Як жінкам позбутися від волосся на обличчі

Автор: Janice Evans
Дата Створення: 23 Липня 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как избавиться от женских усиков в домашних условиях? – Все буде добре
Відеоролик: Как избавиться от женских усиков в домашних условиях? – Все буде добре

Зміст

Якщо ви раптом виявили раптове додаток рослинності на вашому обличчі, швидше за все, ви захочете позбутися від неї. Але серед великої кількості інформації, пов'язаної з видаленням зайвого волосся, дуже просто заплутатися. Читайте далі про найголовніші методи видалення небажаного волосся.

кроки

Метод 1 з 3: Швидкі методи

  1. 1 Пінцет. Пінцет є одним з дешевих і доступних методів епіляції будь-якої частини особи.Єдиним мінусом є те, що це займе досить багато часу і буде болісно, ​​особливо в чутливих областях.
  2. 2 Спробуйте пристрій водою. Це прилад, вартість якого зазвичай варіюється від $ 30 до $ 100. На відміну від пінцета, епілятор захоплює і видаляє відразу багато волосків, що прискорює процес видалення рослинності в кілька разів. Але при своїй високій ефективності і відносно невеликій ціні, даний метод може бути дуже болючим в перші кілька разів використання. Але, так само, як і при воскової епіляції, у міру використання ви звикнете до цих відчуттів, і біль буде притуплятися.
  3. 3 Спробуйте освітлення волосся. Даний метод полягає в тому, щоб максимально наблизити відтінок небажаного волосся до тону вашої шкіри. Це зробить їх менш помітними. Існують спеціальні комплекти для освітлення волосся на обличчі.
  4. 4 Спробуйте хімічну депіляцію. Існує величезна кількість кремів, лосьйонів і інших аналогічних продуктів, що призводять до хімічного процесу «розплавлення» волоса. Це дешевий, легкодоступний і безболісний метод. Однак при неправильному використанні коштів можна отримати хімічний опік. Ефект же буде триматися не довше ніж тижні.
  5. 5 Воскова епіляція. Віск є одним з найпоширеніших методів видалення небажаного волосся на обличчі. Ціна процедури дуже доступна і буде залежати від того, на якій саме частині особи вона буде проведена. Ефект буде триматися кілька тижнів. Але існують і свої мінуси. Процедура досить болюча і може привести до вростання волосся.
  6. 6 Спробуйте видаляти волосся ниткою. Біль від видалення воском і пристроєм місце не для вас? Видалення волосся ниткою це простий спосіб видалення волосся на бровах, над губами або особі в цілому. Цей метод простий в освоєнні, їм легко користуватися, він відносно безболісний і не вимагає яких-небудь інструментів. Все, що вам потрібно - це нитки! Ви можете також піти в професійний салон епіляції, але тільки якщо ви дійсно хочете.
  7. 7 Спробуйте підстригати волоски. Якщо вас більше хвилюють брови, спробуйте підстригти їх, а не видалити. Підстригання брів зробить їх більш акуратними. Цей спосіб дуже простий і доступний в домашніх умовах.
  8. 8 Не зловживайте бритвою. Звичайно ви можете використовувати бритву для видалення волосся на обличчі. Хоча це не правда, що збрити волосся виросте товщі і темніше, але це може привести до їх вростання.

Метод 2 з 3: Тривалий ефект

  1. 1 Розгляньте лазерне видалення волосся. В даному методі використовуються світлові спалахи для знищення коренів волосся. Волосся не пропадуть в той же момент, а будуть поступово випадати. Цей метод найбільше підходить власникам темного волосся і світлої шкіри. Мінус в тому, що процедура відніме у вас кілька сотень доларів, але ефект буде довгостроковим. А також ефект потрібно буде підтримувати, проходячи коригувальну процедуру раз на рік. Лазерна епіляція значно зменшить кількість небажаного волосся.
  2. 2 Електроліз. Це єдиний метод видалення волосся, визнаний довготривалим. Маленьку голку вставляють в шкіру і знищують цибулину волоса. Однак даний спосіб може стати причиною утворення рубців і не рекомендується власникам шкіри темних тонів.
  3. 3 Спробуйте крему за призначенням. Існують спеціальні креми, які відпускаються тільки за рецептом лікаря. Вони володіють таким же ефектом, як і зазначені вище депілятори, але іноді можна досягти і довготривалого ефекту.
  4. 4 Спробуйте гормони або протизаплідні таблетки. Якщо причиною небажаної рослинності на обличчі став гормональний збій (тільки лікар може це визначити), то відновити баланс допоможуть гормони або протизаплідні таблетки. Обов'язково проконсультуйтеся зі своїм лікарем.

Метод 3 з 3: Консультація з лікарем

  1. 1 Запитайте свого лікаря про рекомендованих засобах. Коли ви зважитеся видалити або зменшити кількість волосся на обличчі, не забудьте про консультації з фахівцем. Він допоможе вам обміркувати різні варіанти і розповість про можливі ризики.
  2. 2 Дізнайтеся про можливі ризики. Кожна з вищевказаних процедур має свої ризики. Перш ніж піддавати себе будь-який з них, обов'язково проконсультуйтеся зі своїм лікарем. Можливо, для вас будуть матися протипоказання. Наприклад, електроліз неприпустимий, якщо у вас стоїть кардіостимулятор.
  3. 3 Не забувайте про основні показники здоров'я. Деякі показники можуть бути дуже важливими, і якщо знехтувати ними, ефект може стати протилежним. Наприклад, волосся може почати рости в несподіваних місцях.
    • Гормональний сплеск може викликати подібні зміни. (Дівчата-підлітки і дорослі жінки найчастіше схильні до появи цієї проблеми).
    • Причинами небажаної рослинності можуть так само стати пухлини на гландах, вагітність або вживання певних ліків.
    • Уважно стежте і за іншими симптомами гормональні збої (порушення циклу, акне, збільшення ваги або випадання волосся).

Поради

  • Багато хворобливі методи згодом стануть набагато менш неприємними.
  • Пам'ятайте, що макіяж не замаскує небажане волосся, а лише підкреслить їх. Наносите макіяж тільки на вільні від волосся частині особи, щоб відвернути увагу. Наприклад, щоб приховати волосся над верхньою губою, використовуйте помаду натурального відтінку і тіні Смоукі-айз.
  • Якщо ви перебуваєте в підлітковому віці, потерпіть. Коли ваші гормони прийдуть в норму, волосся, швидше за все, самі зникнуть або стануть зовсім непомітними.

попередження

  • Будь-який з представлених методів несе в собі потенційний ризик врослого волосся. Це може спричинити за собою занесення інфекції, поява шрамів і багато інших проблем. Робіть все можливе для запобігання вростання волосся до того, як це стане для вас проблемою.

Що вам знадобиться

  • Нитка, косметичний віск або пінцет
  • Засіб для освітлення волосся на обличчі
  • Крем для видалення волосся на осіб
  • зволожуючий засіб
  • кондиціонер
  • Набір для макіяжу
  • гормональний засіб