Як зламати Windows

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 8 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как стать хакером | Командная строка Windows
Відеоролик: Как стать хакером | Командная строка Windows

Зміст

Якщо вам потрібна інформація по злому системи Windows, читайте цю статтю. Звичайно, ця інформація надається нами виключно в навчальних цілях.

кроки

Метод 1 з 2: З меню екрану вітання

  1. 1 Коли комп'ютер включається, утримуйте клавішу F8 перед тим, як з'явиться екран Windows. З'явиться меню з декількома опціями.Хороший вибір це "Safe Mode with Command Prompt" або "Безпечний режим з командним рядком». Виберіть, що хочете.
  2. 2 Ідіть вниз меню і виберіть "All Files" або "Все файли».
  3. 3 Відкрийте Notepad і натисніть "save as" або "зберегти як". Виберіть «все тіпи0 файлів» з меню. Назвіть свій файл: "123.bat:".
  4. 4 Відкрийте директорію, куди ви зберегли файл і відкрийте його. Відкриється командний рядок.
  5. 5 Якщо комп'ютер заблокував Notepad, ви можете використовувати edit. Доступ до нього можна отримати через командний рядок або command.com, а потім увівши edit. Також, можна використовувати Microsoft Office.
  6. 6 У командному рядку дійте на свій розсуд. Ось так можна додати або видалити обліковий запис користувача:
    • Додати обліковий запис: C:> net user ім'я користувача / add
    • Змінити пароль в обліковому записі: C:> net user ім'я користувача * потім ввести новий пароль. Якщо ви натиснете enter не ввівши пароль, пароль буде скинутий.
    • Видалити обліковий запис: C:> net local group Administrators # # Ще можна відкрити notepad, (якщо він не заблокований) і ввести "command.com". Потім натиснути File-> Save As або Файл - Зберегти як. Потім ім'я користувача / ADD

Метод 2 з 2: З диска Windows 7

  1. 1 Завантажте систему з диска Windows 7 CD.
  2. 2 Натисніть Далі або Next.
  3. 3 Виберіть «Відновити систему» ​​або «Repair your computer".
  4. 4 Натисніть Далі або Next у вікні відновлення системи System Recovery.
  5. 5 Виберіть Командний рядок.
  6. 6 У командному рядку скопіюйте файл Seth на диск C. Введіть цю команду: "C: windows system32 Seth.exe c:" (without quotation marks).
  7. 7 Замініть Seth.exe на cmd.exe при введенні команди і введіть "yes" щоб замінити файл: "C: windows system32 cmd.exe c: windows syetem32 Seth.exe" (без лапок).
  8. 8 Введіть "exit" щоб перезавантажити Windows.
  9. 9 Натисніть shift 5 разів, один за іншим, коли з'явиться екран з обліковим записом користувача. З'явиться вікно залипання клавіш, натисніть Так.
  10. 10 У командному рядку введіть "net user," "user name" (ім'я користувача) і "password" (пароль). Наприклад: net user administrator 123

Поради

  • Не робіть нічого з чужим комп'ютером без їх дозволу. Ця стаття написана в навчальних цілях, а також для випадків, коли користувачі забувають власний пароль і не можуть користуватися системою. Навіть не беріться за злом паролів системи, якщо ви зовсім не орієнтуєтеся в командах DOS.

попередження

  • Не потрібно робити цього зі шкільними або робочими комп'ютерами. Ви можете потрапити в великі неприємності, в тому числі і з законом. Тим більше, якщо ви поняття не маєте, що ви робите.
  • Вас можуть навіть посадити до в'язниці за спробу злому чужого комп'ютера.
  • Робити все це на чужому комп'ютері (який вам не належить, або без згоди власника) незаконно.