Вийміть жувальну гумку з барабана сушильної машини

Автор: Robert Simon
Дата Створення: 22 Червень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Вийміть жувальну гумку з барабана сушильної машини - Поради
Вийміть жувальну гумку з барабана сушильної машини - Поради

Зміст

Забуття спорожнити кишені перед тим, як одягнути одяг у пральну машину або сушильну машину, часто викликає проблеми, особливо якщо ви залишили жуйку в кишенях. Гумка не тільки залишить залишки на вашому одязі, але і залишить липкий безлад на внутрішній стороні барабана сушарки. Якщо це трапиться, використовуйте звичайні предмети побуту, які ви, напевно, вже маєте під раковиною або кухонною шафою, щоб вийняти жуйку з сушарки, щоб уникнути придбання нової сушарки.

Крок

Спосіб 1 з 5: Використання натуральної олії

  1. Спрей кулінарний спрей на жуйку. Спрей для приготування діє подібно до WD-40, змащуючи плями та видаляючи липкі речовини. Однак це природна альтернатива. Якщо у вас немає вдома спрею для приготування їжі, ви можете використовувати пляшку з ріпаковою олією. Покладіть трохи ріпакової олії на тканину і натріть нею жуйку.
  2. Замочіть жуйку в олії. Розпиліть або розподіліть щедру кількість олії на гумку. Потім дайте олії сидіти, щоб камедь могла вбирати олію. Замочування гумки в олії пом’якшить її і полегшить її видалення.
  3. Протріть місце липкою гумкою старим носком або тканиною. Якщо ви не можете протерти жуйку, докладіть зусиль і зішкребте камедь капроновим скребком. Ви навіть можете використовувати ніготь, якщо не проти.
  4. Нанесіть на гумку ще один спрей для випікання. Ви робите це, щоб обов’язково видалити все. Нехай спрей для випікання втягнеться. Зітріть залишки ясен і протріть ділянку тканиною. Тепер ви закінчили. Чудова річ цього методу полягає в тому, що вам не доведеться турбуватися про те, що частинки пластику та скла відриваються від захисного покриття вашої сушарки. Цей метод теж не смердить.

Спосіб 2 з 5: Використання кубика льоду

  1. Натріть жуйку кубиком льоду. Помістіть кубик льоду в поліетиленовий пакет, який можна повторно закрити, і натріть його на гумку. Ви також можете тримати кубик льоду в руці, якщо хочете. Продовжуйте натирати ясна льодом, поки він не застигне.
  2. Зішкребте гумку шпателем або пластиковим ножем. Тільки натискайте стільки, скільки потрібно, оскільки занадто сильне зішкріб може пошкодити поверхню сушарки. Це також причина, чому краще використовувати пластиковий ніж ніж металевий. Металеве лезо зішкрібає захисний шар з барабана.
  3. Протріть внутрішню частину сушарки оцтом. Змочіть тканину невеликою кількістю води і додайте трохи білого оцту. Натріть його останніми шматочками гумки, щоб видалити залишки. Якщо все-таки є великий шматок гумки, який потрібно видалити, повторіть перші два кроки цього методу.

Спосіб 3 з 5: Використання пасти з прального порошку

  1. Покладіть столову ложку прального порошку в миску. Для приготування пасти використовуйте дуже мало води. Почніть з чайної ложки. Потім змішайте воду з пральним порошком. Додавайте за раз чверть чайної ложки води, поки не вийде густа паста.
    • Точна кількість води, яку потрібно додати, залежить від типу прального порошку.
    • Це хороший метод, якщо кубик льоду не видаляє повністю залишки жувальної гумки. Однак вам потрібно буде дати камеді нагрітися до кімнатної температури, перш ніж ви зможете спробувати цей метод.
  2. Зітріть гумку пастою. Нанесіть пасту на чисту тканину. Потім втирайте пасту на гумку в сушарку. Продовжуйте чистити пасту пастою, поки не буде видалена вся жуйка.
  3. Витріть залишки миючого засобу. Просто змочіть чисту тканину і протріть внутрішню сторону барабана сушильної машини. Обов’язково протріть весь барабан, щоб видалити всі макарони. Звичайно, ви не хочете, щоб пральний порошок висох, а грудки порошку залишалися в барабані.
  4. Проведіть сушарку через програму сушіння. Однак не кладіть чистий одяг у сушарку. Змочіть кілька старих тканин і покладіть їх у сушарку. Потім розпочніть програму сушіння. Це допоможе видалити останні залишки жувальної гумки, щоб ви не потрапили на жуйку на одязі.

Метод 4 з 5: Використання сушильної машини

  1. Змочіть кілька сушильних аркушів водою. Покладіть мокрі сушильні аркуші на зони ясен у вашій сушарці. Вони повинні прилипати до ясен. Якщо цього не трапиться, вам доведеться самостійно тримати серветки проти плям.
  2. Залиште сушильні аркуші на місцях на 10-15 хвилин. Якщо ви тримаєте серветки, вам доведеться тримати їх на місцях протягом 15 хвилин. Залишаючи серветки на плямах, вони можуть послабити жувальну гумку. Зрештою ви побачите, як шматочки гумки прилипають до аркушів сушарки. У більш важких випадках може знадобитися залишити серветки на місцях довше 15 хвилин.
  3. Витріть жувальну гумку з барабана. Коли залишки гумки почнуть розпушуватися, використовуйте тканини сушильної машини, щоб витерти залишки. Якщо потрібно, протріть і протріть жуйку тканиною сушильної машини, поки не видаляться всі залишки. Потім протріть барабан мокрою ганчіркою.

Метод 5 з 5: Використання комерційного продукту

  1. Нанесіть на десну WD-40. Якщо у вас немає WD-40, ви можете скористатися спеціальним засобом для видалення жувальної гумки. Нанесіть трохи засобу на тканину і натріть липку ділянку гумкою. Дайте хімічним речовинам просочитися, щоб гумка могла розпушитись і з’їсти.
    • Це має бути вашим останнім засобом, якщо інші методи не працюють. Ви використовуєте хімічні речовини, які можуть потрапити на ваш одяг.
  2. Потріть область тканиною. Ви можете продовжувати використовувати тканину, якою наносили засіб для видалення ясен. Потріть, витріть і протріть область, поки ясна не відірветься. Якщо потрібно, нанесіть трохи більше WD-40 або засобу для видалення ясен і продовжуйте втирати, якщо ясна не відклеїться так легко, як хотілося б.
  3. Протріть внутрішню частину сушильної машини. Змочіть тканину і покладіть на неї миючий засіб. Потім витріть сушильну машину, обов’язково видаливши залишки WD-40 або засобу для видалення ясен. Перед повторним використанням сушіть повітря.
  4. Проведіть сушарку через програму сушіння. Щоб усі залишки WD-40 або засобу для видалення ясен видалили, змочіть кілька тканин, покладіть їх у сушарку та розпочніть програму сушіння. Наступного разу, коли ви будете сушити одяг, ви можете бути впевнені, що на вашому одязі не потрапить залишки чистих засобів.

Потреби

  • Кубики льоду
  • Пластиковий ніж або шпатель
  • Полотна
  • Оцет
  • Пральний порошок
  • WD-40 або засіб для видалення ясен
  • М'яке мило для посуду
  • Полотна сушарки

Поради

  • Будьте ретельні, але обережні, коли зішкрібте гумку з барабана, щоб не пошкодити поверхню барабана.
  • Після кожного методу просуште сушильну машину через цикл сушіння мокрими старими серветками, щоб переконатися, що вся жувальна гумка та залишки очищувача видалені, а сушарка чиста для наступного завантаження одягу.

Попередження

  • Якщо ви використовуєте хімічні засоби для чищення сушарки, нехай прилад вивітрюється, перш ніж використовувати його знову, щоб залишки хімічних речовин висохли. Також протріть барабан і просушіть сушильну машину протягом циклу сушіння мокрими серветками, щоб видалити всі залишки.