Як заговорити з дівчиною, яку хочете запросити на побачення

Автор: Gregory Harris
Дата Створення: 10 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
5 Фраз Которые Спасут Свидание если не о чем говорить
Відеоролик: 5 Фраз Которые Спасут Свидание если не о чем говорить

Зміст

Розмовляти з дівчатами непросто, особливо в разі симпатії. Найважливіше - просто почати бесіду. Щоденні діалоги допоможуть вам зблизитися, дізнатися інтереси і переваги дівчини.

кроки

Метод 1 з 3: Як почати розмову

  1. 1 Перестаньте боятися. Позбутися від почуття страху найскладніше, але запам'ятайте наступне:
    • всі люди однакові, всі ми хвилюємося і всі ми просто люди;
    • більшість дівчат не стануть грубити або ображати вас, якщо не захочуть розмовляти з вами;
    • краще заговорити з дівчиною і знати напевно, ніж сумніватися і гадати.
  2. 2 Зверніться до дівчини. Знайдіть невимушений привід представитися. Якщо ви ще не знайомі, цього цілком достатньо. Коли дівчина буде розмовляти з подругою, просто прислухайтеся до розмови (але не шпіоньте за ними!), А потім зробіть доречний коментар на кшталт: «Клас, тобі теж подобаються фільми про Гаррі Поттера!» Якщо дівчина одна, поділіться своїм спостереженням про її вбранні, книзі або уроці, якщо ви однокласники. Потім почніть розмову!
    • Якщо ви вже спілкувалися раніше і дівчина вас знає, то ситуація спрощується. В іншому випадку не забудьте представитися і почніть розмову.
    РАДА СПЕЦІАЛІСТА

    John Keegan


    Коуч по знайомствам Джон Кіган - коуч по знайомствам і мотиваційний оратор з Нью-Йорка. Керує консультаційною компанією The Awakened Lifestyle, де використовує свої знання про побаченнях, соціальну динаміку і механізмах привабливості, щоб допомогти людям знайти свою любов. Вчить людей і проводить майстер-класи з знайомствам по всьому світу, від Лос-Анджелеса до Лондона і від Ріо-де-Жанейро до Праги. Про його роботу писали в The New York Times, Humans of New York і Men's Health.

    John Keegan
    Коуч по знайомствам

    Назвіться і говорите так, ніби ви вже знайомі. Наприклад, поверніться до дівчини в черзі в їдальні і запитайте, що вона вважає за краще брати на обід. Підійдіть до неї в супермаркеті і почніть розмову про фруктах, які вона вибирає.

  3. 3 Почніть світську бесіду! Це вірний спосіб оцінити бажання дівчини підтримувати розмову. Досить заговорити про погоду, домашнє завдання або шкільному заході. Залежно від реакції і багатослівність відповіді ви зможете зрозуміти, наскільки ви цікаві дівчині.
    • Наприклад, якщо ваша шкільна команда з футболу виграла чемпіонат району, то запитайте: «Ти вчора була на фіналі?» Таке питання може послужити початком відмінною бесіди. Якщо вона відповість, що не дивилася матч, то не потрібно переказувати подробиці гри. В даному випадку краще перевести акцент бесіди на дівчину і запитати, який вид спорту їй цікавий.
  4. 4 Якщо на уроках ви сидите разом або за сусідніми партами, говорите жартівливі зауваження - не голосно, але так щоб їх можна було розібрати. Наприклад, коли вчитель роздає письмові завдання, можна сказати: «Ого, мені вже страшно. Це ж доведеться стільки писати ». Говоріть досить голосно, щоб дівчина розчула. Якщо вона відповість на вашу репліку, то ви потрапили в ціль! Це означає, що вона вас слухала. В іншому випадку може виявитися, що ви говорили занадто тихо і вона нічого не почула або здивувалася, що ви звернулися до неї. Продовжуйте спроби, і рано чи пізно вона вам відповість.

Метод 2 з 3: Як подружитися з дівчиною

  1. 1 Регулярно спілкуйтеся. Обговорюйте симпатії і антипатії дівчата. Для початку просто спілкуйтеся з нею. Задавайте питання про братів, сестер і різних дрібницях. Наприклад: «Як поживають Катя і Льоша?» - або: «Ця спідниця підкреслює колір твоїх очей». Дівчатам подобається, коли хлопці пам'ятають і помічають різні дрібниці.
    • Намагайтеся знайти спільні інтереси на кшталт улюблених груп або команди. Так у вас з'являться теми для обговорення.
    • Якщо ви вчитеся разом, підходите і вітайтеся з дівчиною на перервах після розмов на заняттях.Надавайте різні люб'язності - притримайте двері або підкажіть, що у дівчини розв'язався шнурок, щоб справити на неї приємне враження.
    • Не намагайтеся постійно догоджати дівчині, інакше така поведінка буде здаватися їй дивним.
  2. 2 Стати друзями. Багато хлопців вважають за краще відразу переходити до справи, але краще за все почати з дружби, якщо ви налаштовані серйозно. Якщо поспішити із запрошенням на побачення, то вона може відповісти відмовою, оскільки ще нічого не знає про вас.
  3. 3 Обмінюйтеся повідомленнями. Почніть листуватися з дівчиною. Дівчатам, як правило, подобається багато спілкуватися. Якщо ви спілкуєтеся вже деякий час і вважаєте, що стали приятелями, то можна запитати, чи подобається дівчині хтось. Якщо вона не здасть запитання у відповідь, то майже напевно їй подобається інший хлопець. Також намагайтеся листуватися ввечері, адже це подвійно мило!
  4. 4 Переконайтеся, що ви підходите один одному. У вас є спільні інтереси? Ви з нею приблизно одного віку? Якщо ви хочете зустрічатися з дівчиною, то важливо переконатися, що вам буде цікаво проводити час разом. Люди часто схильні будувати нереальні фантазії, але тверезо оцінити ситуацію не завжди просто. Запитуйте, що рухає рішеннями дівчата. Такі бесіди допоможуть вам зблизитися.
  5. 5 Пропонуйте провести час в компанії. Запросіть дівчину і компанію ваших друзів в кіно або в розважальний центр. Якщо вам буде комфортно в одній компанії, пізніше можна буде запросити дівчину і друзів до себе додому. Компанія завжди дозволяє послабити почуття незручності.
    • Не потрібно планувати подія тільки навколо вашої зустрічі з дівчиною, а потім запрошувати друзів. Краще організувати захід з друзями і запропонувати дівчині приєднатися до вас. Так вам буде простіше пережити відмову і не буде потрібно нічого скасовувати.
    • Ваше запрошення має бути захоплюючим і не створювати зайвого напруження. Не потрібно дивитися в підлогу і нерозбірливо питати, ніж вона зайнята на цих вихідних.
  6. 6 Переконайтеся, що у дівчини немає хлопця. Якщо вона вже зустрічається з кимось, завжди поважайте чужі відносини. Якщо дівчині подобається хтось інший, можна спробувати домогтися її розташування, але не потрібно будувати великі надії.
  7. 7 Зберігайте спокій, але не вдавайте, що дівчина вам не цікава. Якщо ви почнете проводити багато часу разом, люди будуть обговорювати вас і цікавитися характером ваших відносин. У разі питань відповідайте: «Нам цікаво спілкуватися», - і: «Нам завжди весело разом». Ніколи не кажіть: «Ми просто друзі», інакше можна зробити неправильне враження на дівчину.
  8. 8 Запрошуйте дівчину на зустрічі без сторонніх. Запропонуйте як-небудь зустрітися удвох і переконайтеся, що запрошення не схоже на побачення. Поступово запрошуйте на загальні зустрічі все менше друзів, щоб одного разу можна було сказати: «Може, зустрінемося на цих вихідних?» У разі ввічливої ​​відмови не поспішайте здаватися. Напевно їй поки некомфортно залишатися з вами наодинці, але через деякий час вона може погодитися. Можна пояснити, що це буде не побачення, а ви підете в кіно або в басейн як друзі.

Метод 3 з 3: Як запросити дівчину на побачення

  1. 1 Постарайтеся запрошувати дівчину в комфортній обстановці. Виберіть спокійне місце без великої кількості сторонніх. В такий момент важливо розслабитися і відчувати впевненість. Чим комфортніше вам, тим простіше буде розслабитися і запросити дівчину на побачення.
    • Переконайтеся, що дівчина в гарному настрої. В іншому випадку краще почекати.
    • Бажано запрошувати дівчину при особистій зустрічі. Це більш складно і хвилююче, ніж в повідомленні, але ймовірність успіху і можливість оцінити відповідь дівчата значно зросте.
  2. 2 Зрозумійте, що для запрошення не потрібен великий романтичний жест. Фільми та серіали вже привчили нас, що багатозначне і масштабна подія - це єдина можливість отримати згоду. Насправді це дуже далеко від реальності.Просто відведіть дівчину в сторону на роботі або в школі, дочекайтеся її біля виходу або запросіть, коли будете разом їхати додому в автобусі. Важливо не місце, а ваші слова.
  3. 3 Продумайте свої слова, якщо ви хвилюєтеся. Не потрібно занадто докладно репетирувати бесіду, так як неможливо передбачити відповідь дівчата, але потренируйтесь висловлювати свою думку коротко і без напруги. Пари пропозицій цілком достатньо. приклади:
    • «З тобою завжди цікаво і я хотів би запросити тебе на побачення».
    • «Ти погодишся піти зі мною на побачення на цих вихідних?»
    • «Давай як-небудь повечеряємо разом, тільки ми вдвох?»
    • «Мені дуже подобається спілкуватися з тобою і хотілося б перейти на новий рівень відносин».
  4. 4 Обміркуйте конкретну дату. В крайньому випадку будьте готові запропонувати один-два дня, які вам підходять. Конкретна пропозиція допоможе точніше оцінити відповідь. Якщо дівчина хоче піти на побачення, то озвучте свою пропозицію:
    • «Дуже добре! Як щодо вечері в середу? » - або: «У суботу в буде цікавий спектакль о 20:00. Може, сходимо? »
    • Підготуйте запасну дату на випадок, якщо дівчина зайнята, або запитаєте, коли їй зручно.
  5. 5 Наберіться мужності і запросіть дівчину, навіть якщо вам ніяково. Зрештою вам потрібно лише вимовити кілька простих слів. Це нелегко, але іншого виходу немає. Говоріть коротко і по справі. «Ти мені дуже подобаєшся, і я хотів би запросити тебе на побачення». Цього цілком достатньо. Не забувайте, чому ви зважилися на цю розмову. Будь-яка відповідь краще здогадок і припущень. [[Image: Lose-Your-Virginity-Without-Pain- (Girls) -Step-3.webp | center]
    • Долічіть до трьох і запросіть дівчину.
    • Не кажіть занадто довго до запрошення. Привітайтеся, запитаєте про справи і переходите до суті. Чим довше очікування, тим слабкіше ваша рішучість.
    • Якщо ви вирішили, що хочете запросити дівчину, то не відкладайте запрошення.
  6. 6 Говоріть щиро. Якщо вона відмовить вам через легкої первісної незручності, то чи варто зустрічатися з такою дівчиною? Просто залишайтеся собою і запросіть дівчину всупереч страхам, хвилювання, незручності і занепокоєння. Придумайте, як сформулювати цю думку.
    • «Я трохи хвилююся, але ...».
    • «Це може прозвучати ніяково, але я хочу зізнатися в своїх почуттях».
  7. 7 Розслабтеся і не поспішайте. Етап «побачень» вимагає не менше часу, ніж етап «дружби». Не поспішайте зв'язувати себе зобов'язаннями.

Поради

  • Не намагайтеся зрозуміти почуття дівчини напевно, інакше вона може втратити інтерес до вас.
  • Невеликий рада: якщо запросити на побачення 100 різних дівчат і тільки остання відповість вам згодою, то попередні 99 відмов більше не матимуть ніякого значення. Краще ризикнути, ніж все життя губитися в здогадах.
  • Розсмішіть дівчину. Вони цінують в хлопцях почуття гумору.
  • Не поспішайте, інакше дівчина може розгубитися, особливо якщо ви ледве знайомі.
  • Заслужите довіру дівчини.
  • Напишіть милу записку! Всупереч поширеній думці дівчині буде дуже приємно.
  • Покажіть дівчині, що вона особлива, а не одна з безлічі ваших друзів.
  • Показуйте свої кращі якості, щоб дівчина захотіла відповісти вам згодою.
  • Уважайте часті погляди дівчата, інтерес до вашим захопленням, спокійне ставлення до легких дотиків. Якщо наблизитися до неї, вона може сором'язливо віддалитися від вас або зробити крок назустріч. Все це ознаки симпатії.
  • Признавайтесь в любові в тому випадку, якщо ви щасливі разом.

попередження

  • Будьте готові до відмови, але не дозволяйте такої думки зупинити вас.
  • Не вдавайте іншою людиною. Якщо дівчина підходить вам, ви сподобаєтеся їй таким, яким ви є, але така рада не має цінності, якщо вас цікавить тільки секс.
  • «Не судіть книгу по обкладинці». Не дозволяйте зовнішності обдурити вас. Важливо дізнатися людини до початку відносин.