Перемога в першому бою

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 28 Вересень 2021
Дата Оновлення: 21 Червень 2024
Anonim
Бой в Киевской области: Украинские военные пошли в контрнаступление
Відеоролик: Бой в Киевской области: Украинские военные пошли в контрнаступление

Зміст

Іноді, можливо, вам доведеться давати кулакам говорити або через те, що ваша мужність (або жіночність) ставиться під сумнів, або тому, що іншого виходу буквально немає. Йдеться не про перемогу в поєдинку - хоча це, звичайно, непогано, - а про те, щоб мати можливість відстояти себе. Якщо ви хочете виграти кулачний бій, можливо, проти більшого, сильного та досвідченого суперника, дотримуйтесь простих правил нижче.

Крок

  1. Завжди пам’ятайте про своє оточення. Знайте, хто може напасти на вас і як швидко втекти. Таким чином, ви побачите, що насильство наближається, і ви встигнете підготуватися до відповіді, якщо виникне необхідність. Це також змушує ваш адреналін працювати на вас, замість того, щоб паралізувати вас.
    • Зберігайте периферичний зір активним, поки ваші очі розглядають оточення. Ваше периферичне зір - це зовнішня межа вашого поля зору, це те, що ви бачите опосередковано, дивлячись на щось. Тримайте його активно. Це допоможе вам передбачити потенційні перешкоди, поки у вас ще є час.
  2. Якщо ви відчуваєте, що вам загрожує серйозна небезпека, якнайшвидше виходьте. Якщо до того часу, коли ви вирішите піти, ви очікуєте, що людина чи група нападе, спробуйте вичавити, не попереджаючи їх. Зловмисники частіше полюють, якщо їм здається, що ви біжите.
    • Проковтніть свою гордість - легкі сутички можуть швидко перерости у серйозні травми, оскільки жодна зі сторін не може контролювати своє его або знати свої обмеження. Доводиться їхати до лікарні зі зламаним носом, мабуть, не варто тієї "честі", яку ви отримаєте за перенесення програної битви.
  3. Спробуйте розрядити ситуацію. Це етап переговорів про боротьбу. Поговоріть зі своїм зловмисником і спробуйте переконати його заспокоїтися або побачити сенс домовитись про перемир’я. Якщо вас благословляє плавний чат, ви можете використовувати його зараз. Будьте уважні під час переговорів.
    • Скажіть щось на зразок: "Я буду битися, але, чесно кажучи, я волів би не дозволяти дійти до цього моменту. Давайте заспокоїмось і спробуємо це виправити як дорослі".
    • Або спробуйте щось на зразок: "Я волів би не нашкодити вам. Мені немає чого доводити. Ви можете спробувати вдарити мене, якщо хочете, але я б не рекомендував цього".
  4. Якщо втеча неможлива або здійсненна, перейдіть у бойову позицію. Підніміть руки на рівні шиї, витягніть долоні і відверніть тіло від агресора. Завдяки цьому ви робите 3 речі: це встановлює необхідну відстань між вами та агресором (як своєрідне «поле»), ви захищаєте свою голову та життєво важливі органи і не здаєтесь агресивними. Завжди намагайтеся продовжувати рухатися, але ніколи назад.
    • Захистіть обличчя руками. Подивіться на знімок боксера, рукавички якого захищають його обличчя; саме тут вам потрібні ваші руки, якщо ви не збираєтеся кидати удар.
    • Тримайте ноги розведені, а коліна злегка зігнуті. Це тримає вас у рівновазі. Ви не хочете, щоб зловмисник міг вас збити.
    • Якщо ви не говорите, тримайте щелепу закритою. Добре розміщений удар у ваш відкритий рот може зламати щелепу.
  5. З-за цього "поля" ви продовжуєте намагатися заспокоїти іншого. (як: "У чому проблема? Як я можу допомогти?"). Найкращий спосіб виграти бій - не допустити, щоб це сталося спочатку. "Тихий товариш" і "Заспокойся на мить" може насправді посилити напруженість.
    • Діалог, спрямований на заспокоєння іншого, має кілька позитивних наслідків:
      • Він надає агресору варіанти, які не є жорстокими.
      • Це може зробити агресора менш пильним або недооцінити вас.
      • Це вказує, яку позицію ви займаєте в конфлікті.
      • Це пропонує агресору можливість, заощаджуючи ваш час.
  6. Зверніть увагу на реакцію нападника на адреналін. Коли адреналін справді переслідує тіло зловмисника, майже напевно, що напад неминучий. Більшість людей не відступлять від нападу, коли адреналін заливає їх, і тоді будуть готові до того, що їх збивають, незалежно від того, що вони, здається, роблять.
    • Ознаки того, що адреналінова реакція вашого зловмисника на повну силу:
      • Розмовляйте окремими словами або гарчайте
      • Рясна лайка
      • Розводячи руки
      • Насуплені брови
      • Опускання підборіддя
      • Обличчя біліє
      • Зуби оголені
  7. Під час бою шуміть. Це може здатися дивним, але це працює. Вимовте свій найстрашніший бойовий клич під час істерики. Це має подвійне призначення. З одного боку, ваш зловмисник буде заляканий, якщо ваші крики будуть дуже жорстокими та жорстокими; по-друге, ви привертаєте більше уваги інших до бійки, полегшуючи її закінчення.
  8. Збережіть відстань, використовуючи "поле". Для того, щоб напасти на вас, агресору доведеться пройти через ваше поле. У 95% + випадків хтось намагатиметься вдарити вас по голові, як правило, правим гачком. (Більшість людей правші). Якщо ви знаєте, що ваш зловмисник є лівшею, остерігайтеся лівого кута в обличчі або впритул до свого тіла.
    • Використовуйте своє поле як трос. Якщо ваш зловмисник торкнеться його, готуйтеся до запобіжного удару. Коли вони торкнуться поля вдруге, атакуйте там, де вони вразливі.
    • Не чекайте, поки ваш опонент повернеться в рівновагу або намагатиметься частіше. Якщо вони вдарили вас хоч раз, будьте готові до контратаки наступного разу, коли вони спробують вдарити вас знову.
  9. Будьте обережні, коли б’єте когось по обличчю. Ви можете легко зламати кісточки в руці або навіть вибити пальці з положення. Прагніть до носа та рота, щоб мінімізувати ризик для себе.
  10. Якщо супротивник більший і вправніший за вас, постарайтеся ще сильніше, щоб не отримати удар. Якщо інший сильний, швидше за все, вони можуть також дуже сильно вдарити. Щоб вивести когось, потрібно не більше одного вдалого удару.
    • Дайвінг - це найважливіше. Встаньте на носки і танцюйте навколо, як боксер. Якщо ваш зловмисник не знає, в якому напрямку ви йдете, йому буде важче вдарити вас або привести вас на землю.
    • Ухилившись від нападу, інший виявиться на частку секунди. Це ваш шанс вдарити його. М’які плями дуже корисні. Ніс, обличчя, нирки, скроні та горло - вразливі місця. Це може тимчасово відключити іншу (особливо горло, хоча і небезпечно, оскільки трахея може зруйнуватися). Ефективними є також удари в бік стегна. Ви можете розбалансувати іншу людину досить довго, щоб нанести удар по щелепі.
  11. Знати, як прийняти удар. Якщо ви не будете літати як метелик і жалити як бджола, вас, швидше за все, вдарять хоча б раз-два під час бою. Навчившись приймати удар, ви допоможете довше тримати і робити сильні удари.
    • A тупий в обличчя виловити. Тримайте щелепи разом, підтягуйте м’язи шиї та щелепи та рухайтеся до удару. Просуваючись до удару (якщо це не правильний прямий удар), ви можете змусити нападника промахнутися, даючи вам можливість завдати відповіді. У разі успіху спробуйте змусити зловмисника прицілитися у ваш твердий лоб, що боляче для його кулаків.
    • A тупий на тілі виловити. Підтягніть прес, не вдихаючи багато повітря. Намагайтеся продовжувати рухатись навколо удару так, щоб вам вдарили лише в бік (бічні м’язи), а не прямо в живіт або об органи.
  12. Направте свою контратаку на підборіддя або щелепу. Найбільш здійсненними є кулачні та ручні прийоми. Подивіться на щелепу, перш ніж прицілитися в неї.Це не тільки дає вам шанс вивести суперника, але навіть сильна спроба, яка не є повністю вдалою, може змусити суперника утриматися від подальших дій.
    • Якщо інший залишає свій бук незахищеним, спробуйте націлити його. Якщо вам вдається вдарити агресора в живіт, боротьба, як правило, негайно закінчується.
  13. Якщо суперник падає, скористайтеся можливістю піти геть. Лопата ні до голови, оскільки це може мати летальні наслідки.
  14. Тікай, як тільки зловмисник спустився і зазнав поразки. Якщо ви досить добре боксуєте і психічно роззброїли іншого словами та своїм "полем", він буде нокаутований або принаймні дезорієнтований. Якщо можете, використайте цей час для втечі. Якщо ваша атака не мала такого ефекту, вона все одно буде вражена. Продовжуйте плескати підборіддям, щелепою та шиєю, доки інша людина не зможе або не захоче битися.

Поради

  • Ніколи не знімати.
  • Пильність - це найголовніше! Моніторинг навколишнього середовища дуже корисний.
  • Не б’йте першим, бо як би не йшла бійка, ви завжди можете подати позов проти іншої особи за напад, і ви не почали, що дає набагато більше шансів виграти свою справу.
  • Щоб гострий зуб не розкрив руки при ударі в рот іншої людини, краще бити плоскою рукою або відкритою рукою об вухо. Не б’йте іншу людину в ніс, оскільки це може мати летальні наслідки.
  • Якщо зловмисник більший, краще негайно повалити їх на землю і тримати там. Це дає вам величезну перевагу.
  • Якщо інша людина намагається нанести вам удар кулаком, візьміть її за ногу і штовхніть її вперед (щоб повалити іншу людину на землю) або назад (в результаті чого вона стане неврівноваженою)
  • На початку подивіться, чи ваш опонент лівша чи правша. Це може допомогти передбачити напад.
  • Не турбуйтеся про біль, бо адреналін не змусить вас нічого відчувати лише після бою.
  • Не вдаряйте носом вгору, оскільки ви можете зламати його і вштовхнути в череп, що призведе до летальних наслідків.

Попередження

  • Якщо ви впадете на землю, зробіть все можливе, щоб утримати суперника від себе, поки ви знову не встанете. Щосекунди, коли ви знаходитесь на землі, ви вразливі до ударів і ударів з боку оточуючих, а також зловмисника. Зрозумійте, що ви дуже вразливі при спробі піднятися і що ваше положення на землі може бути навіть кращим, якщо супротивник знаходиться поруч. Тримайте руки високо над тілом, щоб ви могли швидко відкотитися під час атаки, а ногами тримайте зловмисника на відстані.
  • Будьте напоготові. Перш ніж розслабитися знову, непогано переконатися, що поруч немає інших зловмисників.
  • Якщо ви насправді зазнаєте нападу, не турбуйтеся про можливі юридичні наслідки своїх дій або будь-яких сумнівів. Коли вам загрожує небезпека, набагато краще енергійно захищатись і пізніше пояснити, що ви зробили і чому, ніж постраждати чи гірше.
  • Будь-яка сутичка, в яку ви вступаєте, може мати серйозні наслідки, що загрожують життю. Тож боріться лише в тому випадку, якщо немає абсолютно іншого шляху - юридичні наслідки нічого іншого не варті. Завжди нанести постійний збиток або вбити інших людей, ніж це часто думають, і зброя сьогодні набагато частіше.
  • Лікуйте свої травми якомога швидше.
  • Ніколи не намагайтеся схопити ногу суперника, коли він стійко стоїть. У більшості випадків буде надто складно пересунути іншу людину і піддасть вас різним формам нападів, таким як коліна або удар кулаком у потилицю. Можна перебити суперника, схопивши їх за литки, підтягнувши нижню ногу до себе і натиснувши плечем на коліно. Ви також можете виконати цю техніку, пов’язавши гачком ногу однією ногою, а іншою ногою натиснувши на коліно.