Як вийти з Viber на ПК або Mac

Автор: Marcus Baldwin
Дата Створення: 13 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как выйти из вайбера на компьютере 2019
Відеоролик: Как выйти из вайбера на компьютере 2019

Зміст

З цієї статті ви дізнаєтеся, як на комп'ютері з Windows і Mac OS X вийти зі свого облікового запису Viber так, щоб не втратити дані або листування на мобільних пристроях.

кроки

Метод 1 з 2: У MacOSX

  1. 1 Відкрийте Viber. Натисніть на значок у вигляді білої телефонної трубки на фіолетовому тлі; цей значок знаходиться в папці «Програми».
  2. 2 Клацніть по значку у вигляді сірої шестерінки в верхньому правому куті. Ви знайдете цей значок у свого зображення профілю. Відкриється меню.
  3. 3 Оберіть налаштування в меню. У новому спливаючому вікні відкриються настройки вашого профілю.
  4. 4 Перейдіть на вкладку Конфіденційність на лівій панелі. Вона позначена значком у вигляді замку і знаходиться зліва у вікні налаштувань.
  5. 5 Клацніть по фіолетовою кнопці відключити. Ви знайдете її в розділі «Відключити Viber на комп'ютері» на вкладці «Конфіденційність». У вікні, підтвердіть своє рішення.
    • Це призведе до видалення листувань і даних програми на комп'ютері, але не на мобільному пристрої.
  6. 6 клацніть по відключити у спливаючому вікні. Так ви підтвердите своє рішення; ваш аккаунт Viber буде відключений на комп'ютері. Ви автоматично вийдете з програми на комп'ютері.

Метод 2 з 2: У Windows

  1. 1 Відкрийте Viber. Натисніть на значок у вигляді білої телефонної трубки на фіолетовому тлі; цей значок знаходиться в меню «Пуск».
  2. 2 Клацніть по значку у вигляді трьох горизонтальних ліній. Ви знайдете цей значок у верхньому лівому кутку. Відкриється меню.
  3. 3 Оберіть параметри конфіденційності в меню. Параметри відобразяться в правій частині вікна.
  4. 4 Клацніть по фіолетовою кнопці відключити. Ви знайдете її внизу на вкладці «Конфіденційність». У вікні, підтвердіть своє рішення.
    • Це призведе до видалення листувань і даних програми на комп'ютері, але не на мобільному пристрої.
  5. 5 клацніть по відключити у спливаючому вікні. Так ви підтвердите своє рішення; ваш аккаунт Viber буде відключений на комп'ютері.Ви автоматично вийдете з програми на комп'ютері.