Як завоювати дівчину за тиждень в школі

Автор: Helen Garcia
Дата Створення: 16 Квітень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
КАК СТАТЬ САМОЙ СТИЛЬНОЙ В ШКОЛЕ / Советы от Ани Тринчер
Відеоролик: КАК СТАТЬ САМОЙ СТИЛЬНОЙ В ШКОЛЕ / Советы от Ани Тринчер

Зміст

Завоювати дівчину за один тиждень не так-то й просто. Однак це можливо, якщо ви проявите сміливість і мужність. Звичайно, побудувати міцні відносини за такий короткий період часу навряд чи вдасться. Проте навіть за такої нетривалий період ви можете проявити свій інтерес до дівчини, яка вам подобається. Спробуйте запросити її на побачення або розповісти їй про свої почуття. Впевненість, повагу, чесність і відкрите спілкування - це необхідні складові, які допоможуть завоювати серце дівчини, незалежно від тимчасових рамок.

кроки

Частина 1 з 5: Стати більше, ніж друзі

  1. 1 Зверніть увагу, що дружба і стосунки - це різні речі. Якщо зараз ви друзі, ви повинні розуміти, що романтичні відносини мають на увазі під собою інший рівень спілкування. Якщо ви хочете розвинути з дівчиною романтичні стосунки, не ведіть себе так, як ніби ви просто друзі.
  2. 2 Дозволяйте собі більше дотиків до дівчини, яка вам подобається. Однак ніколи і ні за яких обставин не робіть цього таким чином, щоб дівчина відчувала незручність або страх. Проте невеликі дотику, наприклад, м'які поштовхи ліктем або стикання колін, коли ви сидите поруч, можуть показати ваш романтичний інтерес.
  3. 3 Будьте чесні, коли справа стосується почуттів. Романтичні стосунки - це дійсно те, чого ви хочете? Тоді скажіть їй прямо про це. Будьте готові до того, що ваші дружні стосунки можуть закінчитися. Не варто дружити з дівчиною в надії на те, що ви зможете змінити її думку про себе. Це нечесно по відношенню до неї, так як дружба повинна грунтуватися на довірі і повазі.
  4. 4 Проявляйте до неї повагу і будьте відкриті, якщо ви хочете, щоб ваші дружні стосунки переросли в щось більше. Будьте чесні з нею. Скажіть дівчині, що ви не хочете обмежуватися дружніми відносинами. Якщо вона говорить, що хоче залишитися з вами друзями, запитайте себе, чи готові ви до цього чи краще припинити стосунки повністю.
    • Наприклад, можна сказати: «Мені подобається проводити з тобою час, і я завжди з нетерпінням чекаю нашої зустрічі. Моє ставлення до тебе вже складно назвати дружнім, я відчуваю глибші почуття. Скажи, чи не відчуваєш ти подібних почуттів? »
    • Відмова завжди пов'язаний з хворобливими відчуттями і емоціями. Дружба грунтується на взаємній підтримці та повазі. Запитайте себе, чи зможете ви дійсно продовжувати підтримувати дружні відносини після того, як скажете дівчині про свої почуття. Не намагайтеся нав'язати їй свою дружбу. Дайте собі достатньо часу прийти в себе.

Частина 2 з 5: Спілкуйтеся з її друзями та сім'єю

  1. 1 Спілкуйтеся з її друзями та родичами. Це відмінна можливість дізнатися дівчину краще. Чим краще ви будете її знати, тим легше вам буде з нею спілкуватися. Спілкуйтеся з друзями та родичами в поважній формі. Скажіть їм, що ви хотіли б краще дізнатися дівчину, яка вам подобається. Будьте відкриті і чесні з ними, і вони з більшою готовністю допоможуть вам.
    • Чи не видавайте себе за того, ким ви не є. Безумовно, це тільки погіршить ситуацію. Якщо вона дізнається, що ви маніпулюєте її близькими людьми, щоб домогтися свого, навряд чи вам вдасться побудувати з нею стосунки.
    • Будьте ввічливі, спілкуючись з її батьками. Завдяки цьому вони побачать, що ви будете з повагою ставитися до їхньої дочки.
  2. 2 Поважайте погляди дівчата, а також її близьких. Якщо вона говорить, що їй не дозволяють зустрічатися або вона не впевнена в своїх почуттях, повірте, це не кінець світу. Навіть якщо вам дуже хочеться зустрічатися з цією дівчиною, пам'ятайте, набагато важливіше завоювати її повагу.
    • Чи не спонукайте її обманювати батьків або робити те, що вони забороняють їй. У дівчини можуть виникнути неприємності. Крім того, вона побачить, що ви егоїст, оскільки більше думаєте про свої інтереси, а не про правила, встановлених її батьками.
  3. 3 Зберігайте спокій і будьте чемні. Можливо, ви турбуватиметеся, якщо щось піде не так. Ймовірно, ви не говорите або не робите того, що може образити дівчину, однак подумайте, як ви ставитеся до її друзям. Може, ви думаєте, що робите все правильно, однак якщо ви не знайомі з її друзями, численні запитання з вашого боку можуть налякати дівчину. Тому не перестарайтеся!
    • Якщо ви чините тиск на дівчину і вона боїться вас, швидше за все, вона погодиться надходити так, як ви того хочете. Однак вона буде робити це, щоб зупинити вас. Навіть якщо ви отримаєте те, що хочете, це зовсім не означає, що дівчина чесна з вами. Це не найкраще підставу для побудови відносин.
  4. 4 Поговоріть з її друзями та дізнайтеся більше про неї. Постарайтеся зробити на них гарне враження, оскільки вони - її перша лінія захисту.
    • Якщо вона користується більшою популярністю, ніж ви, або у вас різні кола спілкування, вам доведеться докласти більше зусиль.Спробуйте спілкуватися з компанією її друзів, щоб стати до неї ближче. Завдяки цьому вона побачить вас в іншому світлі.

Частина 3 з 5: Підготуйте грунт

  1. 1 Будьте чесні і відверті, коли висловлюєте свою думку. Не намагайтеся бути тим, ким ви не є. Від вас не потрібно відразу говорити їй про те, що вона вам подобається. В іншому випадку ви можете злякати її. Цікавтеся її думкою і дякуйте її, коли вона висловлює його. Робіть це тільки в поважній формі. Відкрите спілкування - це найпростіший спосіб дізнатися дівчину краще.
    • Якщо вам складно заговорити з дівчиною або у вас не виходить спонукати її розповісти про себе, використовуйте питання, на які не можна відповісти однозначно. Наприклад, можна запитати: «Який твій улюблений урок?» - або: «Розкажи мені щось таке про себе, про що я б ніколи не здогадався, спілкуючись з тобою».
  2. 2 Слухайте її уважно. Ви слухаєте, щоб відповісти, або для вас дійсно важливо те, що вона говорить? Будьте активним слухачем. Задавайте питання, якщо ви що-небудь не до кінця зрозуміли. Чи не відволікайтеся на зовнішні чинники. Спілкуйтеся в тихому місці. Вибирайте такий час і місце, щоб ви обидва були налаштовані на спілкування, як розумово, так і емоційно.
  3. 3 Слідкуйте за чистотою і запахом свого тіла і одягу. Якщо ви перебуваєте на етапі статевого дозрівання або ведете активний спосіб життя і стикаєтеся з проблемою надмірного потовиділення, почніть приймати душ і користуватися дезодорантом кожен день. Не забувайте чистити зуби і розчісувати. Дотримуйтесь правил особистої гігієни.
    • Слідкуйте за чистотою і запахом свого тіла навіть тоді, коли дівчата, яка вам подобається, немає поруч. Якщо у вас буде репутація молодої людини, від якого тхне потом, навряд чи ви отримаєте шанс познайомитися з цією дівчиною ближче.
  4. 4 Одягайтеся зі смаком. Дівчатам подобаються хлопці, які добре виглядають. Красиво одягаючись, ви покажете, що для вас важливий ваш зовнішній вигляд. Вибираючи предмети одягу, пам'ятайте про сильні і слабкі сторони своєї фігури.
  5. 5 Не обмежуйтеся однією короткою бесідою. Спілкуйтеся з нею якомога частіше. Робіть все можливе, щоб ваші бесіди були тривалими. Вибирайте різні теми для обговорення, які будуть цікаві вам обом. Якщо, почавши розмову, ви розумієте, що він не клеїться, спробуйте змінити тему. Можливо, вибравши інший напрямок бесіди, ви зможете досягти більшого успіху.
  6. 6 Вибирайте теми для розмови, які цікаві вам обом. Дізнайтеся у неї, чи грає вона в відеоігри. Багатьом дівчатам, як і хлопцям, подобається грати у відеоігри. Якщо ви любите малювати, запитаєте у дівчини, як вона ставиться до цього заняття. Якщо вам обом подобається місцева спортивна команда, ви можете запитати: «Ти бачила вчорашню гру?»
  7. 7 Будьте впевнені в собі. Не варто говорити, що вам подобається певний заняття з метою догодити дівчині. Немає нічого страшного в тому, якщо вам подобається заняття, яке не викликає таких же почуттів у дівчини. Не переживайте про це. Спілкуючись з нею, говорите про те, що вас об'єднує. Впевненість в собі має на увазі вміння висловлювати свою точку зору і очікування того, що інші будуть поважати вас за це, незалежно від того, згодні вони з вами чи ні.
    • Чи не поводьтеся як ідіот. Якщо у вас є власна думка з будь-якого питання, пам'ятайте, що це зовсім не означає, що інші думки помилкові.

Частина 4 з 5: зрощує почуття

  1. 1 Зробіть все можливе, щоб вона помітила вас. Ставтеся до неї особливим чином. Вона повинні бачити різницю між вами і іншими молодими людьми, з якими вона спілкується. Вона ніколи не дізнається про ваші наміри, якщо ви не скажете їй про них. Дівчина повинна предвкушать продовження ваших відносин. Думка про те, що ваші відносини можуть вийти за рамки дружби і прийняти романтичний характер повинні викликати у неї захват.
    • Робіть їй компліменти.Наприклад, можна сказати: «Тобі так йде це плаття!» - або: «Ти так мило морщить ніс, коли смієшся, я ніколи раніше цього не помічав».
    • Не кажіть кожній дівчині, з якою ви зустрічаєтеся, одні і ті ж речі. Якщо у вас є звичка фліртувати з кожної зустрічної дівчиною, будьте готові до того, що жодна з них не відчує, що вона особлива для вас. Ви можете придбати сумнівну репутацію людини, який грає з почуттями дівчат. Ймовірно, інші вирішать що ви робите так, оскільки зовсім зневірилися або просто використовуєте дівчат.
    • Чи не поводьтеся так, щоб дівчина в вашій присутності відчувала страх або незручність. Наприклад, не варто зупинятися, пильно дивитися на дівчину і просто мовчати. Якщо вам нема чого сказати, що не акцентуйте на цьому увагу. Просто привітайте її і йдіть далі.
  2. 2 Будьте самим собою. Робіть все можливе, щоб дівчина дізналася вас таким, яким ви є. Не варто грати роль - така поведінка емоційно виснажує. Крім того, так вам навряд чи вдасться побудувати міцні відносини.
    • Не варто робити вигляд, що ви отримуєте задоволення від занять, які подобаються дівчині, якщо це зовсім не так. Будьте щирою людиною. Проявляйте непідробний інтерес і робіть тільки щирі компліменти.
  3. 3 Шукайте можливості побути удвох. Спільне проведення часу допоможе вам краще пізнати один одного. Приберіть те, що може вас відволікати, наприклад, вимкніть мобільні телефони, уникайте місць, де ви можете зустріти друзів або знайомих або дуже галасливих закладів. Виберіть затишне місце, де ви зможете насолодитися спілкуванням в самоті. Ви обоє повинні відчувати, що вам комфортно і ви можете дозволити собі обійняти або поцілувати близької людини.
    • Виберіть спільне заняття, яке буде цікаво вам обом, наприклад, ви можете разом робити домашні завдання, ходити в походи або насолоджуватися прийомом їжі. Обов'язково скажіть дівчині, що ви будете удвох, і ніхто не буде відволікати вас від спілкування, яке б заняття ви не вибрали.
  4. 4 Дозволяйте собі більше дотиків. Для деяких з нас не складає труднощів доторкнутися до свого співрозмовника під час розмови. Якщо ви хочете показати дівчині, що для вас важливо спілкування з нею, дозволяйте собі невеликі дотику. Торкаючись до дівчини, яка вам подобається, ви продемонструєте своє бажання зблизитися з нею на фізичному та емоційному рівні. Дотик - це одна з форм флірту. Однак робіть це ненароком.
    • Ненароком доторкніться до неї, реагуючи на її жарт, або підійдіть до неї ближче, коли робите комплімент, наприклад, кажучи про красу її волосся або про аромат її парфумів.
    • Зробіть вигляд, що ви читаєте, ставши позаду неї і помістивши підборіддя на її плече, або обійміть її за талію, коли кудись йдете разом. Хоча це може здатися безневинним, підсвідомо вона зрозуміє, що ви хочете зблизитися з нею.

Частина 5 з 5: Запросіть її на побачення

  1. 1 Складіть план. Запросіть її на побачення. Ви можете зробити це, підійшовши до неї особисто, коли вона знаходиться в компанії декількох друзів. Зачекайте, поки дівчина буде сміятися, розповість вам що-небудь про себе або пильно подивиться на вас. Ви можете сказати: «Я постійно думаю про тебе останнім часом і якщо ти не проти, то хотів би запросити тебе провести час разом. Я думаю, ми зможемо добре провести час удвох ».
    • Якщо ви просто запропонуйте дівчині провести разом час, а не прямо заявіть про своє бажання стати її хлопцем, у вас більше шансів на успіх. Завдяки такому підходу ви зможете уникнути непотрібного на неї тиску. Скажіть їй, що ви будете удвох і вам би не хотілося обмежуватися лише дружніми відносинами.
  2. 2 Покладіть записку в її шафка або рюкзак. Якщо у вашій школі у кожного учня є свій шафку для зберігання особистих речей, ви можете вставити в шафку дівчата записку: «Ти мені подобаєшся! А я тобі?" В кінці записки можна написати: «Поклади свою відповідь в шафку 695».Якщо таких шафок немає, ви можете покласти записку їй на парту або віддати особисто в руки.
    • Дівчина не буде відчувати, що ви робите на неї тиск або вимагаєте будь-яких зобов'язань; це відмінний спосіб, якщо ви соромитеся підійти до неї особисто.
  3. 3 Підійдіть до неї, коли вона одна. Не варто ставити їй питання особистого характеру, коли вона знаходиться в компанії своїх друзів або знайомих, тому що, швидше за все, їй буде ніяково, якщо хтось із її друзів вирішить вставити недоречний коментар. Крім того, якщо її друзі вважають, що ви не підходите один одному, може виникнути напружена ситуація.
    • Ніколи нікого не просите передати дівчині, що ви хочете зустрітися з нею, інакше вона вирішить, що над нею жартують. Будьте обережні, щоб не відлякати її. Кращий спосіб запросити дівчину на побачення - зробити це особисто або зателефонувати / написати повідомлення.
    • Не пишіть їй повідомлення, питаючи про те, чи хоче вона піти з вами на побачення, тому що ваше питання може бути неправильно витлумачений.
  4. 4 Організуйте групову прогулянку. Запросіть друзів на ковзанку, в кіно або просто до себе в гості. Запросіть дівчину, якщо у вас є така можливість. Ви також можете попросити спільного друга, який близько спілкується з цією дівчиною, запросити її на зустріч.
    • Спілкуючись в компанії друзів, намагайтеся не виділяти дівчину, яка вам подобається, на тлі інших. В іншому випадку вона буде відчувати, що ви робите на неї тиск. Однак все ж шукайте можливості спілкуватися з нею особисто, щоб вона звернула на вас увагу.
  5. 5 Будьте готові до будь-яких непередбачених обставин. Дізнайтеся, чи є у неї хлопець, і пообіцяйте, що вона не буде відчувати незручності, якщо ви підете на побачення. Ви можете сказати: «Ми не будемо цілуватися або обніматися. Крім того, тільки ми будемо знати про нашу зустріч ».
    • Якщо вона переживає, але все ж погоджується піти з вами на побачення, обов'язково дотримуйтесь встановлених правил. Якщо вона просить вас не говорити нікому про вашу зустріч, дотримуйтеся своєї обіцянки. Якщо вона не хоче цілуватися, не тисніть на неї.
  6. 6 Організуйте просте побачення. Наприклад, ви можете сходити в кіно, а після перегляду фільму трохи поспілкуватися. Ви також можете запросити її на захід, який подобається вам обом, наприклад, на спортивне змагання. Крім того, якщо дівчина любить ходити по магазинах, складіть їй компанію.
    • Запропонуйте дівчині зустрітися в призначеному місці і переконайтеся, що її і ваші батьки не проти ваших зустрічей.

Поради

  • Не очікуйте, що дівчина сама запросить вас на побачення. Наберіться сміливості і поговоріть з нею про це.
  • Не варто підходити до дівчини і говорити про свою вічну любов. Багатьом молодим людям здається, що це саме те, що хоче почути їх обраниця. Насправді це не так. Якщо ви ледве знайомі з нею, навряд чи вона вважатиме ваші слова щирими.
  • Жартуєте з нею кожен раз, коли з'являється така можливість. Однак ніколи не ображайте її.
  • Переслідувати людину або говорити про нього за його спиною - це не найкращий спосіб привернути до себе увагу.
  • Навіть якщо ви відчуваєте сильні почуття до дівчини, будьте готові до того, що вона не відповість вам взаємністю.