Як затемнити брови

Автор: Janice Evans
Дата Створення: 3 Липня 2021
Дата Оновлення: 21 Червень 2024
Anonim
КАК ОТРАСТИТЬ ГУСТЫЕ БРОВИ ЗА НЕДЕЛЮ? RINA
Відеоролик: КАК ОТРАСТИТЬ ГУСТЫЕ БРОВИ ЗА НЕДЕЛЮ? RINA

Зміст

1 Надайте бровам форму. Можна надати форму брів перед тим, як робити їх темніше. Можна підкоригувати форму за допомогою пінцета, воску або трідінга. Брови можна оформити самостійно або в професійному салоні.
  • 2 Виберіть бажаний відтінок. Якщо ви хочете отримати більше темні брови, то можна використовувати засоби для макіяжу очей: пудру, гель, помаду або олівці для брів. Засоби для макіяжу очей випускають в різних відтінках, тому важливо вибрати колір, який найкраще підходить до волосся.
    • Якщо у вас руде волосся, то для брів виберіть схожий колір, але трохи блідіший, якщо у вас шкіра з рожевим подтоном.
    • Якщо ви брюнетка, то виберіть відтінок не темніше двох тонів від кольору волосся.
    • Темне волосся найкраще виглядають з холодним макіяжем очей середніх відтінків коричневого.
    • Волосся темно-каштанового кольору краще поєднуються з кавовими відтінками. Вони дають більше теплоти, ніж просто чорний колір, зберігаючи при цьому глибину тону.
    • Для світлого волосся підберіть відтінок на два тони темніше природного кольору волосся.
  • 3 Щіточкою розчешіть брови. Розчісування дозволить зробити брови більш чіткими перед нанесенням макіяжу. Так колір краще заповнить брови і буде відповідати формі брів.
  • 4 Нанесіть праймер для брів. Перед макіяжем нанесіть на брови праймер. Завдяки йому макіяж довше протримається.
  • 5 Для заповнення брів використовуйте короткі штрихи. Наносите макіяж короткими і швидкими штрихами з невеликим натиском. Повторюйте природний ріст волосся, щоб макіяж виглядав непомітно. Особливу увагу приділіть ділянкам з меншою кількістю волосся. Заповніть кольором всередині брів, намагайтеся не виходити назовні.
  • 6 Для додаткового обсягу заповніть брови пудрою. Пензлем зі скошеним кінчиком нанесіть пудру короткими штрихами по росту волосся. Пудра - прекрасний засіб, тому що для створення обсягу можна використовувати кілька різних відтінків. Використовуйте більш світлий відтінок по всій області брови і темніший - на ділянках з рідкісними волосками.
  • 7 Для скульптування брів використовуйте спеціальну помаду. Помада для брів тримається цілий день і не змащується. Пензлем зі скошеним кінчиком обведіть брову і щіточкою для брів розтушуйте засіб по всій брови.
  • 8 Для швидкого результату використовуйте олівець. Олівець для брів можна використовувати, щоб зробити брови темніше, відкоригувати їх форму і надати бровам чіткість. Цей метод швидше, ніж інші. І найпростіший, якщо ви хочете, щоб брови виглядали натурально. Для створення природних брів не натискайте сильно на олівець і працюйте легкими штрихами.
  • 9 Для непокірних волосків використовуйте гель. Гелі бувають прозорі і відтінків. Після помади для брів можна нанести прозорий гель, пудру або олівець. А відтінку гель можна використовувати самостійно. Гель збереже форму на цілий день, тому він особливо підходить для брів, які погано тримають форму. Нанесіть на кожну частину брови рухами від низу до верху і дайте висохнути. Чистої щіточкою для брів растушуйте відтінку гель по волосках.
  • Метод 2 з 3: Пофарбуйте брови

    1. 1 Змішайте фарбу. Набір для фарбування брів можна купити в магазині косметики. Змішайте порошкову фарбу і окислювач і розмішайте до кремоподібного стану. РАДА СПЕЦІАЛІСТА

      Laura Martin


      Ліцензований косметолог Лора Мартін - ліцензований косметолог з Джорджії. Працює перукарем з 2007 року і викладає косметологію з 2013 року.

      Laura Martin
      ліцензований косметолог

      Сертифікований косметолог Лаура Мартін радить: «Щоб зробити домашню фарбу для брів, змішайте каву дрібного помелу і трохи води до отримання пасти. Нанесіть на брови і залиште на 10 хвилин, а потім зітріть вологою серветкою ».

    2. 2 Почніть з чистих і сухих брів. Переконайтеся, що на бровах немає коштів для макіяжу та вони повністю сухі. Потрібно бачити точний колір брів, а макіяж може цьому перешкодити.
    3. 3 Розчешіть брови. Перед фарбуванням пройдіться по волосках щіточкою для брів. Так ви побачите кожен волосок і всю форму брови. Так забарвити брови буде простіше.
    4. 4 Перевірте колір. Перед початком перевірте колір фарби на невеликому і непомітному ділянці, щоб переконатися, що у вас немає алергічної реакції на фарбу. Підійде задня частина шиї або область за вухом.
    5. 5 Нанесіть фарбу на внутрішню половину брови. Внутрішня частина брови товщі і щільніше, тому для її фарбування потрібно більше часу. Щіточкою для брів розподіліть фарбу по волосках і переконайтеся, що фарбувати коріння. Залиште фарбу на 1-2 хвилини і нанесіть ще фарби, щоб переконатися, що густі ділянки фарбують.
      • Нанесіть засіб якомога точніше. Фарбу потрібно нанести на все волоски і постаратися не виходити за краї брів, щоб уникнути небажаних плям на шкірі.
      • Зачекайте 5-7 хвилин, щоб фарба проникла в волоски і потім продовжуйте.
    6. 6 Нанесіть фарбу на зовнішню частину брови. Щіточкою для брів нанесіть фарбу на зовнішню половину брови. Залиште фарбу на 5-10 хвилин. Брови з нанесеною фарбою можуть здаватися темніше, ніж вони є.
    7. 7 Очищайте шкіру в процесі. Поки ви чекаєте між етапами, очищайте шкіру навколо брів гострої ватною паличкою і освітлювачем або теплою водою. Виявивши плями, видаляйте їх за допомогою тоніка для обличчя.
    8. 8 Очистіть брови. Коли брови придбають бажаний колір, темним рушником і теплою водою зітріть зайву фарбу. Якщо ви виявили плями, яких не бачили раніше, то видаліть їх тоніком для обличчя.

    Метод 3 з 3: Як зробити брови темніше природним шляхом

    1. 1 Подрібніть квітки гібіскуса. Ці квіти можуть допомогти брів вирости темніше і ширше. Можна подрібнити квіти гібіскуса товкачем і ступкою до тонкої пасти. Нанесіть пасту з квітів гібіскуса на брови. Залиште на 25-30 хвилин, а потім змийте теплою водою. Повторюйте щодня, поки брови не стануть досить темними.
      • Ці квіти досить безпечні для використання, але порадьтеся з лікарем, якщо вагітні, годуєте грудьми, страждаєте від діабету, низького кров'яного тиску, перенесли або збираєтеся на операцію.
    2. 2 На ніч наносите оливкова олія. Оливкова олія містить вітамін А, який стимулює ріст волосся, і вітамін Е, який живить волосся. Втирайте оливкова олія в брови перед сном і змийте вранці. Наносите оливкова олія щовечора.
      • Для поліпшення росту волосся до оливкової олії можна додати ефірні масла розмарину або лаванди.
      • Якщо у вас чутлива шкіра, то будьте обережні, оскільки масло може викликати висипання. Якщо у вас з'явилися прищі, то припиніть використовувати оливкову олію.
    3. 3 Зволожуйте брови алое вера. У алое вера містяться ензими, які зволожують брови і роблять їх гущавині і темніше. Нанесіть сік або екстракт алое вера на брови на 30 хвилин, а потім змийте. Повторюйте щодня.
    4. 4 Використовуйте кокосове масло. Залізо і вітамін Е в кокосовій олії сприяють зростанню брів. Кокосове масло також допомагає знизити втрату білка, який зміцнює брови. Масажними круговими рухами втирайте кокосове масло в брови і залиште на ніч. Змийте вранці теплою водою. Постарайтеся повторювати щовечора.
      • Масло не зробить поточний колір брів темніше, але воно може допомогти їм виглядати товщі, і відповідно гущі і темніше.

    Поради

    • Можливо, ви захочете надати форму своїм бровам перед тим, як робити їх темніше.
    • Для нанесення засобів для макіяжу використовуйте кисть зі скошеним кінчиком.
    • Якщо вам некомфортно фарбувати власні брови, то зверніться за допомогою до одного або професійного стиліста.

    попередження

    • Не використовуйте стійку фарбу для волосся для фарбування брів, оскільки вона може викликати пошкодження очей, якщо потрапить в них.