Як завити волосся за допомогою олівця

Автор: Joan Hall
Дата Створення: 4 Лютий 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КОГДА ВОЛОСЫ МЕШАЮТСЯ: 4 СПОСОБА СДЕЛАТЬ ПУЧОК ЗА МИНУТУ С ПОМОЩЬЮ КАРАНДАША | la casa de papel
Відеоролик: КОГДА ВОЛОСЫ МЕШАЮТСЯ: 4 СПОСОБА СДЕЛАТЬ ПУЧОК ЗА МИНУТУ С ПОМОЩЬЮ КАРАНДАША | la casa de papel

Зміст

Існує безліч широко відомих способів завити волосся, від використання щітки і фена до накручування на бігуді на ніч. Однак ви можете завити своє волосся за допомогою звичайного предмета, який, швидше за все, знайдеться у вашій сумочці. Маючи при собі олівець або ручку, ви зможете зробити красиві і натуральні локони.

кроки

Метод 1 з 2: Завивка без додаткових коштів

  1. 1 Прийміть душ і злегка просушіть волосся, щоб вони залишалися вологими. Найкраще прийняти душ, а потім витерти волосся рушником. Вичавіть з волосся зайву воду. Після цього візьміть чистий рушник і злегка промокніть їм волосся, рухаючись від коренів до кінчиків. Необхідно, щоб з вашого волосся не стікала вода, але при цьому вони були вологими на дотик.
    • Якщо ваше волосся будуть занадто мокрими, вони стануть важкими, і локони можуть випрямитися під зайвою вагою. Волосся повинні бути злегка вологими.
  2. 2 Розділіть волосся на зручні пасма. У більшості випадків для кращої завивки рекомендується робити невеликі пасма, хоча для цього знадобиться більше часу. Чим менше пасма, тим дрібніше вийдуть кучері. Якщо ви будете брати великі пасма, локони вийдуть більш плавними і вільними.
  3. 3 Виділіть пасмо волосся і закрутіть її навколо олівця. Захопивши пасмо волосся, накрутіть її на олівець до половини, потім розгорніть олівець на 180 градусів, щоб волосся не зісковзнули з нього. Після цього накрутіть на олівець решту пасмо. Зупиніться за 2,5-5 сантиметрів до кінчиків волосся, щоб локони облягали голову.
  4. 4 Залиште олівець в волоссі на 2-3 години. Чим довше ваше волосся будуть закручені навколо олівця, тим краще вони завьются.Якщо ви хочете перейти до наступного пасма, закріпіть волосся навколо олівця розтягується гумкою для волосся або шпилькою, після чого візьміть другий олівець і намотайте на нього наступний локон.
    • Закріпивши олівці, можна залишити їх у волоссі на ніч. В результаті у вас вийдуть натурально виглядають локони.
  5. 5 Розпустіть волосся. При цьому ваше волосся повинні бути сухими на дотик. Почніть з першої завитої навколо олівця пасма, оскільки пізніше зробленим локонам потрібно більше часу для завивки. Якщо якась пасмо намотана на олівець занадто туго, акуратно розпустіть її пальцями.

Метод 2 з 2: Використання плоского прасування для волосся

  1. 1 Розчешіть волосся гребінцем або щіткою. Пройдіться щіткою або гребінцем по волоссю, переконавшись в тому, що вони ніде не сплутані. Не пропустіть жодної пасма, розчісуючи волосся від коренів до кінчиків.
    • Для хвилястого волосся використовуйте гребінець з широкими зубами, а для прямих - з тонкими.
  2. 2 Виділіть тонку пасмо волосся і завийте її навколо олівця. При цьому намагайтеся намотувати волосся щільним шаром ближче до краю олівця. З-під волосся не повинно бути видно олівець, але при цьому не слід накладати витки волосся один на одного. Таким чином, у вас вийдуть натуральні локони по всій довжині волосся, від коренів до кінчиків. Крім того, ви зможете обробити праскою саме волосся, а не олівець.
  3. 3 Візьміть праску для випрямлення волосся і притисніть їм волосся, загорнуті навколо олівця. Слідкуйте за тим, щоб праску не була дуже гарячою, інакше ви можете обпекти волосся. Для тонких і фарбованого волосся температура прасування повинна бути нижче 200 градусів. Для більш товстих або жорстких волосся розігрійте праску до 200-300 градусів. Ні в якому разі не розігрівайте його вище 400 градусів. Утримуйте праскою кожен завиток протягом 3-5 секунд, злегка притискаючи його до олівця. Будьте обережні і не обпечуся палець. Пройшовшись праскою по волоссю, не знімайте їх з олівця ще приблизно 10 секунд.
    • Щоб завитки трималися довше, обприскати їх лаком для волосся.
  4. 4 Без поспіху розпустіть волосся, знявши їх з олівця. Якщо ви відчуваєте, що вони скручені занадто туго і нагадують пружну пружину, пропустіть їх пару раз крізь пальці. Не розчісуйте волосся, інакше завивка може пропасти. Надавши свою зачіску бажаний вид, зафіксуйте її.
  5. 5 Нанесіть лак для волосся. При цьому тримайте балончик з лаком на відстані не менше 30-35 сантиметрів від волосся. Для того, щоб локони збереглися протягом всього дня, використовуйте лак середньої фіксації. Готово - у вас витончені пружинисті локони!

Поради

  • Перед використанням гарячого прасування нанесіть на локони засіб для термозахисту волосся.
  • Регулярно користуйтеся кондиціонером для високоефективного догляду за волоссям.
  • Почистіть праску після використання.

попередження

  • Не забудьте вимкнути праску після використання.

Що вам знадобиться

  • Олівці або ручки
  • рушник
  • Лак для волосся
  • Праску для випрямлення волосся
  • Засіб для термозахисту волосся
  • Шпильки для волосся

додаткові статті

Какіспользовать бігуді Какзавязать французький вузол Какзавіть волосся без плойки або прасування Каксделать кучерявим коротке волосся Какнакрутіть волосся плойкою Какіспользовать бігуді з липучками Какполностью поголити зону бікіні Какправільно голити волосся в інтимній зоні Какзавіть волосся чоловікові Какотрастіть довге волосся хлопцю Какосветліть волосся за допомогою перекису водню Какотрастіть волосся за тиждень Какудаліть волосся в області пахв яксамостійної підстригти довге волосся