Як запустити неподатливий сорняковие триммер за допомогою наконечника і невеликої кількості газу

Автор: Carl Weaver
Дата Створення: 23 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Як запустити неподатливий сорняковие триммер за допомогою наконечника і невеликої кількості газу - Суспільство
Як запустити неподатливий сорняковие триммер за допомогою наконечника і невеликої кількості газу - Суспільство

Зміст

Сорняковие тримери можуть проблематично запускатися, і коли вони починають старіти, іноді їм потрібно трохи допомогти, додавши невелику кількість газу в головку блоку циліндрів. Деякі люди використовують пускову рідина для цього, але можна використовувати невелику кількість газу, як написано в цій статті.

кроки

  1. 1 Переконайтеся, що газовий балон в триммерами сповнений, перш ніж запускати його, якщо він не працює належним чином. Виконайте швидку перевірку, щоб заспокоїти себе.
  2. 2 Зніміть свічку запалювання гайковим ключем.
  3. 3 Перевірте обід нижче місця свічки запалювання в разі накопичення вуглецевих відкладень. Обід повинен бути срібним, чи не чорним, Також на ньому не повинно бути ніяких відкладень. Якщо обід брудний - необхідно його почистити, соскребите наліт сталевою щіткою або можна скористатися невеликою плоскою викруткою. Будьте обережні, щоб не зламати білий керамічний ізолятор.
  4. 4 Спочатку переконайтеся, що ви перебуваєте далеко від будь-якого газу, а потім нагрійте свічку запалювання на ободі бутанової запальничкою.
  5. 5 Заповніть наконечник газом і покладіть його в камеру, потім помістіть свічку запалювання на місце і затягніть її.
  6. 6 Увімкніть дросель, натисніть на вмикач три рази, роблячи паузу 4 секунди між кожним натисканням.
  7. 7 Потягніть кілька разів пусковий трос, поки не почуєте, як заробив двигун. Слід збільшувати швидкість потроху, потім зупинитися, так як дросель все ще включений.
  8. 8 Потягніть трос знову кілька разів і двигун повинен запуститися.
    • Якщо двигун не запускається, замініть свічку запалювання на нову, так як саме в ній може бути проблема. (На свічці запалювання вибитий номер, тому запишіть його перед походом в магазин).
  9. 9 Якщо двигун як і раніше не запускається, причиною може бути забруднення вуглецевими відкладеннями, і для цього вам знадобиться очищувач для карбюратора.
  10. 10 Очистіть карбюратор. Для очищення карбюратора, зніміть кришку і збризніть струменем очищувача на форсунки, переконайтеся, що вони чисті і без засмічень.
    • Потім зніміть основну заглушку з лінії і збризніть очищувачем, щоб вони вилетіли в трубу, де кріпилася кришка, і замініть заглушку.
    • Кілька разів натисніть на очищувач, щоб він прямо по лінії потрапив в карбюратор.
    • Повторіть цю процедуру кілька разів.
  11. 11 Перевірте пламегасітельний завісу свічки запалювання, який також може бути засміченим. Цей завісу запобігає виходу гарячих частинок глушника, які можуть призвести до виникнення пожежі. Якщо він сильно забруднений, зніміть його і очистіть металевою щіткою або шматком дерева, потім помістіть його на місце.
  12. 12 Якщо триммер все одно не включається, він може бути забитий, і вам, можливо, знадобитися новий карбюратор. Також зверніть увагу, після подачі кількох крапель газу в циліндр і заміни свічки запалювання, він може запускатися потроху, але не працювати. Якщо таке відбувається, це може означати, що карбюратор засмічений, і тому газ не доходить від карбюратора в циліндр, і єдине, що можна зробити - це дати йому попрацювати деякий час, може виявитися, що ви помістили мало газу в циліндр. Якщо триммер не працює взагалі, це, як правило, тому, що свічка запалювання, або зіпсувалася або забруднена.
  13. 13 Завжди спускайте весь газ з триммера, а також у всіх газоиспользующих обладнанні після закінчення сезону. Натисніть кілька разів на лампу, змушуючи надлишок газу запустити карбюратор, а потім кілька разів потягніть пусковий шнур, змушуючи весь газ вийти.Надлишок газу, будучи в карбюраторі за зиму викликає закупорку, тому завжди залишайте його порожнім і чистим, коли тріммер не використовується протягом тривалого періоду.

Поради

  • Замінюйте важкий фільтр в ємності газу в бур'янових тримери. Ці фільтри легко знімати невеликим гачком на кінці проволояних «плічок». Важкий фільтр знаходиться по довжині трубки в бензобаку і дозволяє не досягти дна резервуара незалежно від того, як ви тримаєте триммер. Фільтр може легко засмітиться усіма видами сміття.
  • Сьогоднішній етаноловий бензин є великою проблемою для невеликих двотактних і чотиритактних двигунів, особливо, двигунів які не використовуються щодня або хоча б через день. Етанол відділяється і переходить на дно резервуара. Від нього залишається смолистий залишок або «лак» на частинах карбюратора і паливопроводу. Деякі кажуть, що на сьогоднішній день, це є причиною більшості дрібних проблем з двигуном. Ці невеликі карбюратори мають маленькі паливопроводу, голчасті форсунки, занавесние фільтри і отвори, які можуть бути засмічені або частково засмічені від найдрібніших домішок.
  • Щоб запобігти цій проблемі в своїх двигунах, використовуйте добавки до бензину, перш чим заповнити будь-які резервуари газу маленького двигуна. Деякі добавки дозволять запобігти проблемам; деякі допоможуть видалити лак і смолисті виділення. Ці добавки недорогі і безпечні.
  • Крім того, відмовтеся від всіх старих металевих каністр. Вони, як правило, іржавіють всередині через рік або два, і частинки іржі будуть забивати фільтри і форсунки.

Що вам знадобиться

  • свічковий ключ
  • Тример
  • Накінечник
  • газ