Як висушити волосся за допомогою рушника

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 3 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
5. Как правильно сушить волосы феном. Не допускайте эти ошибки
Відеоролик: 5. Как правильно сушить волосы феном. Не допускайте эти ошибки

Зміст

1 Приготуйте м'який рушник або футболку. Для первинної сушки волосся замість грубих і жорстких рушників найкраще використовувати дуже м'який рушник або навіть стару футболку. З м'яким матеріалом вам не доведеться переживати, що ви поплутаєте або пошкодити волосся.
  • При використанні для підсушування волосся м'якого рушники волосяні кутикули зберігають своє гладке положення, так що волосся висихають блискучими хвилястими або навіть кучерявим локонами. Коли ж ви користуєтеся грубим рушником, волосся схильні безладно пушіться.
  • Можна придбати спеціальні рушники, призначені для сушіння волосся. Тільки обов'язково переконайтеся в тому, що вони виготовлені з м'якого матеріалу. Спробуйте пошукати такі рушники в магазинах косметичних товарів або в інтернет-магазинах.
  • Розгляньте можливість застосування рушників з мікрофібри.
  • 2 Обережно відіжміть мокре волосся руками. Відразу після виключення душа з вашого волосся буде текти вода. Проведіть руками по волоссю, обережно віджимаючи з них надлишки вологи. Вам буде простіше підсушити волосся рушником, якщо з них не буде капати вода.
    • Чи не викручуйте волосся, щоб віджати їх, так ви легко можете їх пошкодити. Дуже обережно зберіть волосся окремими секціями і просто відіжміть з них надлишки води. Найкраще робити це, поки ви все ще перебуваєте в душі.
  • 3 Промокніть і відіжміть волосся рушником. Візьміть секцію волосся, щоб обережно промокнути її і віджати рушником. Рухайтеся від коренів до самих кінчиків. Повторіть процедуру з кожною секцією волосся, поки не підсушіть все волосся. Ваші локони все ще будуть вологими, але з них вже не буде капати вода.
    • Чи не викручуйте волосся і не віджимайте їх занадто сильно. Використовуйте рушник, щоб акуратно зібрати їм зайву вологу.
    • Не тріть волосся рушником, через це вони можуть почати неслухняно витися і пушіться. Просто віджимають їх і промаківайте.
  • 4 Використовуйте суху ділянку рушники, щоб продовжити промаківать волосся. Коли закінчите віджимати рушником волосся в перший раз, можна взяти інше сухе рушник або скористатися сухим ділянкою того ж рушники, щоб повторно промокнути волосся. Даний крок не обов'язковий, але дозволить вам зробити волосся максимально сухими, наскільки цього можливо досягти одним лише рушником.
    • У міру подальшого підсихання волосся вони будуть більш схильні плутатися, тому будьте гранично обережні і не тріть волосся рушником.
    • Коли волосся стане практично сухими, можна перейти до їх укладанні.
  • Метод 2 з 3: Обгортання довгого волосся рушником

    1. 1 Приготуйте велику м'яке рушник. Обгортання волосся рушником - хороший підхід для довгих, кучерявих або густого волосся, схильних довгий час утримувати в собі вологу. Загорнути волосся в рушник можна на той час, поки ви робите решту підготовку до майбутнього вам дня. Потім можна буде звільнити їх і укласти в злегка вологому стані. Щоб обернути волосся, вам буде потрібно велика і досить довге м'яке рушник.
      • Можна придбати рушники, спеціально призначені для цієї мети.Пошукайте їх в магазині косметичних товарів або ж загляньте в інтернет-магазин для більш широкого вибору.
    2. 2 Обережно відіжміть з волосся надлишки води. Відразу після душа руками обережно відіжміть з волосся зайву воду. Чи не викручуйте їх, а просто віджимають, щоб позбутися від стікала вода. Так ваше волосся висохнуть швидше.
    3. 3 Нахиліться вниз і накиньте ззаду на голову рушник. Переконайтеся в тому, що все ваше волосся звисають строго вниз. При необхідності прочешіть їх пальцями, щоб укласти належним чином. Прикладіть рушник горизонтально до задньої частини голови таким чином, щоб край рушники виявився прямо на лінії росту волосся на шиї.
      • Простежте за тим, щоб все волосся звисали в одному напрямку. Так ви зможете акуратно обернути їх рушником. Якщо деякі пасма виявляться скрученими в випадковому напрямку, все може закінчитися безладної зачіскою, коли сушка волосся буде завершена.
    4. 4 Притягну кінці рушника до чола. Зберігаючи похиле положення голови, руками зберіть волосся в рушник і зведіть разом його кінці, щоб вони зустрілися приблизно по центру вашого чола. Все повинно виглядати так, ніби ви зібрали високий кінський хвіст і обернули його рушником.
    5. 5 Скрутіть кінці рушника. Починаючи прямо від чола, скрутіть кінці рушника в одному напрямку. Разом скрученими повинні виявитися обидва кінці рушники і ваше волосся. Коли скрутіть рушник, покладіть його скручений ділянку поверх голови.
      • Чи не скручуйте рушник занадто сильно, щоб не пошкодити локони і зробити їх схильними до ламкості. Щільність скручування повинна бути достатньою лише для того, щоб рушник трималося на вашій голові.
      • Кінець скрученого рушники можна додатково зафіксувати шпилькою для волосся.
    6. 6 Залиште рушник на волоссі на 20-30 хвилин. За зазначений час рушник вбере в себе вологу з ваших локонів. Це дбайливий спосіб сушіння довгого волосся. Коли будете готові, зніміть рушник і покладіть злегка вологе волосся.

    Метод 3 з 3: Укладання підсушених рушником волосся

    1. 1 Використовуйте плоску гребінець з рідкими зубами, щоб розплутати волосся. Ніколи не розчісуйте вологе волосся щіткою, так як нею можна їх обірвати або зробити неслухняними і Пушана. Замість щітки обережно прочешіть волосся плоскою гребінцем з рідкими зубами, починаючи з кінчиків і поступово просуваючись все вище до коріння.
      • Якщо у вас сильно кучеряве або кучеряве волосся, можливо, вам зовсім не буде потрібно їх розчісувати. Розчісування волосся призводить до поділу пасом і збільшує кількість Пушана волосків. Експериментуйте з власним волоссям, щоб визначити найбільш підходящий вам метод їх укладання.
      • Незалежно від типу вашого волосся, їх потрібно розплутати. Навіть якщо ви не хочете використовувати для цього плоску гребінець, скористайтеся хоча б пальцями.
    2. 2 Скористайтеся кондиціонером, що не вимагає змивання або аналогічним засобом. Якщо ваше волосся сильно плутаються, щоб локони було простіше розчесати плоскою гребінцем, можливо, ви захочете додатково їх розгладити за допомогою кондиціонера, що не потребує змивання, гелю і масла.
    3. 3 Покладіть волосся і дайте їм висохнути до кінця природним шляхом. Розділіть волосся проділом в улюбленому вами місці і покладіть їх звичайним для себе чином. Скористайтеся гелем, мусом або спреєм для укладки, щоб підняти волосся, надати їм додатковий обсяг і необхідну текстуру. Дайте волоссю повністю висохнути. Тепер ви готові до виходу в світ.
    4. 4 В особливому випадку завершите укладку феном. Для завершення сушіння волосся після рушники можна скористатися феном і при цьому зберегти пасма гладенькими. Спочатку обробіть волосся термозащитним засобом, щоб максимально захистити їх від термічного впливу. Потім послідовно висушіть всі секції волосся феном із застосуванням круглої щітки, щоб отримати гладенькі пасма.