Як висловлювати свою любов

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 8 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как ГОВОРИТЬ КРАСИВО? ТОП 6 лайфхаков
Відеоролик: Как ГОВОРИТЬ КРАСИВО? ТОП 6 лайфхаков

Зміст

Якщо ви хочете підтримувати любов і романтику у відносинах, дуже важливо показувати коханій людині свої почуття так, щоб він зрозумів і оцінив їх. Трохи підготовки, і ви зможете правильно висловлювати свою любов, зміцнюючи відносини з коханою людиною.

кроки

Частина 1 з 2: Покажіть свою любов

  1. 1 Навчіться розуміти потреби свого партнера. Необов'язково висловлювати свої почуття подарунками, можливо, дотики - це те, що дійсно потрібно вашому партнерові. Зрозумійте, то, як ви показуєте свою любов, може виявитися зовсім не тим, чого чекає від вас партнер, і тоді у вас на багато що відкриються очі. Так-так, варто зрозуміти, завдяки чому ваш партнер відчуває себе коханим, і ви зможете висловлювати свою турботу і ніжність таким чином, щоб ваша кохана людина це оцінив. Спробуйте кілька різних способів і поспостерігайте за тим, який з них викличе найбільш позитивну реакцію. Деякі дослідники наводять 5 "мов любові" або способів спілкування зі своїм партнером, способів вираження своєї любові і відчуття почуттів партнера:
    • Слова, афірмації або твердження: компліменти, які висловлюють ваші позитивні почуття, фраза "я люблю тебе".
    • Якісно проведений час: увагу до свого партнера.
    • Подарунки: матеріальні символи кохання, наприклад, квіти, прикраси та інші гарні речі.
    • Допомога: прогулянка з собакою, прибирання на кухні.
    • Фізичні дотики: секс, тримання за руки, ласка.
  2. 2 Говоріть про свої почуття. Скажіть партнерові, що любите його. Якщо ваш партнер привабливо виглядає, повідомте йому про це! Ваш улюблений чоловік не вміє читати ваші думки, так що висловлюйтесь словами, коли вам хочеться захопитися ним. Розкажіть, що для вас найцінніше в партнері, і пам'ятайте - такий підхід ніколи не застаріє!
    • Можливо, вам буде комфортніше написати про свої почуття, а не говорити про них вголос, тому можна спробувати написати коханій людині кілька листів або листівок.
    • Залишайте своєму партнеру приємні записки, щоб показати, що ви думаєте і дбаєте про нього.
  3. 3 Будьте ласкаві. За допомогою ласки можна проявити любов так, як проявлять ніякі слова. Будьте ласкаві з партнером і проявляйте свою любов через дотики. Погладьте кохану людину по волоссю, візьміть його за руку і обійміть. Фізичні дотики створять інтимну обстановку і покажуть партнеру, що ви хочете стати ще ближче.
    • Зрозумійте той факт, що деяким людям потрібно більше ласки, ніж іншим.Поговоріть зі своїм партнером, щоб з'ясувати, що являє для нього найбільшу цінність, які дотику йому подобаються, чи доречні для нього дотику на публіці.
  4. 4 Проведіть трохи часу наодинці. Через роботу, дітей, тварин, друзів і різних правил наше життя стає занадто зайнята. Переконайтеся в тому, що проводите досить часу з партнером. Знайдіть няню для дитини і звільніть собі вечір, щоб провести його разом. Зосередьтеся на своєму партнері і разом обговоріть речі, які важливі для вас обох. Не кажіть про домашні справи, дітей та фінансах. Влаштуйте вечірнє побачення і насолоджуйтеся спільною діяльністю.
    • Побачення не обов'язково повинні бути романтичними - просто повеселитися! Займіться чимось дурним або виберіть заняття, яке принесе задоволення вам обом і розвеселить вас.
  5. 5 Висловіть подяку. Покажіть партнеру свою турботу, визнавши, що ви цінуєте ті речі, які партнер для вас робить. Висловлюйте свою подяку коханій людині за все, що він робить для вас (за те, що він забрав дітей зі школи, купив корм для вашої собаки), також висловлюйте подяку за ті якості партнера, якими ви захоплюєтеся (любов, турбота, щедрість).
    • Висловіть свою вдячність словами або за допомогою записок.
    • Можна дарувати подарунки, які висловлять вашу подяку, наприклад, квіти, прекрасний вечеря або що-небудь особливе, що ви самі виберете.
  6. 6 Будьте ласкаві. Доброта - найкраща гарантія стабільної задоволеності в довгострокових відносинах. Своєю добротою ви показуєте партнеру, що ви вносите свій вклад в стосунки і проявляєте свою любов. Зазвичай ті люди, які відносяться до доброти, як до своєрідної м'язі, яку весь час потрібно тренувати, набагато позитивніше і приємніше в спілкуванні, ніж ті, хто відноситься до доброти, як до чогось незмінного.
    • Якщо вашому партнерові щось потрібно, а ви дуже втомилися, відчуваєте себе неуважно або завантажено, не ігноруйте свого партнера. Поверніться до нього і поспілкуйтеся.
    • Доброта також дуже важлива під час конфліктів. Ставтеся до свого партнера дбайливо, згадайте, в яких моментах ви були недостатньо ласкаві до свого партнера і виправте.
  7. 7 Разом отримуйте задоволення. Влаштуйте свято, якщо у вашого партнера хороші новини. Будьте поруч з коханою людиною в складні часи, але будьте поруч і тоді, коли у вашого партнера хороші новини. Партнери, які святкують успіх один одного, зазвичай будують більш довгострокові і стабільні відносини. Покажіть, що ви підтримуєте партнера і поділяєте його радість. Коли він ділиться з вами будь-якими новинами, уважно слухайте його.
    • Спілкуйтеся з партнером щиро, від чистого серця. Задавайте зустрічні питання і покажіть свою зацікавленість.

Частина 2 з 2: Висловлюйте любов після конфліктних ситуацій

  1. 1 Намагайтеся, щоб позитивних моментів у вашому спілкуванні було в п'ять разів більше, ніж негативних. Результати досліджень показують, що на один конфліктний або негативний момент у відносинах має припадати п'ять позитивних моментів - це допоможе виправити неприємний осад після негативної ситуації і відновити добрі стосунки. Якщо негативні моменти в стосунках не будуть "перекриватися" позитивними, вони будуть накопичуватися, що можна привести до розставання.
    • Покажіть партнеру, що ви його слухаєте і розумієте.
    • Будьте ласкаві.
    • Користуйтеся такими універсальними прийомами спілкування, як гумор.
  2. 2 Незважаючи на конфліктну ситуацію спілкуйтеся один з одним шанобливо і з розумінням. Навіть якщо ви з партнером не згодні один з одним, покажіть, що ви його слухаєте. Покажіть, що розумієте точку зору свого партнера, як би повторюючи сказане їм і обдумуючи його почуття, які він намагається до вас донести. Нагадайте йому (і собі), що ви все одно захоплюєтеся їм, незважаючи на конфліктую ситуацію.
  3. 3 Прощайте. Цілком нормально визнати той факт, що ви не завжди ведете себе в стосунках по-доброму і з розумінням. Подумайте, коли ви розбудовували свою кохану людину, коли помилялися. Поясніть партнеру свою помилку і попросіть вибачення. Також будьте готові пробачити партнера, коли він помилиться. Прощення дозволяє парам визнати недоліки один одного і розвивати свої відносини. Не зациклюйтеся на неприємні моменти, рухайтеся далі.
  4. 4 Постійно висловлюйте свою любов. У відносинах з дорогими для вас людьми - особливо в стосунках з чоловіком і його родиною - намагайтеся частіше демонструвати свою любов, різними способами показуючи своє бажання піклуватися, але так, щоб людина найкраще це зрозумів. Широко поширена думка про те, що головне - це увагу, і це дійсно так, якщо людина все-таки проявляє свою любов. Таємна любов нікому не принесе користі.

Поради

  • Зверніть увагу на те, що людина робить для інших - це прямий показник того, як людина звикла відчувати і проявляти любов.