Відкрийте файли RAR у Mac OS X

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
Как быстро распаковать RAR-архив на macOS
Відеоролик: Как быстро распаковать RAR-архив на macOS

Зміст

Стислі архівовані файли, такі як файли RAR та ZIP, широко використовуються для зменшення розміру файлів для легшої передачі через Інтернет, а також для об'єднання пов'язаних файлів перед пересиланням іншим. ZIP-файли можуть створюватися та витягуватися операційною системою Mac OS X, але для вилучення RAR-файлу потрібно зовнішнє програмне забезпечення. Виконайте ці кроки, щоб відкрити RAR-файл на вашому Mac.

Крок

  1. Завантажте програму архіву. Вам потрібна програма, яка може витягати взаємні файли з файлу RAR. Ви можете знайти програми для архівування в App Store або на веб-сайтах різних розробників. Доступні безкоштовні програми з відкритим кодом. Найпопулярнішими програмами є:
    • UnRarX
    • iArchiver
    • Розширювач RAR
    • StuffIt Expander
  2. Встановіть програму. Якщо ви завантажили програму з магазину програм, просто натисніть кнопку "Встановити", яка автоматично з'явиться після завантаження програми. Можливо, спочатку вам доведеться увійти за допомогою свого ідентифікатора Apple. Якщо ви завантажили програму з веб-сайту, перетягніть завантажену програму в папку Програми, щоб встановити її.
  3. Налаштуйте відкриття файлів RAR відтепер за допомогою програми, яку ви щойно завантажили. Знайдіть RAR-файл на своєму комп’ютері, утримуйте клавішу Control і клацніть мишею по файлу. У меню, що з’явиться, виберіть «Відкрити за допомогою ...» та виберіть програму, яку ви завантажили. Натисніть OK.
  4. Відкрийте файл. Відтепер будь-який файл із розширенням .rar асоціюється із завантаженою програмою архіву, тому програма буде витягувати файл, коли ви двічі клацнете файл. Залежно від програми, ви можете побачити стан прогресу у вікні.
    • Якщо ви хочете витягти багатокомпонентний файл RAR ("багатокомпонентний RAR"), двічі клацніть перший файл, а решта буде автоматично витягнуто.
  5. Введіть свій пароль, якщо це необхідно. Деякі файли RAR захищені, то перед тим, як файл буде витягнуто, вам буде запропоновано ввести пароль. Введіть свій пароль правильно, інакше файли не будуть вилучені. Не всі архівні програми працюють із захистом паролем.
  6. Витягніть файл. Більшість програм дозволяють попередньо встановити місце завантаження. Інші програми автоматично розмістять вилучений файл у тій самій папці, що і файл RAR. Виберіть потрібне місце і натисніть кнопку "Витягти" або "Витягти".
    • Кожна програма має свій інтерфейс, вона ніколи не виглядає однаково, але функції та можливості майже однакові.

Поради

  • Для використання магазину Mac App вам потрібен Mac OS X 10.6 або новішої версії (Snow Leopard, Lion або Mountain Lion). Якщо у вас старіша версія Mac OS X або у вас немає облікового запису Apple, завантажте програмне забезпечення з веб-сайту за допомогою браузера. Наприклад, ви можете завантажити програмне забезпечення StuffIt Expander тут.

Попередження

  • Для завантаження програмного забезпечення потрібно під’єднатися до Інтернету.