Як зустрічатися з хлопцем низького зросту, будучи високою дівчиною

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 25 Лютий 2021
Дата Оновлення: 2 Липня 2024
Anonim
Як зустрічатися з хлопцем низького зросту, будучи високою дівчиною - Суспільство
Як зустрічатися з хлопцем низького зросту, будучи високою дівчиною - Суспільство

Зміст

Деяким дівчатам може бути трохи некомфортно зустрічатися з хлопцем, який нижче ростом. Якщо це відноситься до вас, можливо, вам потрібно вивчити свої пріоритети щодо побачень з хлопцем низького зросту. Також вам необхідно сконцентруватися на тому, що вам в ньому подобається (його характер або зовнішність), а не на тому, що може не подобатися (його зростання).

кроки

Метод 1 з 3: Ходимо на побачення на ранніх етапах

  1. 1 Ігноруйте фільтр по зростанню. Намагаючись знайомитися в інтернеті, не Відсортовуються анкети хлопців по зростанню. Так ви можете втратити когось, хто міг би ідеально вам підійти. І все через різницю в якихось кілька сантиметрів! Взагалі не варто спеціально вказувати бажаний зростання в своєму профілі, так як це може відштовхнути від вас деяких людей.
    • Так, якщо ви згадали зростання або написали "Тільки високі хлопці!", Багато представників сильної статі подумають, що ви не захочете зустрічатися з ними, і перейдуть до анкет інших дівчат.А це можуть бути по-справжньому відмінні хлопці.
    • Те ж саме стосується і реальному житті. Не ігноруйте хлопця, який заводить з вами бесіду, тільки тому, що він на сантиметр-другий нижче вас.
  2. 2 Розберіться зі своїми комплексами. Інакше кажучи, багато жінок думають, що їм потрібен високий хлопець тому, що їх турбує розмір власного тіла. Поруч з високим хлопцем вони відчувають себе менше, а, отже, жіночні. Однак ваше самовідчуття не повинно грунтуватися на тому, як ваше тіло співвідноситься з тілом хлопця. Щоб відчути себе впевнено в стосунках з хлопцем низького зросту, вам потрібно полюбити своє тіло.
    • Для початку подумайте, чому вам складно бути з хлопцем, який нижче вас. Поруч з ним ви відчуваєте себе занадто великий? Ви соромитеся бути вище? Виділіть трохи часу, щоб розібратися зі своїми почуттями.
    • Спробуйте змінити манеру свого мислення. Бути нижче хлопця - не означає бути більш жіночною. Так само як бути вище хлопця - не означає бути гігантом. Вам вирішувати, відчувати себе жіночною (якщо ви цього хочете) чи ні.
    • Проведіть трохи часу перед дзеркалом, щоб самоствердитися. Можна сказати: "Мені подобаються мої м'які хвилясті пасма". Підвищуючи впевненість в собі таким способом, ви зможете подолати деякі комплекси.
  3. 3 На побаченні ведіть себе невимушено. Якщо ви йдете на перше побачення з хлопцем, який нижче вас, можливо, вам не варто надягати високі каблуки. Це не означає, що ви повинні сутулитися: ваш зріст - це ваш зріст. Однак не варто привертати увагу до різниці в зрості, додаючи собі кілька сантиметрів. Також намагайтеся утриматися від будь-яких коментарів щодо цієї різниці, якщо тільки він сам не піднесе це у вигляді жарту.
  4. 4 Чи не відпускайте жарти з приводу його зростання. Так само як і вам, можливо, не подобаються жарти про вашому високому зростанні, його можуть дратувати коментарі з приводу його низькорослості. Намагайтеся стримувати уїдливі зауваження, особливо якщо це ваше перше побачення.
  5. 5 Працюйте над своїми упередженнями. Якщо ви в основному зустрічалися з хлопцями, які вище вас, ймовірно, вам буде потрібно якийсь час, щоб звикнути до зворотним. Але це нормально. Ви навіть можете зустрічатися з іншими хлопцями, поки намагаєтеся пристосуватися - звичайно, за умови, що ви обидва згодні на вільні стосунки. Дайте собі необхідний час, щоб дізнатися хлопця і звикнути до його зростання.
    • Нагадайте собі, що його низький зріст не забирає у нього мужності, а ваш високий зріст не забирає у вас жіночності.

Метод 2 з 3: Концентруємося на позитивних речах

  1. 1 Сконцентруйтеся на тому, що вам в ньому подобається. Якщо вас турбує різниця в зрості, це означає, що ви в якійсь мірі приділяєте більше уваги зовнішній оболонці. Замість цього подумайте, ніж він привабливий як людина. Це може бути його чарівність, дотепність, інтелект або вміння співпереживати. Не можна побудувати відносини навколо тільки одного зростання, відносини будуються на особистих якостях.
  2. 2 Зверніть увагу, наскільки просто вам його цілувати. Якщо у вас був хлопець значно вище вас, значить, вам потрібно було по-справжньому тягнутися, щоб його поцілувати. З хлопцем нижче ви, швидше за все, будете ближче по зростанню, і цілуватися буде простіше. Зверніть на це увагу, коли будете бажати йому спокійної ночі, і оціните той факт, що можете поцілувати його, не напружуючи м'язи.
  3. 3 Подивіться на факти. Зростання дійсно відкриває багато дверей в житті, тому невисоким хлопцям доводиться більше намагатися, щоб досягти успіху. І це може виявитися плюсом, так як дослідження показали, що хлопці невисокого зросту зазвичай виконують більше роботи по дому, ніж високі.
  4. 4 Оцініть те, як це додає плюсів вашому зростанню. Спочатку вам може бути ніяково від того, що ви вище хлопця, але спробуйте поглянути на це з іншого боку.Наприклад, багато моделей вище своїх партнерів, так що, стоячи поруч з низьким хлопцем, ви швидше за виглядатимете як модель, а не як нескладна каланча.
  5. 5 Подивіться на інші щасливі пари. Звичайно, пари "низький хлопець - висока дівчина" зустрічаються не так часто, як зворотне сполучення (низька дівчина - високий хлопець), але в світі можна знайти безліч щасливих пар приблизно з такими ж параметрами, як у вас і вашого партнера. Спостерігаючи за декількома такими парами (це можуть бути ваші знайомі, випадкові зустрічні або навіть знаменитості), швидше за все, ви перестанете хвилюватися через різницю в зрості. Адже їх більше турбує любов один до одного.

Метод 3 з 3: Розбираємося з різницею у віці

  1. 1 Скажіть собі, що ви не дозволите іншим критикувати ваш зріст. Таким чином, якщо ви намагаєтеся знайомитися з хлопцями або зустрічаєтеся з людиною нижче вас, не потрібно думати, що ви повинні приховувати своє зростання. Багато людей вважають впевненість в собі сексуальної рисою, так що не намагайтеся згинатися або сутулитися, щоб не виглядати так, ніби ви соромитеся цього. Краще тримайте спину прямо, дивіться людям в очі і засліплюйте їх широкою посмішкою.
    • Звичайно, зустрічаючись з кимось, у вас може виникнути бажання трохи зрівняти різницю в зрості, але це залежить тільки від вас.
  2. 2 Відмовтеся від каблуків. Якщо ви не хочете привертати уваги до різниці в зрості, можна більшу частину часу носити взуття на плоскій підошві, а не на підборах. Як бонус ваші ноги, швидше за все, будуть хворіти набагато рідше! Якщо ви хочете носити підбори, вибирайте висоту поменше, а не 10-12 сантиметрів.
  3. 3 Тренуйте "нахил". Один із способів зрівняти різницю в зрості, особливо якщо ви йдете на підборах, - трохи нахилятися в бік, випинаючи стегно. Природно, вам потрібно щось, на що можна спиратися. Наприклад, на вашого хлопця. Не потрібно горбиться. Потрібно виглядати невимушено, намагаючись трохи згладити різницю між вами.