширених помилок

  1. 1 Встановіть собі суму, яку ви можете витратити на гру. Так як вам напевно знадобиться кілька спроб, щоб виграти приз, ви ризикуєте витратити занадто багато грошей. Вирішіть, яку суму ви виділите собі на гру, і припиніть спроби, як тільки вона буде вичерпана.
    • Найкраще, якщо ваш ігровий бюджет не буде перевищувати реальної вартості призу. Якщо така ж іграшка в магазині коштує 200 рублів, не витрачайте більше 200 рублів, намагаючись її виграти.

    Майте на увазі: Деякі автомати налаштовані так, що клешня стискається в повну силу лише через певний інтервал. Найчастіше він дорівнює 10, тобто в кожен десятий запуск клешня стискається сильніше, ніж зазвичай.


  2. 2 Обходьте стороною автомати, призи в яких занадто гарні, щоб бути правдою. Якщо призи виглядають дуже дорогими, автомат з більшою ймовірністю може бути налаштований так, що виграти на ньому неможливо. У такому випадку гра обернеться лише втратою грошей.
    • Наприклад, не слід грати на автоматах, де призами служать сучасні гаджети на зразок смартфоном або до призів прив'язані банкноти.
  3. 3 Не намагайтеся дістати приз, який лежить в самому низу або біля стінки автомата. Призи біля стінки найважче захопити колишній. До призів, що лежать глибоко, клешні важко дістатися. По можливості націлює на іграшки, що лежать ближче до призового лотку.
    • Призи біля лотка хороші тим, що якщо приз випаде з клешні, то у вас більше шансів, що він впаде в лоток.
    • Якщо іграшка лежить дуже глибоко, вона з більшою ймовірністю випаде з клешні, коли ви будете її піднімати.