Як заробити гроші в Інтернеті, не створюючи сайт

Автор: Eric Farmer
Дата Створення: 5 Березень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
ЗАРАБОТАЙ 500$ СКАЧИВАЯ GOOGLE КАРТИНКИ. Как Заработать в Интернете без Вложений
Відеоролик: ЗАРАБОТАЙ 500$ СКАЧИВАЯ GOOGLE КАРТИНКИ. Как Заработать в Интернете без Вложений

Зміст

Створення веб-сайту та залучення на нього трафіку для отримання грошей на рекламі - один з перевірених способів заробітку онлайн. Але якщо ви не хочете возитися зі створенням сайту, то є й інші способи заробити гроші онлайн. У цій статті ми розповімо вам про декілька найбільш поширених способах заробітку в інтернеті без створення сайту.

кроки

Метод 1 з 4: Продаж своєї праці

  1. 1 Викладав через інтернет. Якщо ви володієте певними знаннями і навичками, то можете записувати онлайн-уроки і продавати їх через веб-сайти, а інші користувачі будуть платити за їх перегляд. Також вчителі можуть брати участь в форумах і допомагати студентам розібратися з найбільш складним матеріалом. Так, ви зможете не тільки ділитися своїми навичками і знаннями з іншими людьми, але і мати досить постійний дохід, особливо якщо у вас багато постійних учнів.
  2. 2 Продавайте свої роботи через інтернет. Багато людей люблять купувати незвичайні і унікальні речі ручної роботи. Такі інтернет-магазини, як Etsy дозволяють креативним людям і майстрам заробляти гроші на продажу своїх робіт. Постарайтеся запропонувати щось незвичайне і унікальне, щоб ваш товар відрізнявся від того, що пропонують інші майстри.
  3. 3 Продавайте свої вміння. Існує безліч сайтів, що зв'язують досвідчених фахівців з тими, хто потребує їхніх послуг. Якщо ви графічний дизайнер, юрист, перекладач або фахівець в іншій області, ви напевно зможете знайти кого-то, хто готовий заплатити за ваші послуги. Пошукайте в інтернеті біржі фрілансу, і перевірте кілька перших результатів.
  4. 4 Напишіть і опублікуйте електронну книгу. Писати книгу непросто і довго, але електронна книга зовсім не обов'язково повинна бути довгою, щоб бути цінною і інформативною. Вам потрібно визначити, що ви знаєте такого, про що хотіли б дізнатися інші, і упорядкувати всю цю інформацію в форматі книги. Звичайно, сам по собі процес написання книги займає час, але завдяки сервісів публікації в інтернеті, опублікувати і продати електронну книгу сьогодні набагато простіше.
    • Вашу електронну книгу можна буде легко опублікувати за допомогою численних сервісів, включаючи сервіси Google, Amazon або Ozon. На таких сайтах вам спочатку знадобиться відправити книгу, і вона буде виставлена ​​на продаж після схвалення. Оскільки книга цифрова, продаж черговий копії не будуть вам нічого коштувати.
    • Крім часу, витраченого на написання і конвертацію електронної книги, вам не доведеться інвестувати кошти заради отримання прибутку. Однак, в середньому прибуток від однієї книги невисока. У цій сфері дуже висока конкуренція, і люди витрачають багато часу на просування своїх книг. Отже, ви можете заробити гроші на написанні книги, але не чекайте великого прибутку.
  5. 5 Створюйте відео на YouTube. YouTube дозволяє творцям відео-контенту заробляти на рекламі в залежності від кількості переглядів. Виплати невеликі, лише близько $ 1 $ 3 (60-120 рублів) за 1000 рекламних переглядів, але чим більше відео ви будете публікувати, і чим більше переглядів вони будуть отримувати, тим більше ви будете заробляти. Додаткова перевага цього способу заробітку в інтернеті полягає в тому, що ви можете створювати відео на будь-які теми, якщо думаєте, що вони будуть цікаві іншим.
    • Пам'ятайте, що відео, як і електронні книги, навряд чи принесуть вам багато грошей. У вас буде висока конкуренція, і малоймовірно, що ваші відео буде дивитися хто-небудь крім ваших рідних і знайомих, якщо тільки ви не придумаєте щось дійсно унікальне і цікаве.

Метод 2 з 4: Продаж свого часу

  1. 1 Заповнюйте онлайн-опитування. Якщо ви хочете проходити онлайн-опитування і дослідження, то у вашому розпорядженні буде багато варіантів. Зазвичай за проходження одного опитування платять небагато, але якщо ви будете проходити багато опитувань, ви зможете заробити непогану суму. Однак, врахуйте, що деякі подібні сайти платять подарунковими сертифікатами або іншими негрошовими винагородами.
  2. 2 Станьте віртуальним помічником. Інший варіант заробляти гроші в інтернеті - стати віртуальним помічником людини, у якого не вистачає часу на виконання простих завдань. Такими завданнями можуть бути відповіді на електронну пошту, покупка подарунків або бронювання готелів і авіаквитків. Це безумовно може бути одним з найбільш цікавих способів заробляти гроші в інтернеті. Однак, така робота часто має на увазі повну зайнятість і вимагає, щоб ви завжди були доступні протягом робочого дня.
  3. 3 Працюйте на Яндекс.Толока. Толока дає можливість заробляти в інтернеті, виконуючи прості завдання, з якими не справляються комп'ютери. В основному потрібно аналізувати і оцінювати різний контент. Наприклад, потрібно перевіряти відповідність сайтів пошуковим запитам, порівнювати картинки і визначати категорії товарів. Процес гранично простий - вибираєте завдання, виконуєте його і отримуєте винагороду. Для роботи потрібен комп'ютер або мобільний пристрій з доступом в інтернет і трохи вільного часу.
    • Amazon Mechanical Turk - західний аналог платформи краудсорсингу. Однак, щоб розмістити завдання на MTurk, необхідна реєстрація на поштову адресу для виставлення рахунку в США. Таким чином, громадяни РФ не мають можливості використовувати MTurk.

Метод 3 з 4: Продаж товарів для інших

  1. 1 Продавайте чужі товари на eBay за комісію. Торгівля на eBay не завжди означає, що ви повинні бути виробником, більш того - вам навіть не обов'язково купувати будь-які товари. Багато продавців продають чужі товари за комісію, забираючи собі невеликий відсоток від продажів. Робити це можна прямо з дому або з будь-якого іншого місця. Інший варіант - стати торговим помічником на eBay і продавати на eBay. Детальніше про це прочитайте в статті Як заробляти на eBay, продаючи чужі комісійні товари.
  2. 2 Станьте оптовим продавцем. Оптовий продавець купує товар великими партіями за низькою ціною і заробляє на продажу товару в роздріб за вищою вартістю. І хоча у багатьох оптових торговців є власні сайти, деякі ведуть свій бізнес через Amazon або інші онлайн-магазини. Вивчіть ринок, потенційний дохід і умови зберігання товару перш, ніж ставати оптовим продавцем. Детальніше про це та як почати можна прочитати в статті Як здійснювати оптові закупівлі.
    • Продавайте товари за допомогою прямого постачання (Дропшиппінг). Насправді цей процес є спрощеною версією оптової торгівлі, тільки вам не доведеться самостійно управляти поставками партій товару, ви просто будете продавати товар, а відправкою товару буде займатися третя сторона. Тобто коли ваш товар будуть купувати в інтернет-магазині, де ви зареєстровані (eBay, Amazon або в іншому онлайн-магазині), виробник або сам магазин подбає про відправку товару покупцеві. Це значно спрощує складну логістику і економить масу сил і часу.

Метод 4 з 4: Просування товарів партнерів

  1. 1 Знайдіть партнера, товар якого ви хочете просувати. Ви будете виступати в якості посередника між виробником (або продавцем) товару і споживачем, і при цьому вам навіть не доведеться мати справу з самим товаром.Переконайтеся, що обраний вами товар має певний попит і не дуже активно рекламується. Вам буде потрібно тільки купити доменне ім'я, і ​​не доведеться створювати веб-сайт, оскільки ви будете перенаправляти користувачів з вашого домену на веб-сайт з товаром.
    • Як правило, велику комісію можна отримати, продаючи цифрові товари. Цифрові товари - це те, що завантажується на комп'ютер покупця безпосередньо після покупки, наприклад, електронні книги або програмне забезпечення. Вам не доведеться вкладати гроші, перейматися пошуком будь-яких інструментів, обладнання або доставкою. При цьому комісійна винагорода буде більше, ніж у випадку зі звичайним товаром. Найбільш поширене винагороду на цифрові товари становить 50%.
    • Увійдіть в якості продавця (або партнера) для продажу продукту, який виглядає найбільш привабливим для вас. Після реєстрації ви отримаєте унікальну партнерську посилання, яку необхідно розсилати людям, щоб вони купили цей продукт. Партнерська посилання буде мати спеціальний код, який буде повідомляти власника продукту, що користувач перейшов по вашому посиланню. Код партнерської посилання дозволить стежити за вашим комісійною винагородою і отримувати його.
  2. 2 Придбайте доменне ім'я для переадресації з нього на вашу партнерську посилання. Доменне ім'я можна купити недорого на будь-якому хостингу. Важливо відзначити, що в даному випадку ви не будете створювати свій сайт, і вам не доведеться платити за хостинг, що зазвичай коштує чимало грошей - ви тільки купите і зареєструєте доменне ім'я, а це не вимагає великих вкладень.
    • Коли хтось введе в браузері ваше доменне ім'я, він буде переходити по вашій реферального посиланням. Відвідувач побачить сайт з продаваним продуктом, а ви отримаєте обумовлену комісійну винагороду в разі придбання товару.
    • Доменне ім'я необхідно, так як воно легко запам'ятовується і викликає більше довіри. Партнерські посилання, як правило, занадто довгі і викликають підозри. Наприклад, більшість людей з більшою ймовірністю перейдуть за посиланням bestwidgets.ru, ніж по abcwidgets.com?reseller=ivan.
  3. 3 Збільшуйте трафік через свій домен. Щоб продавати, вам потрібно залучати відвідувачів на свій домен (який буде перенаправляти їх на сайт продукту, вами продаваний). Можна платити за рекламу і сподіватися, що ваша прибуток буде більше, ніж вартість реклами або ж можна використовувати безкоштовні способи генерації трафіку.
    • Найефективнішим способом отримання безкоштовних відвідувачів на доменне ім'я є написання статей. Ви можете писати короткі статті на тему, пов'язану з продуктом, який просуваєте, додаючи в кінці статті своє доменне ім'я. Потім ви можете розміщувати ці статті на різних сайтах, публікуючи їх з вашими посиланнями. Статті можна публікувати на різних сайтах в інтернеті (в залежності від їх якості та релевантності), це і буде рекламою вашої партнерської посилання на безоплатній основі. Люди будуть читати ваші статті, натискати на доменну посилання і, можливо, купувати продукт.

попередження

  • Пам'ятайте, що для заробітку на електронних книгах або на YouTube-відео, вам знадобиться багато часу, і цей заробіток може виявитися не настільки великим, навіть якщо ви докладете максимум зусиль.
  • Пам'ятайте про ризики шахрайства в інтернеті. Дуже багато людей обіцяють легкі гроші, але насправді вони бажають поживитися вашими грошима. Будьте обережні з пірамідами, людьми або сайтами, які вимагають плати за реєстрацію, які обіцяють великий заробіток за виконання простих завдань (наприклад, за введення даних). Якщо "робота" здається дуже простою і за неї обіцяють занадто багато, то, швидше за все, це шахрайство.