Швидко завагітніти

Автор: Roger Morrison
Дата Створення: 8 Вересень 2021
Дата Оновлення: 1 Липня 2024
Anonim
6 секретов как быстро забеременеть. Акушер-гинеколог. Москва.
Відеоролик: 6 секретов как быстро забеременеть. Акушер-гинеколог. Москва.

Зміст

Тепер, коли ви намагаєтеся завагітніти, ви, мабуть, отримуєте багато порад від колег, друзів чи матері. Хоча всі вони мають добрі наміри, вони часто не працюють. Ось кілька ідей, де ви можете Ну слід слухати. І звичайно спробувати!

Крок

Спосіб 1 з 3: Підготуйтеся за попередні місяці

  1. Зупиніть контрацепцію. Ви, мабуть, це десь чули - навіть після припинення прийому контрацептивів вони все одно можуть вплинути на ваш цикл. Тож що б ви не вживали (таблетки, котушки, що завгодно), зупиніть, перш ніж намагатися завагітніти. А як ще ви дізнаєтесь, що відбувається овуляція?
    • Якщо ти там майже (але потрібно ще місяць-два), продовжуйте користуватися презервативом. Те, що ваші контрацептиви впливають на вашу фертильність, не означає, що ви не завагітнієте.
  2. Перестати палити. Якщо ви вирішили, що хочете дитину, негайно киньте палити. Куріння не тільки впливає на вашу фертильність, але і може завдати шкоди майбутній дитині, якщо ви завагітніли. Крім того, клімакс може наступити швидше. А ще є незліченна кількість інших негативних побічних ефектів, які може призвести куріння.
    • Ваш партнер також повинен кинути палити. Куріння може зменшити кількість сперми та якість сперми. Пасивне куріння також може спровокувати це!
  3. Приймати вітаміни. Вітаміни сприятливо впливають як на чоловічу, так і на жіночу фертильність. Ох, і вони просто корисні для вас. Попросіть свого лікаря про варіанти перед початком. Просто щоб бути впевненим.
    • Вітамін С запобігає пошкодженню ДНК сперми та сприяє поліпшенню якості сперми. Вітамін С, як правило, призводить до посилення моторики.
    • Вітамін Е збільшує фертильність як у чоловіків, так і у жінок. Крім того, це покращує ймовірність того, що чоловік запліднить жінку. Вважається, що він також діє як антиоксидант, покращуючи силу сперми.
    • Фолієві кислоти (а насправді всі вітаміни групи В) можуть привести до здорової дитини. В6 може збільшити фертильність жінок. В12 може збільшити кількість сперматозоїдів.
  4. Досягти здорової ваги тіла. Надмірна вага негативно позначається на загальному здоров’ї, а також на шансі завагітніти. Дослідження показали, що жінки із зайвою вагою мають нижчі показники зачаття. Лікарі фертильності часто рекомендують схуднути перед початком репродуктивних методів. Нестача ваги також може призвести до безпліддя.
    • Якщо ви маєте здорову масу тіла, дотримуйтесь свого раціону незмінним і здоровим. Вживання достатньої кількості риби, яка не містить занадто багато ртуті (креветки, тунець, лосось), допоможе вам розпочати.
  5. Відвідайте лікаря. Якщо ви скажете йому, що хочете завагітніти, він може дати вам додаткову пораду. Швидше за все, вони захочуть ретельно протестувати вас, переглянути вашу історію хвороби та вирішити будь-які ваші проблеми. Лікарі також можуть направити вас з першого дня правильним шляхом до материнства.
    • Лікар може порекомендувати певний вітамін або режим. Лікар може порадити вам припинити прийом певного препарату або звички. Коротше кажучи, лікарі можуть надати вам багато цінної інформації.
  6. Вибирайте без кофеїну. Гаразд, кофеїн не заважає завагітніти. Але занадто багато цієї речовини пов’язано зі зниженням народжуваності. Щоб бути у безпеці, дотримуйтесь одного еспресо вранці, або того горілчано-червоного бика ввечері.
    • 500 мг кофеїну має бути максимальним. Це звучить багато, але одна велика кава від Starbucks вже містить 330 мг.

Метод 2 з 3: Обчисліть цикл овуляції

  1. Знайте, коли у вас овуляція. Розрахунок циклу овуляції є важливим, якщо ви хочете завагітніти. Сперма може вижити у вашому організмі до п’яти днів - тому найкраще займатися сексом за два дні до овуляції. Таким чином ви максимізуєте шанс завагітніти.
    • Складіть карту тонкостей вашого менструального циклу зараз. Таким чином ви дізнаєтесь, коли має бути менструація, остання менструація та приблизно, коли має відбутися овуляція. І як тільки ви завагітнієте, ви дізнаєтесь, коли пропустили менструацію!
  2. Відлік днів. Якщо у вас регулярний цикл, ви можете зрозуміти, коли ваше яйце рухається по маткових трубах, за допомогою простого розрахунку. Якщо ваш цикл триває 28 днів, ви, мабуть, овулюєте на 14 день. Хорошим правилом є відлік 16 днів з першого дня наступної менструації. Овуляція, ймовірно, відбудеться через 0–5 днів після цього дня.
    • Якщо ви знаєте, що збираєтеся овуляцію, переконайтеся, що ваш чоловік нещодавно еякулював. Якщо ви цього не зробите, можливо, скупчення мертвих сперматозоїдів запобіжить заплідненню.
    • Також в Інтернеті є багато надійних калькуляторів від авторитетних авторитетів. Прикладом цього є калькулятор овуляції WebMD.
  3. Придбайте тест на овуляцію. Тести на овуляцію можуть передбачити овуляцію напередодні (тож почніть із того, що ваша дитина складає плани вже зараз!) Він використовує ту ж методологію, що і тест на вагітність. Однак ціна коливається приблизно від 15 до 35 євро; тому це може зайняти досить багато ваших фінансів, якщо ви пройдете ці тести.
    • Тести на овуляцію перевіряють рівень лютеїнізуючого гормону в сечі. Це означає, що ти будеш мочитися на палицю (ура!). Однак це не надто точно, тому не слід покладатися на цей метод наосліп. Також скористайтеся математичними та фізичними симптомами.
  4. Складіть карту вашої базальної температури. Через кілька днів після овуляції ваша базальна температура (найнижча температура за 24 години) підвищиться приблизно на 0,2-0,5 градуса Цельсія. Зазвичай температура вашого тіла на початку циклу нижча, а в кінці трохи вища.
    • Не використовуйте для цього домашній, садовий або кухонний термометр. Ви шукаєте коливання в декілька десяткових знаків, тому базальний термометр є обов’язковим. Вони є в більшості аптек та аптек.
  5. Перевірте цервікальний слиз. У міру наближення овуляції кількість цервікального слизу буде збільшуватися. Чим ближче ти наблизишся до тієї слизької білої речі. Однак будьте обережні, оскільки невеликі зміни важко виявити.
    • Слідкуйте за ароматом, кольором і текстурою. Коли овуляція близька, слиз найвологіша і найтонша. Якщо це схоже на білок, значить, ви на піку. Якщо ви готові ... стати слизьким, подивіться, чи можете ви розподілити його між пальцями. Якщо це вдається, пора народити дитину.

Метод 3 з 3: Ефективно займайтеся любов’ю

  1. Лягай. Хороша новина полягає в тому, що жодна посада не є кращою за іншу. Що ви можете зробити, це нічого не робити. Після еякуляції залишайтеся спокійно на спині. Це звучить майже надто логічно, чи не так?
    • Голландські дослідження жінок, які були штучно запліднені, показали, що жінки, які лежали 15 хвилин після зачаття, мали на 50% більше шансів завагітніти. Досить переконливо?
  2. Опустити мастило. Штучна мастило - не найкращий друг сперми. Хоча деякі стверджують, що мастило не впливає на фертильність, найкраще просто уникати мастила. Якщо можете, тоді зробіть це.
    • Для тих, хто використовує мастило вимагається є, виберіть природний засіб. Наприклад, ви можете вибрати мінеральну олію або ріпакову олію.
  3. Розслабтесь. Ви знаєте, що стрес може зіпсувати ваш цикл, так? Тоді вас може не здивувати, що це може негативно вплинути на ваші продуктивні здібності. Відпустіть свої турботи про зачаття і спробуйте повеселитися. Секс! Фантастично.
    • Якщо у вашому житті виникає надмірний стрес (чи мудро заводити дитину), можливо, ви захочете зайнятися йогою або іншою медитативною діяльністю. Спробуйте щодня приділяти собі 15 хвилин і розслаблятися.
    • Якщо вам цікаво, тут винен гіпоталамус (як і ви, справедливий - справедливий). Гіпоталамус управляє вашими гормонами; якщо ви перебуваєте в стресі, цей не працює так добре.

Поради

  • Якщо вам менше 36 років, дозвольте собі рік завагітніти. Деякі речі просто займають деякий час - 12 місяців цілком нормально.

Попередження

  • Якщо вам менше 36 років і ви намагаєтеся завагітніти більше року, зверніться до лікаря. Якщо вам старше 36 років, тримайте протягом 6 місяців. Може бути, щось інше кидає гайковий ключ у роботи.