Як запустити гри для PS3 на PS4

Автор: Bobbie Johnson
Дата Створення: 1 Квітень 2021
Дата Оновлення: 26 Червень 2024
Anonim
Как играть в игры от PS3 на PS4
Відеоролик: Как играть в игры от PS3 на PS4

Зміст

Оскільки PlayStation 4 (PS4) не володіє зворотною сумісністю, власники ігор для PlayStation 3 (PS3) не можуть вставити PS3 диски в консоль PS4 або запустити на PS4 викачані з PlayStation Network гри для PS3. Проте, завдяки передплаті на PlayStation Now користувачі можуть отримати доступ до більш ніж сотні ігор для PS3 на PS4.

кроки

Частина 1 з 3: Підготовка до активації PlayStation Now

  1. 1 Якщо ви все ще не є зареєстрованим користувачем в сервісі Sony Entertainment Network, зробіть це. Реєстрація облікового запису абсолютно безкоштовна і необхідна для активації PlayStation Now.
    • Відкрийте сайт PlayStation Store, перейшовши за адресою: https://store.playstation.com/ru-ru/home/games і натисніть на «Створити обліковий запис», щоб зареєструвати безкоштовний обліковий запис в Sony Entertainment Network.
  2. 2 Швидкість вашого інтернет-з'єднання повинна бути не менше 5 мегабіт в секунду (Мбіт / с). Для використання PlayStation Now вам буде потрібно швидке і стійке підключення до інтернету.
    • При необхідності зверніться до свого інтернет-провайдера, щоб вибрати інший тарифний план.
  3. 3 Купіть бездротової контролер DualShock 3 або DualShock 4. Контролери - це пристрої введення, що дозволяють грати в ігри для PS3 на консолі PS4 через PlayStation Now.
  4. 4Увімкніть консоль PS4 і виберіть «Мережа».
  5. 5 Виберіть «Установити з'єднання з Інтернетом», а потім виберіть тип підключення до інтернету. Щоб з'єднання з PlayStation Now було стійким, Sony рекомендує використовувати дротове з'єднання.
  6. 6 Дотримуйтесь інструкцій на екрані, щоб підключити PS4 до інтернету. Якщо ви використовуєте бездротове з'єднання, вас попросять ввести дані для підключення до бездротової мережі. Якщо ви використовуєте дротове з'єднання, підключіть PS4 до інтернет-маршрутизатора за допомогою кабелю Ethernet. Тепер все готово до оформлення передплати на PlayStation Now.

Частина 2 з 3: Підключення до PlayStation Now

  1. 1 Поверніться до головного меню на PS4 і відкрийте PlayStation Store. Тут можна купити і оформити підписку на PlayStation Now.
  2. 2 Скачайте на консоль додаток «Підписка на PS Now». Воно дозволить вам управляти підпискою PlayStation Now і іграми.
  3. 3 Виберіть підписку з наданих опцій. Оформіть безкоштовний семиденний пробний період PlayStation Now і по його закінченні заплатите 339 рублів, для отримання дозволу на три місяці, заплативши 749 рублів, або оформите 12-місячну підписку за 2399 рублів.
  4. 4 Дотримуйтесь інструкцій на екрані, щоб завершити оформлення передплати на PlayStation Now. З цього моменту PS Now буде доступний з браузера контенту.
  5. 5 Відкрийте браузер і запустіть PS Now. Тепер для вас буде доступно більше 100 ігор для PS3, в які можна пограти на PS4.

Частина 3 з 3: Пошук і рішення проблем

  1. 1 Перейдіть на дротове з'єднання, якщо PlayStation Now не вдається підключитися за допомогою бездротової технології. Щоб досягти найкращих результатів при використанні PlayStation Now, Sony рекомендує використовувати дротове з'єднання через кабель Ethernet.
  2. 2 Якщо при використанні PlayStation Now з'єднання буде нестійким, спробуйте призупинити або зовсім скасувати всі великі завантаження і інші запущені потокові служби. Паралельно запущені завантаження і потокові служби можуть вплинути на роботу PlayStation Now.
  3. 3 Перевірте підключення до інтернету на своєму PS4, якщо PlayStation Now як і раніше не буде завантажуватися і працювати належним чином. Так ви переконаєтеся, що мережа відповідає вимогам по пропускній здатності.
    • Увімкніть PS4 і виберіть «Мережа».
    • Виберіть «Перевірити підключення до Інтернету», потім зверніть увагу на видиму швидкість в поле «Швидкість з'єднання». Переконайтеся, що швидкість інтернет-з'єднання становить 5 Мбіт / с або більше.