Як викликати Криваву Мері

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 4 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Топ 10 Вызовов Кровавой Мэри Снятых На Камеру
Відеоролик: Топ 10 Вызовов Кровавой Мэри Снятых На Камеру

Зміст

Кривава Мері - класична гра-страшилка, суть якої - викликати привид Кривавої Мері, стоячи у ванній кімнаті перед дзеркалом. Все, що вам потрібно для цієї гри - це вільна ванна кімната і свічка. Щоб гра вийшла максимально вражаючою, покличте друзів і зіграйте разом, а потім розкажіть один одному, що ви бачили в дзеркалі. Не забудьте вимкнути світло!

кроки

Метод 1 з 2: Зіграйте в гру

  1. 1 Вирішіть, хто буде викликати привид Кривавої Мері першим. Якщо не буде бажаючих, швиденько розіграйте, хто піде першим. Наприклад, можна підкинути монетку або зіграти в «камінь, ножиці, папір». Той, хто програв перший піде до ванної кімнати.
  2. 2 Коли настане ваша черга, зайдіть у ванну кімнату і вимкніть світло. Закрийте двері, щоб було зовсім темно. Перевірте, чи не зайшов хтось за вами. Викликаючи Криваву Мері, вам потрібно стояти перед дзеркалом одному.
    • Поставте свічку на раковину перед дзеркалом і запаліть її.
    • Немає вільної ванної кімнати? Тоді спробуйте викликати Криваву Мері в звичайній кімнаті, де є дзеркало.
  3. 3 Подивіться в дзеркало і 3 рази скажіть: "Кривава Мері". Чи не закривайте очі, коли вимовляєте ці слова. Говоріть повільно і чітко, щоб Кривава Мері вас почула. Потім дочекайтеся, поки вона з'явиться в дзеркалі.
    • Ніхто не знає точно, але деякі стверджують, що Кривава Мері схожа на страшну стару відьму.
  4. 4 Зробіть три оберти на 360 градусів, якщо Кривава Мері не з'явиться. Обертання допоможуть їй з'явитися в дзеркалі. Після того, як зробите 3 обороту, зупиніться і подивіться в дзеркало, щоб побачити, чи з'явилася в ньому Кривава Мері. Якщо її там все ще немає, спробуйте тричі обернутися навколо себе в іншому напрямку.
  5. 5 Задуйте свічку і вийдіть з ванної кімнати. Розкажіть друзям про те, що бачили в дзеркалі. Потім відправте наступного гравця викликати Криваву Мері!

Метод 2 з 2: Нічна вечірка на честь Кривавої Мері

  1. 1 Запросіть друзів зіграти в Криваву Мері. У вас повинно бути досить спальних місць, щоб ваші друзі могли переночувати. Приготуйте закуски і надіньте страшні прикраси, щоб створити тематичну атмосферу і настрій.
    • Приготуйте печиво, схоже за формою на дзеркало. Можна разом з друзями намалювати на ньому глазур'ю то, що ви побачили в дзеркалі.
    • Повісьте на стіні чорну скатертину і напишіть на ній червоною фарбою: «Кривава Мері».
  2. 2 Прочитайте легенду про Кривавої Мері. У пошуковий рядок введіть запит «легенди для гри Кривава Мері» (без лапок) або заздалегідь знайдіть книгу з цією легендою в бібліотеці. Прочитайте цю історію вголос всім друзям, перш ніж приступати до гри. Ніхто не знає напевно, але багато хто думає, що Кривава Мері - це привид сумнозвісної Королеви Марії I.
  3. 3 Подивіться тематичні фільми про Криваву Мері. Знайдіть документальні фільми про Кривавої Мері або фільми, в яких згадується ця тема. Перш ніж грати в цю гру, подивіться такий фільм разом з друзями при вимкненому світлі.
    • Щоб дізнатися про Королеві Марії, подивіться фільм «Страшні казки. Кривава Мері".
    • Подивіться страшний фільм «Кендімен», в якому піднімається тематика гри в Криваву Мері.
  4. 4 Після гри в Криваву Мері заплануйте щось легке і веселе. Виберіть смішну настільну гру або комедійний фільм, щоб подивитися його всім разом. Після гри ви з друзями, швидше за все, трохи злякалися, а такі кумедні веселі заняття допоможуть вам розслабитися.

Що вам знадобиться

  • свічка
  • Запальничка або сірники
  • Люстерко