Як візуально збільшити груди за допомогою пластиру

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 21 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як візуально збільшити груди за допомогою пластиру - Суспільство
Як візуально збільшити груди за допомогою пластиру - Суспільство

Зміст

Невиражена улоговинка на грудях або повна її відсутність часом може служити приводом для засмучення, особливо тоді, коли вас постійно оточують власниці пишних бюстів. Проте за допомогою пластиру без особливих зусиль можна візуально збільшити власні груди. Більш того, зазначені в статті методи допоможуть вам не тільки створити ілюзію об'єму, але також дозволять носити топи, сукні та комбінезони з відкритою спиною.

кроки

Метод 1 з 3: Як створити виражену улоговинку на грудях за допомогою пластиру

  1. 1 Відріжте чотири смужки пластиру. Найкраще взяти широкий медичний пластир. Але також допустимо використовувати спортивний пластир або тканинний скотч. Також часто використовують герметизирующий скотч, але це досить ризиковано для чутливої ​​шкіри. Все смужки пластиру повинні бути трохи вже ширини ваших грудях. Можливо, вам знадобляться всього три смужки, але про всяк випадок приготуйте відразу чотири штуки.
  2. 2 Приклейте половину першої смужки. Почніть наклеювати пластир з зовнішнього краю нижньої сторони лівих грудей. Працюйте правою рукою. Наклейте смужку лише до половини. Розгладьте наклеєний ділянку обома руками, щоб надійно закріпити пластир.
  3. 3 Натягніть поперек грудей і приклейте другу половину смужки. Лівою рукою притримайте кінець пластиру, який вже приклеєний до вашого тіла. Правою рукою сильно натягніть вільний кінець смужки. Звільніть ліву руку і з її допомогою притягну праву грудь максимально близько до лівих грудей. Приклейте вільний кінець пластиру під правою груддю, щоб зафіксувати її.
  4. 4 Аналогічним чином наклейте другу смужку пластиру. Цього разу почніть роботу з правого боку грудей. Слідуючи тим же принципом, наклейте другу смугу наполовину на першу смужку і наполовину вище неї. Стягніть грудей ще сильніше, коли будете обклеювати їх. Це дозволить сильніше підняти бюст для освіти улоговинки.
  5. 5 Скористайтеся третьої смужкою пластиру. Ця смужка пластиру знадобиться лише для фіксації попередніх смужок. Почніть з лівого боку і наклейте перший кінець смуги, виступивши за раніше наклеєний пластир (на шкіру) приблизно на 1 см. Натягніть смужку до правого боку і приклейте. Якщо довжини третьої смужки не вистачить на аналогічний виступ з правого боку, скористайтеся четвертої смужкою пластиру, щоб закінчити фіксацію.
  6. 6 Маленьким шматочком пластиру посередині трохи присборить пластир, який утримує вашу груди. Відріжте невеликий шматочок пластиру не більше 5 см завдовжки. Защипніть середину пластиру, який утримує груди (безпосередньо під улоговинкою). Оберніть маленький шматочок пластиру навколо прісборенного ділянки, щоб зафіксувати його.

Метод 2 з 3: Як використовувати пластир з метою підняти груди і знизити її рухливість

  1. 1 Відріжте шість смужок пластиру по ширині ваших грудях (не більше). Щоб домогтися бажаного ефекту, з пластиру потрібно створити якусь подобу бюстгальтера.Чотири смужки становитимуть його основу, ще дві - грати роль лямок і піднімати груди. Такий спосіб відмінно підходить для того, щоб забезпечити грудей додаткову підтримку для топів з відкритою спиною. Крім того, в даному випадку пластир розташовується на грудях нижче, ніж в попередньому методі, тому цей спосіб також підходить для топів з глибоким вирізом горловини.
  2. 2 Наклейте кінець першої смужки пластиру. Візьміть першу смужку пластиру і приклейте її кінець в нижньому куточку лівих грудей. Розмістіть його горизонтально безпосередньо над ребрами. Добре закріпіть пластир, розправивши його обома руками. Тримайте цей кінець смужки лівою рукою.
  3. 3 Натягніть пластир поперек грудей, щоб приклеїти другу половину смужки. Як тільки переконайтеся в тому, що пластир надійно тримається, звільніть ліву руку і з її допомогою притягну праву грудь до лівої. Коли попереду з'явиться необхідна вам улоговинка, приклейте вільний кінець пластиру під правою груддю.
  4. 4 Наклейте другу смужку пластиру поверх першої. Візьміть другу смужку пластиру і закріпіть її кінець під правою груддю. Стягнувши груди до отримання необхідної улоговинки, натягніть пластир поперек грудей за другий кінець і наклейте його поверх першої смужки пластиру. Щоб на грудях вийшла виражена улоговинка, потрібно досить сильно натягувати пластир.
  5. 5 Підніміть груди лямками з пластиру. Тепер вам необхідно створити лямки. Однак, ці лямки будуть доходити лише до ключиці, а не перекидатися через плечі. Візьміть нову смужку пластиру і вертикально закріпіть її кінець під лівою груддю. Натягніть пластир вгору і приклейте до шкіри аж до ключиці. Зробіть те ж саме з правого боку. Це дозволить підняти груди і візуально збільшити її.
  6. 6 Закріпіть отриману конструкцію за допомогою залишилися смужок пластиру. Використовуйте останні смужки пластиру, щоб все закріпити. Обов'язково перекрийте ними лямки і постарайтеся закрити будь-які просвіти між іншими смужками пластиру. Сильно натягайте пластир, щоб він забезпечував додаткову підтримку грудей.

Метод 3 з 3: Як видалити пластир

  1. 1 Розмочити пластир теплою водою. Щоб послабити клейкі властивості пластиру, корисно буде прийняти ванну або душ. Якщо ванна кімната недоступна або ви просто не бажаєте приймати душ, можна скористатися мокрим рушником. Просто намочіть його теплою водою, ляжте на спину і накиньте рушник на пластир. Так вам буде значно легше відклеїти пластир.
  2. 2 Неквапливо зніміть пластир з шкіри. Коли настане час знімати пластир, зробіть це повільно і обережно. Якщо різко смикнути пластир, можна травмувати шкіру. Навіть якщо ви використовували пластир, спеціально призначений для шкіри (медичний або спортивний), теж не слід поспішати. Знімаючи пластир, притримуйте навколишнє шкіру. Будьте обережні, щоб випадково не розтягнути шкіру.
  3. 3 Скористайтеся дитячим маслом. Якщо у вас не виходить просто так зняти пластир, скористайтеся дитячим маслом. Воно допоможе зменшити клейкі властивості пластиру. Візьміть ватяну кульку і окнуніте його в дитяче масло. Змащуйте маслом кордон скріплення пластиру з шкірою і поступово знімайте його.

Поради

  • Буде простіше, якщо ви підете на допомогу подругу.
  • Постарайтеся не порвати смужки пластиру, інакше результат вийде нерівним.
  • Намагайтеся використовувати пластир, спеціально призначений для шкіри (медичний або спортивний).

попередження

  • Чи не заклеювати соски. Є ймовірність, що ви сильно травмуєте їх, коли будете знімати пластир.
  • Не використовуйте герметизирующий скотч, так як він зроблений з матеріалів, не призначених для шкіри. І навіть якщо ви додатково скористаєтеся дитячою присипкою або чимось ще, на шкірі може виникнути роздратування, яке буде викликати сильний дискомфорт.
  • Чи не обклеювати грудну клітку пластиром по всьому колу.Якщо така пов'язка виявиться занадто тугий, то може утруднити подих.
  • Чи не клейте пластир на травмовану, пошкоджену або обгорілу на сонце шкіру.