Знати все про все

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 28 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Большой сборник мультиков про Винтика и его друзей.
Відеоролик: Большой сборник мультиков про Винтика и его друзей.

Зміст

Більшість людей не підозрюють про свої можливості, тому вони нічого не роблять. Будь то біг марафону, написання книги, навчання грі на віолончелі чи просто запрошення когось - ви можете робити майже все, на що зосередитесь, якщо наважитеся зробити наступний крок і не боїтеся невдач.

Крок

Частина 1 з 4: Отримання допомоги у вирішенні конкретної проблеми

  1. Знайдіть собі шлях через лабіринт неприємних стосунків! У нашій категорії Відносини Ви знайдете найкращі, найбільш збалансовані поради в Інтернеті, які допоможуть вам отримати та утримати цю ідеальну другу половинку, крім того, щоб прокласти шлях через усі ці складні перешкоди у стосунках.
  2. Дізнайтеся все про комп’ютери та електроніку. У нашій категорії Комп'ютери та електроніка ти думаєш інструкції охоплює майже кожну існуючу операційну систему, навчаючи встановлення, видалення, навігації, використання та злому всіх видів обладнання та пристроїв.
  3. Дізнайтеся, як влаштуватися на роботу, на стажування чи підвищення. wikiHow надає чудову інформацію про все, що потрібно для досягнення успіху в діловому світі. Тут ви знайдете те, що шукаєте - від роботи до управління стресом.
  4. Поради лише для підлітків та дітей. У нашій категорії Молодість Підлітки та діти отримують поради щодо будь-якої проблеми, з якою вони стикаються! Все - від стосунків до школи, від моди до того, як ви змінюєте своє тіло.
  5. Зробіть домашнє завдання чи щось інше, пов’язане зі школою та коледжем, шматочком пирога. У нашій категорії Освіта та спілкування Ви можете знайти допомогу з написання, навчання, шкільної системи та багато іншого.
  6. Дізнайтеся, як поводитися з грошима або розпочати бізнес! У нашій категорії Фінанси та право, ми розглянемо старт та розвиток бізнесу, навігацію на фондовому ринку та іншу корисну інформацію.
  7. Знайдіть вихід із усіх неприємностей, з якими ви можете зіткнутися під час подорожі, і приготуйтеся до чудових канікул. У нашій категорії Відпустка та подорожі Ви знайдете корисну пораду щодо всього, що пов’язано з подорожами, від малих подорожей до пошуку дороги до пункту призначення та до нього. Оскільки wikiHow - це міжнародна спільнота, можна знайти чудові поради від людей, які вже знають країну чи регіон, а також досвід досвідчених мандрівників.

Частина 2 з 4: Дослідіть і зрозумійте

  1. Вирішіть, що найважливіше. Якщо ви вирішили, що хочете зробити щось важке або складне, перше, що ви хочете знати, це те, що найважливіше. У чому суть справи? Саме там вам доведеться зосередити всю свою увагу.
    • Наприклад, якщо ви хочете навчитися фігурному катанню, найголовніше, що вам потрібно буде навчитися, - це катання на ковзанах.
    • Якщо ви хочете відкрити ресторан, важливо бути настільки хорошим кухарем, щоб клієнти постійно приходили (принаймні, якщо ви шеф-кухар) або розвивати навички ведення такого бізнесу (якщо у вас є власник).
    • Якщо ви хочете переїхати в іншу країну, найголовніше, що ви можете зробити, це знайти роботу в цій країні.
  2. Розбийте завдання на менші підзадачі. Після того, як ви виявите, що найважливіше у вашій роботі, вам доведеться з'ясувати, які навички поєднуються з цим. Це ваш другий фокус або, в деяких випадках, те, що вам доведеться взяти першим, щоб дійти до головної мети.
    • У випадку з прикладом катання на ковзанах, спеціальні рухи, які вам потрібно навчитися, і можливість кататися на ковзанах в такт музиці або певній рутині є другорядною частиною.
    • У разі відкриття ресторану ведення бізнесу та дотримання медичних норм мають другорядне значення.
    • У випадку з еміграційним прикладом такі речі, як вивчення мови, поводження з іншими культурними нормами та проходження процедури еміграції, мають другорядне значення.
  3. Усуньте все, що не потрібно. Перш ніж продовжувати, добре поглянути на те, що ви хочете зробити, і з’ясувати, які деталі не є суворо необхідними. Це можуть бути загальні речі чи щось, що інші вважають, що ви повинні робити, але це дійсно непотрібно і може відвернути вас від поставленої мети або витратити час і гроші.
    • Ще раз взяти приклад катання; такі речі, як костюм або дуже розкішні ковзани, наприклад, не потрібні. Так, це правда, що це поширене явище у фігурному катанні, але це не більше, ніж показність.
    • На прикладі ресторану можна сказати, що купувати цілу колекцію додаткових кухонних пристосувань або дизайнерських меблів насправді не потрібно. Гаджети не служать жодній цілі, якщо ви можете зробити одне і те ж за один і той же час без них, а хороша їжа виходить далеко за межі вигадливих столів, щоб вразити клієнтів.
    • Якщо ви збираєтеся емігрувати, необов’язково носити певний одяг або слухати місцеву поп-музику.
  4. Встановіть свої цілі. Визначтесь, наскільки далеко ви хочете пройти це завдання. Ви хочете стати справжнім майстром? Чи є певний рівень успіху, яким ви можете бути задоволені? Вам доведеться приблизно знати, куди ви хочете піти, інакше ви почуватиметеся безрежимним і незабаром здадетесь.
  5. Визначте необхідні навички. Після того, як ви визначили, чого хочете досягти, подумайте далі про навички, які вам знадобляться для цього. Якщо ви хочете чогось досягти у спорті, вам, мабуть, доведеться попрацювати над фізичною підготовкою. Для досягнення цілей на ринку праці ви будете працювати над навичками, які цікавлять вашого майбутнього роботодавця. Якщо ви збираєтеся емігрувати, вам доведеться навчитися розмовляти мовою тощо.
  6. Складіть план усіх кроків, які ви будете робити. Складіть графік того, що ви хочете робити і коли чи в якому порядку. Наявність якоїсь стратегії значно полегшує вам виконання завдання. Також озирніться навколо, чи можна знайти більше інформації, як обговорюється нижче.

Частина 3 з 4: Навчання необхідним навичкам

  1. Знайдіть ресурси про ці навички. Шукайте якісні джерела інформації про навички, які вам потрібно засвоїти. Вони повинні бути добре відомими та надавати правильну інформацію про тему, яку ви шукаєте. Це дасть вам краще уявлення про те, що і як робити.
    • Якщо ви збираєтеся емігрувати, важливо перевірити офіційні веб-сайти урядів. Щодо таких речей, як спорт, перегляньте офіційні веб-сайти спортивної асоціації. У багатьох захопленнях та ремеслах є спеціальні інтернет-спільноти, які можуть вам допомогти.
  2. Спробуйте знайти наставника. Знайдіть того, хто знає все, чого ви хочете навчитися чи досягти. Вони часто мають інформацію, яку ви справді не зможете знайти ніде в Інтернеті. Приємно запитати когось - це часто початок добрих, дружніх стосунків.
  3. Подумайте про навчання. У деяких випадках буде набагато краще просто здобути освіту за темою, про яку ви хочете дізнатись більше. Якщо ви виявите, що не можете прогресувати, це може бути варіантом. Це не обов'язково означає, що вам доведеться йти в навчальний інститут, але це також може означати, що ви учитесь у когось на певний час.
  4. Робіть по одному кроку. Не чекайте, що б ви не намагалися зробити за день. Складні або унікальні навички є складними та унікальними, оскільки їх вивчення триває довго. Дотримуйтесь своєї мети і робіть все поетапно. Врешті дійдеш.
  5. Бути зосередженим. Якщо ви дійсно хочете чомусь навчитися, вам доведеться зосередитись на цій меті, принаймні на деякий час. Не перескакуйте від однієї ідеї до іншої, а потім дивуйтеся, що у вас немає контролю над усіма тими справами, які ви хочете мати змогу зробити. Навички вимагають відданого учня. Зосередьтеся, і ви будете там, перш ніж це зрозумієте.
  6. Залишайтеся рішучими для досягнення своєї мети. Не знімайте тиск з котла. Саме тому люди не можуть досягти того, чого хочуть досягти. Так, іноді непросто встигати, або нудна сторона того, чого ви хочете досягти, заважає вам, але тоді вам просто доведеться встати і рухатися далі. Ви будете любити людину, якою стали наприкінці дня.

Частина 4 з 4: Знати все про все за допомогою wikiHow

  1. wikiHow має все. Оскільки wikiHow створюється такими звичайними людьми, як ми з вами, наші статті охоплюють майже кожну тему! Зрозумійте, хоча ця тема настільки конкретна, дуже можливо, що ми маємо статтю про неї. Якщо ні, то ми любимо, якщо ви хочете допомогти іншим людям, як і ви, написати рекомендації, як тільки ви станете експертом!
  2. Подолайте свій страх перед невдачею / почуття неповноцінності. Дізнайтеся про речі, які ви не розумієте.
  3. Спечіть мотоциклетний торт з пелюшок. Дізнайтеся про речі, про які ви не знали.
  4. Говоріть безглуздя. Дізнайтеся речі, про які ви ніколи не знали, що можете навчитися.
  5. Вийти з нудистом, поки ти сам не такий. Дізнайтеся речі, про які вам, мабуть, ніколи не потрібно знати.
  6. Спробуйте потрапити до Книги рекордів Гіннеса. Дізнайтеся, що, на вашу думку, вам може знадобитися.
  7. Змусьте людей думати, що ви безсмертні. Просто вивчайте речі для задоволення.
  8. Знайдіть усі ці речі та багато іншого на нашій головній сторінці. Там ви знайдете свій шлях до безлічі чудових статей або скористаєтесь нашою пошуковою системою!

Поради

  • Не переживайте, що хтось інший думає про ваші плани, вірте в себе і переслідуйте свої мрії. Удачі.
  • Вірте в себе.
  • Якщо щось не працює, складіть новий план
  • Страх невдач або сором’язливості робить вас нещасним. Звикнися з тим, що ти довго не будеш добре робити те, чого хочеш досягти. Це називається навчальним процесом, але нехай це не зупинить вас. Хемінгуей не був народжений великим письменником. Кожен у якийсь момент був початківцем.
  • Ніколи не сумнівайтеся в реальності, адже навіть найнесподіваніше може здійснити ваші мрії. Успіхом чи невдачею.
  • Ставтеся до життя позитивно

Попередження

  • Деякі речі краще залишити експертам. Що не означає, що ти сам не міг ним стати!